İlişkimiz bitiyor mu?

mugwort

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
11
0
16
Ankara
Herkese merhaba, bu forumu uzun süredir takip ediyorum ancak yeni üye oldum
Şimdi sizlerden bir konuda akıl almak istiyorum.
Benim 6 yıldır devam eden bir ilişkim var. 3 yıldır da birlikte yaşıyoruz sayılır. İkimizin de ayrı evleri var ama genelde beraber kalıyoruz.
Son 1 yıla kadar o kadar güzeldi ki her şey... Ben ona deliler gibi aşıktım o da bana. İkimizin de ilk aşkı. Çok mutluydum ama şimdi bu kadar büyük bir aşkın yavaş yavaş sona geldiğini izlemek bir o kadar üzüyor beni.. Sadece masallar da oluyormuş "sonsuza kadar" mutlu yaşamak, ben bizde öyle olacağız sanmıştım.
Son 1 yıldır özellikle son 3 aydır bıçakla kesilir gibi değişti ilişkimiz. Birden bana karşı ilgisi azalmaya başladı, sohbetlerimiz azaldı. Şimdi ise neredeyse hiç konuşmuyor benle günlük mecburi ihtiyaçlar için konuşuyor sadece. " Ekmeği uzatır mısın?" "Gelirken bir şey alayım mı?" gibi. Ve hep suratı asık. Hatta sanki böyle birşey onu çok rahatsız ediyor gibi yüzünü buruşturuyor sürekli benle konuşurken. Artık hiç kendine de bakmıyor. Eski püskü şeylerle geziyor. Saçını benim hiç sevmediğim bi model kestirti- ki ben onu da yakıştırmıştım ona çünkü onu seviyordum- saçlarını hiç yapmıyor, neredeyse duş alma aralığı bile uzadı. Bunları söylüyorum, benimle hiç konuşmuyorsun bir derdin varsa anlat, böyle yaptıkça birbirimizden uzaklaşıyoruz diye, yine cevap yok. İşte o zaman sinirim tepeme çıkıyor!

Ben ne yapmalıyım kızlar? Neden böyle davranıyor olabilir?

evlılık gıbı bır beraberlık yasadıgınız ıcın yıpranmıssınız.kurtarmak ıcın bıseyler yapabılırsın.yoksa uzgunum ama bıtecek gıbı duruyor

Aşk ve heyecan bitince,ortak yönler yoksa,ilişkiler böyle tatsızlaşıyor.

Sen devam etmek istediğinden emin misin ?

canım depresyonda olabilir mi?

ama senle konuşurken yüzünü buruşturması ne demek?

bence kendi evine taşın bir süre uzak kalın..

bilimsel olarak aşk duygusu geçici kabul ediliyor ama biz bir türlü bunu kabul etmek istemiyoruz...dün gece bunu düşündüm sanırım aşkın ömrü 3 yıl dedikleri doğru...

nasıl olsa evli değilsiniz büyük avantajın var biraz kendi evlerinizde kalsanız araya
özlem heyecan değişik olur evli olmuş olsan belki ya bunu güt yada bu diyardan git
Ama zaten genelde ilişkiler hep böyle önce yanyana dipdibe sonra git öte olur seviyosan bu durumada alışıyosun bir süre
sonra umarım düzelir..

ne 3 yılı ya erkelerde 1 5 yıl gii sonrası tamamen ortaya bir odun cıkıyor

sizde ondan bi süreliğine uzaklasın daha net anlarsınız sizi seviyormu yoksa bitirmek mi istiyor eger bitircek gbi duruyorsa hiç üstüne varmayın daha itici görünürsünüz salın gitsin eger seviyosa kendi gelir gene hiç sıkmayın biraz yol verin bence . kaçan koalanır bunuda unutmayın

Belki kendi evlerinizde biraz ayrı yaşasanız iyi gelir size.Evli gibi olmuşsunuz artık :) şikayetleriniz başlamış belki biraz birbirinizden uzak olmanız işe yarıyabilir...

Görüşmeleriniz rutine bağlıysa (her cumartesi gibi) ,rutini boz.

Sonra da onun aramasını bekle.O aramadan arama.

