Aş
Aşağılamıyorum ki bu adam sonuçta inançlı ve ona göre ben günahkarım kendi de öyle hem kendine de sordum kötü hissetmiyor musun böyle diye kendim için de dedim rahatsız olmuyor musun neden düşüncen hareketlerin farklı o da benim yanlışım bana ben doğruyu biliyorum ama yapmıyorum yanlış olduğunu biliyorum senin hayatında da benden sonrası ilgilendirir diyor onda sıkıntı bence çok yok ama ben içten içe rahatsız gibi hissediyorum ben mesela sevgilisi kürtaj olmuş birini istemezdim sorumsuz derdim. Ya da çok eşlilik yaşamış eskorta gitmiş transla erkekle beraber olmuş birini istemezdim yani. Geçmiş beniö için de önemli. Zaten sevgilim olacağını bilmiyordum normal arkadaştık dertleşiyorduk karma ilahi adalet tarzı konuşmada söyledim kürtaj oldum diye. Elbet yanlışım çoktur doğru değildir genel olarak böyleyim malesef biraz düşünmeden konuşurum duygularımı yoğun yaşarımİşte bu tarzda devam edersen kimse kalmaz. Kalsa da toksik bir şeye çevrilir.
Sen kendini aşağılarken, nasıl kabul edeceksin derken adamın saygı duymasını bekleyebilir misin?