• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İliskimi bitirmeli miyim?

Ricada bulunduğunuz şey atla deve değil.Nişanlınız zor birgün geçirdi ise ve hatasının farkına vardı ise affedilebilir ancak çok geçerli bi neden olmadan böyle fevrileşiyorsa yol yakınken dönmek daha iyi olur sizin için.Geçmişle beraber değerlendirip en makul kararı vereceksiniz mutlaka.

Öncelik ben sadece bugün beni okuldan al kısmından bu kavganın çıktığını düşünmüyorum. Öncesinde sevgilini rahatsız eden bir kaç olay yaşanmış. Oda en sonunda patlamış bence. 1. si belki ailenle o kadar sık görüşmek istemeyebilir. Seni kırmamak için davetlere katılmak durumunda kalmış olabilir. Sınava girdiğine göre daha yaşın genç olmalı. Arada söz nişan bir şey yok. Rahat rahat sevgilinle dışarıda gezip tozsana. Aile yemekleri her zaman sıkıcıdır. Evliliğe hazırlık döneminde bol bol ailerle olacaksınız zaten. Onu bu kadar gergin yapan bu .

Olabilir canım...Hepimiz tartışıyoruz Tabiki tartışmalar olacak nitekim anne kız arasında bile olabiliyor.Çok gergin bir gün geçirmiş olabilir, sanki bazı şeyleri biriktirmiş gibi , bence sakin anınızda karşılıklı olarak konuşun , çok fazla ailenize yansıtmamaya çalışın . Şahsen ben ailelerin tartışmalara müdahil olmasını tasvip etmiyorum .İnanın konuşarak çözümlenmeyecek hiç bir şey yok .Kolay gelsin...

Bazen bardağı tasiran son damla olur ya hani tam o noktadayim sanirim. Saskinim kizginim, asıl kaygim simdi boyleyse ileride ne olur sorusu. Cuma aksami icin ailem yemek organize etti ve her zamanki gibi erkek arkadasimi da davet ettiler. Cuma gunu aksam 6 bucukta sinavim oldugu icin kendisinden beni yine okuldan almasini rica ettim yoksa gec kalacagimi soyledim lutfen falan dedim hem vakti de olacakti beni almaya gelmek icin. Yine dememin sebebi daha once 1 kere kendi icinden gelerek surpriz yapmisti sinav cikisimda yemege gidicektik beni almaya gelmisti yoksa ben daha once hic boyle bir sey istemedim ondan. Sirf gec kalmak istemedigim icin rica ettim zaten.Fakat kendisi bir anda kizmaya basladi rahata alistigimi, oyuncagim olmadigini, program yaparken ona mi sordugumuzu, ailemin benim sinavima gore program yapmasini, araba kullancagi icin icki icemicegini, benim herkesi yonettigimi soyledi de soyledi. Şaşırdım kaldım hangi birine cevap verecegimi sasirdim. Ve 2 saattir hicbir mesajina cevap vermiyorum. Ailemle paylastim konuyu. Cok ayipladilar ki kendisini cok severlerdi. Cok uzgunum gercekten nasil bu hale geldik diyorum. Bana boyle davranabilmesi cok tuhaf lutfen tavsiye verin bana
İleride nasıl olacağını şimdiden biraz belli etmiş.Şöyle de bakmak lazım belki kötü birgün geçirdi size yansıdı.Ama benim dikkatimi çeken bu olayı hemen ailenize anlatmanız.Sonuçta siz küser barışırsınız bu olay yüzünden aileniz ona birdaha ısınamaz. :KK14:

