• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimi çook düşünüyorum

Yok söyledi zaten sen de ben de mutlu olmayı hak ediyoruz senin 5 çocuğun olsaydı da ben sevecektim dedi sen beni sevmiyor musun geçmişim için dedi. Ama onun çevresinde ondan daha kötü yaşayıp kapalı güzel bi kız bulup evlenen çok. Bunu da söyledim evlilik istiyorsun 33 yaşında neden evlenmedin dedim. Seni bekledim dedi. Politik konuşuyor bilmiyorum gerçek düşüncesi bence bu değil. Belki de sorun çıkartmak istiyorum bilerek.
Bence siz biraz dramatik davranıyorsunuz. Eşim muhafazakar mı sorusunu asla cevaplayamam ama ailesi aşırı muhafazakar. O da öyle bir ortamda yetişmiş. Evlilik öncesi öpüşmenin hatta el ele tutuşmanın sorun olduğu bir ortamda. Benim geçmişim de farklı kişiler oldu vs ama bir kez bile lafını etmedi ve bende rahatsız oluyor musun diye sormadım. Ayrıca eşimin benden önce birliktelik yaşayıp yaşamadığını da sormadım, muhtemelen olmamıştır. Bilmiyorum bence kurcalamayın. Ben bu konuları konuşsam eşim rahatsız olurdu. Sizin hayatınızda ki insan sorun etmiyorsa bile konuşa konuşa sorun etmesini sağlayacakmışsınız gibi hissediyorum.

Bana biraz yara bandı olarak görüyosun gibi geldi. Zmaan geçtikçe gerçek duyguların ortaya çıkıyor. Çok sürmez zannımca biter bu ilişki

Sizin eski konumuzuda okudum adam sırf sizi iyi hissettiriyor diye birliktesiniz. İleride derecede de eziklik psikolojisi olan sorunlu biri. Hediyeler ve jestlerle bunu maskemeye ve sizi elinde tutmaya çalışıyor çünkü kendine ait bir kişiliği yok.

26 yaşındayım. 5 yıllık bir ilişkinin gazisiyim. ortaokuldan beri tanışıyorduk. Evlilik aşamasında çok yoruldum ve ayrıldık. O ilişki bittikten 3 ay sonra şu an birlikte olduğum kişiyle tanıştım. 33 yaşında. İlk gördüğüm anda etkilendim. Çekici güçlü, konuşması iyi karakteri de bana göre güzel biri. Bana çok ilgi gösterdi. ben de etkilendim. Hem de baya. Çok mutsuzdum ve birden ışık oldu. Kalbim tekrar attı. Ve onun çabası ile başladı.

3 aydır birlikteyiz. İlgili. küçük şeyleri bile unutmuyor. bazen alakasız hediyeler alıyor. Mesela arabadayız benzin almaya gidiyor. Orada gördüğü bir şeyi alıyor. Çiçek alıyor. Plan yapıyor. İlk 2 ay cinsellik yoktu konusunu da açmadı. Ara ara ufak elektrik oluyordu. 1 aydır var ve bu konuda da uyumluyuz. ÇOK UYUMLUYUZ. genel bakınca efendi iyi huylu sakin adamdan bambaşka biri çıktı. Bu yüzden bile devam edilir. Genel olarak mutluyum ama garip bir şekilde günümün çoğu onu ve ilişkimi düşünerek geçiyor. Bu beni düşündürüyor. Baya bi iç huzursuzluk var sanki.

Aileme ve arkadaşlarıma henüz söylemedim. Yargılanmaktan mı korkuyorum yoksa eski ilişkide yaşadığım hayal kırıklığını tekrar yaşamaktan mı bilmiyorum. İçimde ara ara sebepsiz bir sıkıntı oluyor. resmen endişeleniyorum. Olumsuz hisler var. Neden yok.