Rölantiye al bir müddet:)

Son düzenleme:
mlkctk' ın yazdıklarına katılıyorum. Benimde aklıma ilk o geldi. Depresyonda olabilir. Çünkü kendisinede saygısını bir parça yitirmiş gibi duruyor, banyo- üst baş konusu bu hissi uyandırdı bende. Öte yandan evine bir süreliğine gitmen ama arayı fazla soğutmamak için yine onu arayıp sorman iyi gelebilir ilişkinizi açısından. Böyle durumlarda ben hep bi bahane bulunup uzaklaşılmasından yanayım evine gitme fikri kafana yatmadıysa ailen uzaktaysa onları ziyarete gidebilirsin ya da bir arkadaşına ama kesinlikle benim tavsiyem üzerine çok varmadan biraz uzaklaşıp durumu izleyip sonrada kontrol etmen..Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey eskisi gibi olur, üzüldüm...

evet haklısınız evli gibi olduk. Sadece yataklarımız ayrı başka bir fark yok. Ama bu durumda beni endişelendiren bir durum daha var. Şimdi evleri ayırdık diyelim. ve düzeldik. İleride evlendiğimiz zaman bir müddet sonra yine aynısı olur mu? O evlenmeyi çok istiyor ama ben bu sebepten dolayı biraz çekiniyorum açıkçası. Devam etsin istiyorum, ama nasıl edecek bilmiyorum

evet benim de aklıma o geldi ilk. Ama sorduğumda anlatmıyor derdini. Psikoloğa gidelim diyorum ona da yanaşmıyor. Birde işin kötü tarafı benim evim daha merkezi olduğu için genelde benim evimdeyiz. Şimdi evleri ayıralım desem kovmuş gibi olmam mı?

zaman aşkı bitiriyor belki ama sevgi ve alışkanlık baki kalıyor
üzerine alınma öncelikle belki paylaşamadığı bi derdi vardır
gaza gelip ilişkinizi harcama hemen
konuşmayı denedinmi?
erkekler kadınlar kadar kadar hassas olamıyor çoğu zaman
yinede aarkadaşlara katıldığım yerler var zamana bırak

biraz ayrı kalmayı denemen şart
üzerine düşme arama sıklığını azalt
seni özlerse eskisi gibi olacaktır ilişkiniz
ama özlemesse hiç o zaman anlaki birlikteliğini gözden geçirmen gerekiyor
kusura bakma dost acı söyler

Her ilişki evlilik olsa da olmasa da rutinleşiyor...
bence geldiği gibi yaşanmalı beklentiye girince mutsuz olunuyor..
yani evlenince peri masalı beklemek gereksiz geliyor bana...

Her ilişki evlilik olsa da olmasa da rutinleşiyor...
bence geldiği gibi yaşanmalı beklentiye girince mutsuz olunuyor..
yani evlenince peri masalı beklemek gereksiz geliyor bana...

Valla arkadaş haklı peri masalı beklememek gerekiyor evlendikten sonra insanlara bir rahatlama geliyor zaten kendinde söylemişsin banyo yapma sıklığı azaldı yada öyleydide siz beraber yaşamaya başlayınca fark ettin bunu tabi bilemeyiz ama ikinizde biraz ayrı kalsanız iyi olur evlenincede büyük ihtimal böyle olur gibi geliyor bana...

ilişkiler evlilikle sonuçlanmadan, bu kadar uzadığı zaman bi kırılma noktası oluyo görüğüm kadarıyla. ve bitmeye mahkum oluyolar. sanırım sizin ilişkiniz de bitmek üzere.. neden evlenmediniz ki şimdiye kadar?

Bizim ilişkimiz üniversitede başladı önce okul bitsin diye bekledik, okul uzatmalı bitti bu sefer iş derdine düştük. Ben biraz kariyer yapayım diye çok uzun çalışıyorum, hazır bekarken bundan faydalanayım diye iş hayatım baya yoğun geçiyor. Şimdi tam onu düzene sokmuştum ki böyle olduk

İki ihtimal var bence
1- Bu adam artık nasıl olsa cepte kaç yıldır beraberiz, uğraşsam da kaybedemem artık deyip kendini saldı. Bir de kaıdna derler alan aldı deyip kendini salar diye. Ama sizde durum tam tersi olmuş. Hem fiziki olarak hem de davrnaışsal olarak seni umursamıyor. Kendini garantide hissediyor olabilir. Bunun yanlış olduğunu gösterin ona. Bir sarsılsın kendine gelsin. Genelde evliliklerde olur zamanla çiftler asker arkadaşı gibi oluyorlar ne üzücü.
2- Sahiden depresyonda olabilir. Banyo, bakım gibi konulara önem vermiyor dedin. Önceden böyle dğeilmiş. Şimdi birden böyle olması depresyonu çağrıştırdı bana. Konuşmaya çalışın, olmazsa bir uzmandna yardım alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…