Eşim evlenmeden önce her buluşmamızda beni evden alır sonrada eve bırakırdı ( bu arada kendi arabamda var)
Bunu hiçbir zaman bir külfet olarak görmedi. Öyle olağan üstü düşünceli bir adamda değil.
Sevgilinizin beraber gideceğiniz yemeğe sizi okuldan alıp götürmesinin nesi zor geldi anlamadım
Centilmenlik diye olağan bişey var. Her tavrı buna benzerse birdaha düşünün
Bu ekstra bir olaysa altında başka sebep arayın

ne demeye ailenle bu kadar ufak sIkintini paylasiyorsun? sevgilim icki icemeyecegi icin kizdi mi dedin?
ilerde aranizda nisan soz olsa ailenin icinde hep bir kurt olacak,desteklemeyecekler de,simdiden en ufak seyi anlatarak gozlerinden dusuyorsun cocugu.
bu gibi cok ciddi olmayan sorunlari aranizda cozmeniz daha iyi,hersey aileye yansitilmaz..kaldi ki bu huyun devam edersen evliliginde en ufak sIkintiyi ailene tasirsan o insanlar hep hop oturup hop kalkarlar,akillari surekli sende olur.
sevgiline gelince,seni simartmaktan korkuyor olabilir ya da gercekten aksam icki icmek isteyebilir.
bunun cevabini ancak ondan alirsin.

Sevgilin elbette ki seni okuldan almalı, buna sinirlenmesi çok yersiz bence. Buna benzer başka olumsuz davranışları da varsa bence iyice bir düşün derim. Balık baştan kokar lafı boşa söylenmemiş. Evlilik çok daha zor, ve seni düşünmeyen bir adamla yaşamak inan bana çok kötü. Asla bir erkeği değiştirebilirim diye düşünme bu imkansız bir şey! Ben 2 buçuk yıldır uğraşıyorum, daha kötüye gidiyor iyiye gitmiyor. Sana değer veren, seni düşünen bir insanla hayatını paylaş. Şimdiki aklım olsaydı ben öyle yapardım :(

Bune ya ?
Asıl sevgiliniz dolmuşta , sankı sizin beni al demeniz onu taşırmış gibi duruyor...

Ricada bulunduğunuz şey atla deve değil.Nişanlınız zor birgün geçirdi ise ve hatasının farkına vardı ise affedilebilir ancak çok geçerli bi neden olmadan böyle fevrileşiyorsa yol yakınken dönmek daha iyi olur sizin için.Geçmişle beraber değerlendirip en makul kararı vereceksiniz mutlaka.

Dun aksamdan beri konusmadigim halde attigi mesajlarda dedikleri icin ozur diledigi halde hala daha beni almasini istememi ayip olarak görüyor. Ve hicbir sekilde de kabul etmiyor. Ben yine cevap vermiyorum icimden de gelmiyor zaten. Hem davet bizimmis hem içki içmesine engel olmusum hem de ayagima cagirmisim bunlari söylüyor fakat kendisi her ickili yemege gittigimizde arabayla gelip az iciyor bu yuzden benim aklima hic gelmedi bunu dert edecegi... @marlysss monopo06 monopo06 H E H E clemantin clemantin ariyana ariyana KeediciK KeediciK

Hiç bisey olmaz bundan ne sevgili nede eş senive elindekileri kkıskanıyor sanki bi küçük kardeşin gibi gordum.. Herşeyi sen yonetiosun yemk senin programına gore düzenlenmiş vesayri bunlar iyi seylr deil deisikkk sevhisndende kusgu eder oldum sevmiomu ne :KK51:

SON KISIM: Dun aksamdan beri konusmadigim halde attigi mesajlarda dedikleri icin ozur diledigi halde hala daha beni almasini istememi ayip olarak görüyor. Ve hicbir sekilde de kabul etmiyor. Ben yine cevap vermiyorum icimden de gelmiyor zaten. Hem davet bizimmis hem içki içmesine engel olmusum hem de ayagima cagirmisim bunlari söylüyor fakat kendisi her ickili yemege gittigimizde arabayla gelip az iciyor bu yuzden benim aklima hic gelmedi bunu dert edecegi...

