bence kendi evinize geri dönüp bir süre ayrı yaşayın.
monotonluktan kurtulmuş olursunuz.
Neden cepte görüyor olsun ki? Sadece biraz heyecan lazım gibi görünüyor. Buna da biraz mesafe koyarak özlemekle başlayabilirler.
siz şimdiden evlilik rutinine girmişsiniz:) üniversite aşkı filan mı???
ayrı kalmak iyi gelir bı çok durumda ama.. Anlattıklarına bakılırsa , kendısı depresyonda.. Kendısıne ılgısı kalmamıs,sana nasıl olsun canım.. Ki$isel özbakımlarından vazgeçmis baksana..
Kendısının yanında oldugunu hıssettır ve duygularını paylasmasına yardımcı ol..gerekırse uzman destegı almaya ıkna et
katılıyorum arkadasıma.bı çok ınsan,nıkahlı esını bıle cepte göremiyor(bı davada benı çırpar dıye)kaldı ki flört eden cıft,ne dıye cepte görsün..sız yıne ayrı evlerde kalmalısınız ve kendısı ısterse ona destek olacagınızı belırtmelısınız.bellıkı arkadas sıkıntilı.kendı halıne bırakıp,fazla ustune gıtmemeye çalısın
İlişkiler uzayınca,özellikle evlendikten sonra,kişiler kendilerine ve eşlerine özen göstermeyebiliyorlar.
Hepimiz bilmiyor muyuz,buluşmaya traşlı-losyonlu,duş alıp temiz gömlekle gelen adamlar,çizgili pijamalı kaşınan geğiren adamlara dönüşebiliyor:)
Demek istediğim,illaki depresyonda olmayabilir.Salmıştır kendini...
İş durumundan bahsetmemişsin.İşsizse sıkıntısı olabilir.Lakin işsizse kapağı sana atmış olabilir.
Sen onu güzellikle evden yolla bence.
Arkadaşım yatıya gelecek,teyzem-halam gelecek birşeyler uydur.
Veya açıkça söyle,bir müddet aynı evde olmayalım,ilişkimizi taze tutalım,buluşma heyecanı yaşamak istiyorum diye...
Yalnız kiminle evlenirsen evlen,illaki böyle olmaz ama sevgili dönemi gibi de kalmaz.
İki ihtimal var bence
1- Bu adam artık nasıl olsa cepte kaç yıldır beraberiz, uğraşsam da kaybedemem artık deyip kendini saldı. Bir de kaıdna derler alan aldı deyip kendini salar diye. Ama sizde durum tam tersi olmuş. Hem fiziki olarak hem de davrnaışsal olarak seni umursamıyor. Kendini garantide hissediyor olabilir. Bunun yanlış olduğunu gösterin ona. Bir sarsılsın kendine gelsin. Genelde evliliklerde olur zamanla çiftler asker arkadaşı gibi oluyorlar ne üzücü.
2- Sahiden depresyonda olabilir. Banyo, bakım gibi konulara önem vermiyor dedin. Önceden böyle dğeilmiş. Şimdi birden böyle olması depresyonu çağrıştırdı bana. Konuşmaya çalışın, olmazsa bir uzmandna yardım alırsınız.
lorem 3 ay önce ne oldu dediğinde aklıma bir şey gelmedi ama şimdi siz işi var mı deyince dank etti kafama. o da çalışıyor iyi de kazanıyor çok şükür ama 3 ay önce ben zam aldım ve artık neredeyse onun 2 katı kazanıyorum. İşle ilgili de önü açık bir pozisyona geldim yani birkaç seneye epey yükselmiş olurum. Acaba bunu kafasına takıyor olabilir mi? Benim ondan çok kazanmamı kaldıramıyor olabilir mi?
ne 3 yılı ya erkelerde 1 5 yıl gii sonrası tamamen ortaya bir odun cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?