canım depresyonda olabilir mi?
ama senle konuşurken yüzünü buruşturması ne demek?
bence kendi evine taşın bir süre uzak kalın..
bilimsel olarak aşk duygusu geçici kabul ediliyor ama biz bir türlü bunu kabul etmek istemiyoruz...dün gece bunu düşündüm sanırım aşkın ömrü 3 yıl dedikleri doğru...
Herkese merhaba, bu forumu uzun süredir takip ediyorum ancak yeni üye oldum
Şimdi sizlerden bir konuda akıl almak istiyorum.
Benim 6 yıldır devam eden bir ilişkim var. 3 yıldır da birlikte yaşıyoruz sayılır. İkimizin de ayrı evleri var ama genelde beraber kalıyoruz.
Son 1 yıla kadar o kadar güzeldi ki her şey... Ben ona deliler gibi aşıktım o da bana. İkimizin de ilk aşkı. Çok mutluydum ama şimdi bu kadar büyük bir aşkın yavaş yavaş sona geldiğini izlemek bir o kadar üzüyor beni.. Sadece masallar da oluyormuş "sonsuza kadar" mutlu yaşamak, ben bizde öyle olacağız sanmıştım.
Son 1 yıldır özellikle son 3 aydır bıçakla kesilir gibi değişti ilişkimiz. Birden bana karşı ilgisi azalmaya başladı, sohbetlerimiz azaldı. Şimdi ise neredeyse hiç konuşmuyor benle günlük mecburi ihtiyaçlar için konuşuyor sadece. " Ekmeği uzatır mısın?" "Gelirken bir şey alayım mı?" gibi. Ve hep suratı asık. Hatta sanki böyle birşey onu çok rahatsız ediyor gibi yüzünü buruşturuyor sürekli benle konuşurken. Artık hiç kendine de bakmıyor. Eski püskü şeylerle geziyor. Saçını benim hiç sevmediğim bi model kestirti- ki ben onu da yakıştırmıştım ona çünkü onu seviyordum- saçlarını hiç yapmıyor, neredeyse duş alma aralığı bile uzadı. Bunları söylüyorum, benimle hiç konuşmuyorsun bir derdin varsa anlat, böyle yaptıkça birbirimizden uzaklaşıyoruz diye, yine cevap yok. İşte o zaman sinirim tepeme çıkıyor!
Ben ne yapmalıyım kızlar? Neden böyle davranıyor olabilir?
mlkctk' ın yazdıklarına katılıyorum. Benimde aklıma ilk o geldi. Depresyonda olabilir. Çünkü kendisinede saygısını bir parça yitirmiş gibi duruyor, banyo- üst baş konusu bu hissi uyandırdı bende. Öte yandan evine bir süreliğine gitmen ama arayı fazla soğutmamak için yine onu arayıp sorman iyi gelebilir ilişkinizi açısından. Böyle durumlarda ben hep bi bahane bulunup uzaklaşılmasından yanayım evine gitme fikri kafana yatmadıysa ailen uzaktaysa onları ziyarete gidebilirsin ya da bir arkadaşına ama kesinlikle benim tavsiyem üzerine çok varmadan biraz uzaklaşıp durumu izleyip sonrada kontrol etmen..Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey eskisi gibi olur, üzüldüm...
evet haklısınız evli gibi olduk. Sadece yataklarımız ayrı başka bir fark yok. Ama bu durumda beni endişelendiren bir durum daha var. Şimdi evleri ayırdık diyelim. ve düzeldik. İleride evlendiğimiz zaman bir müddet sonra yine aynısı olur mu? O evlenmeyi çok istiyor ama ben bu sebepten dolayı biraz çekiniyorum açıkçası. Devam etsin istiyorum, ama nasıl edecek bilmiyorum
Her ilişki evlilik olsa da olmasa da rutinleşiyor...
bence geldiği gibi yaşanmalı beklentiye girince mutsuz olunuyor..
yani evlenince peri masalı beklemek gereksiz geliyor bana...
ilişkiler evlilikle sonuçlanmadan, bu kadar uzadığı zaman bi kırılma noktası oluyo görüğüm kadarıyla. ve bitmeye mahkum oluyolar. sanırım sizin ilişkiniz de bitmek üzere.. neden evlenmediniz ki şimdiye kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?