Bazen bardağı tasiran son damla olur ya hani tam o noktadayim sanirim. Saskinim kizginim, asıl kaygim simdi boyleyse ileride ne olur sorusu. Cuma aksami icin ailem yemek organize etti ve her zamanki gibi erkek arkadasimi da davet ettiler. Cuma gunu aksam 6 bucukta sinavim oldugu icin kendisinden beni yine okuldan almasini rica ettim yoksa gec kalacagimi soyledim lutfen falan dedim hem vakti de olacakti beni almaya gelmek icin. Yine dememin sebebi daha once 1 kere kendi icinden gelerek surpriz yapmisti sinav cikisimda yemege gidicektik beni almaya gelmisti yoksa ben daha once hic boyle bir sey istemedim ondan. Sirf gec kalmak istemedigim icin rica ettim zaten.Fakat kendisi bir anda kizmaya basladi rahata alistigimi, oyuncagim olmadigini, program yaparken ona mi sordugumuzu, ailemin benim sinavima gore program yapmasini, araba kullancagi icin icki icemicegini, benim herkesi yonettigimi soyledi de soyledi. Şaşırdım kaldım hangi birine cevap verecegimi sasirdim. Ve 2 saattir hicbir mesajina cevap vermiyorum. Ailemle paylastim konuyu. Cok ayipladilar ki kendisini cok severlerdi. Cok uzgunum gercekten nasil bu hale geldik diyorum. Bana boyle davranabilmesi cok tuhaf lutfen tavsiye verin bana
Bu adamla zor Canım bitir gitsin. Kendine de bi araba al :KK45:

SON KISIM: Dun aksamdan beri konusmadigim halde attigi mesajlarda dedikleri icin ozur diledigi halde hala daha beni almasini istememi ayip olarak görüyor. Ve hicbir sekilde de kabul etmiyor. Ben yine cevap vermiyorum icimden de gelmiyor zaten. Hem davet bizimmis hem içki içmesine engel olmusum hem de ayagima cagirmisim bunlari söylüyor fakat kendisi her ickili yemege gittigimizde arabayla gelip az iciyor bu yuzden benim aklima hic gelmedi bunu dert edecegi...

Daha önceki konunu bilmiyorum ama şu yazdıklarından yola çıkarak haklı olabilir adam.

Anlayışsız davranmış ama tolere edilmeyecek bir durumda yok ortada şahsen.
Ailenize anlatmanızda hiç olmamış
Ayrıl ayrılma diyemem ama detaylı gene sen düşün..

Seni sırtında taşımayacak ya; Benım eşim maddı olarak sıkıntı da bile olsa taksiyle mutlaka ama mutlaka eve bırakırdı!

Başka sıkıntıları varsa seninle veya ailenle ilgili bunu sana belirtebilir ayrı bunu öne sürerek size uşağıymış muamelesi yaptığınızı söylüyorsa çok farklı kafalar yaşadığınızı söyleyebilirim. Bu tür uyuşmazlıklar sizin için sıkıntı olabilir.

Ayrıca her detayı ailenize anlatmayın.. Çok büyük seyler olmadıktan sonra aranızda kalması gerekn bir konu bu bence..

Ben gece 4 te işe giderken gideceğim yerin erkek arkadaşımın evine yakın benim evime uzak olmasına rağmen erkek arkadaşım çıkıp gelip alıp bırakıyor. Babam evde olup bırakabileceği halde.... O kadar aileye girmiş ileride eşin olmayı göze almş bir adam gel beni al demeyle nasıl bu kadar çığrından çıkabiliyor ilginç. Düzgünce işim var müsait değilim hazırlanmam gerek va diyebilirdi. ..

Kapris yapıyor birde ama haklı aileniz yemek davetini ona uygun bir zamanda ayarlasaydı özel şöförünüz yok mu kuzum sizin olmadı limuzin yollayıp evinden aldırsaydınız. Şampanyasına buzda istermiymiş. Manikürü nerde yaptırıyor onu merak ettim

Back
X