muhafazakâr ve inançlı biri. Buna rağmen benimle sevişmesi de kafamı karıştırıyor. Bekâret konusunu açtım. Yani ben muhafazakar değilim geçmişim de kabarık. Sırf ne düşünüyor diye irdeledim ama devamını konuşmak istemedi. ASSLA ağzından bir şey çıkmadı. Seni seviyorum önemli olan bu dedi. Ben de bakir değilim dedi. Seni seviyorum diyor. Hiç mi rahatsız olmuyorsun geçmişimden dedim. Konuşmak istemiyorum artık iyi düşünmüyorsun sarhoşsun vs dedi. düşüncelerini benden saklıyor gibi geliyor. Ben mi fazla kuruyorum bilmiyorum. Saçmalıyor muyum bilmiyorum. Neden içimde kötü bir his var?
Niye geçmişimden rahatsız oluyormusun diye bir soru soruyorsunuz yahu erkek yapınca iyi de kadın yapınca niye böyle hissediyorsunuz da bu soruyu sorma gereği duyuyorsunuz?

Hayır öyle şeyler değil. Kötü bir şey desin de ayrılalım diye üstüne gittim herhalde ama asla demedi. Muhafazakâr gayet düşünce tarzını biliyorum adamın. Siyasi düşüncesini biliyorum. Rahatsız olduğu şeyleri biliyorum. Açık açık konuşmadım her şeyi tabii ama Kürtaj olduğumu söyledim vs
Siz nerede yaşıyorsunuz da bu koşullardaki adamın muhafazakar olduğunu düşünüyorsunuz?

Sizin anlatiminiza göre yaşayışı ve düşüncesi birbirine zıt ikiyüzlü bir hayat sürüyor. Önce bunu düşünmeyi bırakın bu adam muhafazakar değil.

Siz terapi alın bence. Uzun iliskinin arkasından kendinizi sevilmeye değer görmüyorsunuz. Ayrıca üç aylık bir iliski karşınızdaki kişiyi tanımak için çok erken.

Sizin eski konumuzuda okudum adam sırf sizi iyi hissettiriyor diye birliktesiniz. İleride derecede de eziklik psikolojisi olan sorunlu biri. Hediyeler ve jestlerle bunu maskemeye ve sizi elinde tutmaya çalışıyor çünkü kendine ait bir kişiliği yok.
Öyle biri değil aslında gayet sevilen birisi yani benim zaten param var bu zamana kadar her istediğimi alan ailem oldu iki üç hediyeyle gözüm dönmez hayatta siyah beyaz yok çok yükleniyorum herhalde

Siz nerede yaşıyorsunuz da bu koşullardaki adamın muhafazakar olduğunu düşünüyorsunuz?

Sizin anlatiminiza göre yaşayışı ve düşüncesi birbirine zıt ikiyüzlü bir hayat sürüyor. Önce bunu düşünmeyi bırakın bu adam muhafazakar değil.

Siz terapi alın bence. Uzun iliskinin arkasından kendinizi sevilmeye değer görmüyorsunuz. Ayrıca üç aylık bir iliski karşınızdaki kişiyi tanımak için çok erken.
Bu koşullarda değil terapi almak istemiyorum ama evet sevildiğime inanmıyorum

genel bakınca efendi iyi huylu sakin adamdan bambaşka biri çıktı. burayı tam anlayamadım. ayrıca muhafazakar olabilir, bu aileden geldiği o kültürden yetiştiği için öyle görünebilir belki içinde o kadaarda muhafazakar değildir ki bence özümsememiş zira yanında sarhoşmuşsunuz daha ne olsun? belki oda bişeler yaşadı ama henüz size anlatmadı, sözün özü olumsuzluğu boşverin, geçmiş geçmişte kalmıştır birbirinizi öyle sevin inşallah çook mutlu olursunuz
Yaşamış zaten konuşmada onu da yargıladım

önceki ilişkin seni geçmişinle ilgili yaralayacak şeyler söylediği için adamın verdiği gayet normal tepkiyi bile garipsemişsin. çünkü sağlıklı normal olanı değil tanıdık geleni arıyoruz maalesef ilişkilerimizde. ve önceki ilişkin toksikse en sağlıklı kişi bile sana başta böyle garip gelir nedensizce huzursuz hissettirir. tamamen güven kendini bırak demiyorum 3 ay daha erken bir süre bunun için ama sürekli altında bir şey aramanın sebebi önceki ilişkinin ruhunda bıraktığı iz maalesef. bunun bilincinde olarak kendini şu anki ilişkinden uzaklaştırıp soğutma zamanla zaten alışacaksın. döngüyü tanıdık geleni değil sağlıklı olanı seçtiğimizde kırıyoruz zaten
Bilmiyorum ya galiba öyle eski ilişkim peşimi bırakmıyor hatta ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum bazen

adam muhafazakar değil, adam sadece çok aşırıcı değil..
muhafazarkarlık bı değil :)

Bu yaşlarda hayat size hayal kırıklıkları ve zorluklar verir kendinizi tanıyıp ne istediğinizi netleştirmeniz için. Siz netleştirmedikçe de vermeye devam eder. 5 yıllık bir ilişkiyi bitirme kararı almak, atanmak, borç altına girmek kolay şeyler değil ancak bunları başarmışsınız böyle olması gerektiğine inanarak. Ama kendiniz konusunda inançlarınız çok kötü, öz sevginiz çok düşük. Ben erkek olsam kürtaj olan biriyle birlikte olmam diyorsanız, kürtaj olmuşsunuz ve bu konuda bir erkeğin sizi aşağılamasına da açıksınız. Hatta onun hakkı olarak görüyorsunuz bunu. Adam muhafazakar diyorsunuz aslında apaçık öyle olmadığı halde. Çünkü yarın bir gün sizi terkedip bakire olmadığınız için ayrıldığında adamı haklı bulmak istiyorsunuz, ee muhafazakardi ve ben ona aykırıyım diyerek. Adam sizi aşağılasa mutlu olacaksınız değersizlik duygunuzu pekiştirdiği için. 33 yaşında niye bekarsın sorunun mu var diyorsunuz ki çok hadsizce bir şey bu. Siz eski ilişkinize şu yaşta başlasaydınız adamın yaşında bekar olacaktınız sonuçta. Sizin kötü bir ilişkiyi bitirmeye hakkınız var da onun yok mu? Adamı genç ve kapalı bir kıza yakıştırıyorsanız neden onunla birliktesiniz? Bence kendi iç dünyanıza yatırım yapın. Muhtemelen önceki sevgilinizin söylediği şeyleri içselleştirmişsiniz. Neden sizin özelinizi bilmek ve sizi aşağılamak başkasının hakkı olsun, neden tarih boyunca her insanin yaptığı şeyi yapmak sizi değersiz rezil birine dönüştürsün, neden “sen geçmişten ibaret değilsin, sevilmeye değersin”i kendiniz yerine başka bir insandan duymanız gerekiyor buna inanabilmek için?
Ben erkek olsam değil kadın halimle sevgilisi kürtaj olmuş bi erkekle olmak istemem bunu bilmek isterim genç ve kapalı birine yakıştırmıyorum bakın bu adam inançlı yakışıklı ailesi zengin iyi eğitimli ve çevresi geniş ona dedim ki sen madem bu kadar inançlısın neden günaha battın kendin gibi birini bulup erkenden evlenseydin neden bu yaşına kadar böyle bi hayat yaşadın çelişmiyo nu sende yoksa defo mu var itiraf et vs dedim "şakayla" konu buradan açıldı sürekli adama demiyorum bunu 1 kere konuştuk işte. Dediğim gibi bana düşünceleri dürüst gelmiyor sanki saklıyor gerçek düşüncesi bu değil gibi hissediyorum güvenemiyorum

Sanki kapalı kadınlar da alkolü olan adam için sıraya girmişti. Yani ben muhafazakar değilim ama muhafazakar olsam kendim gibi biriyle evlenirim. Cumadan cumaya namaza giden alkolü olan adamı istemem.
Adamın da böyle bir talebi yok zaten bence.
Konu sahibi gereksiz kompleksler yapıyor
Kompleks değil neden hayatınla görüşlerin çelişiyor dedim

Adamın hali tavrı çok güven vermedi, love bombing evresinde olabilir mi🙈
Senin de içine sinmeyen şeyler var buna rağmen çok cepte muamelesi yapmışsın 3 ayda
Biraz zamana bırak bence
Aynısını ilişki başında söyledim bana love bombing yapma diye love kısmı var bombing asla yok dedi ama var biliyorum. Gerçekten mutluyuz o konuda sıkıntı yok yani bu olmazsa başkası olur elbet genelde karşı taraf beniö için çaba gösterir ilişkilerimde

Back
X