İlişkimiz bitiyor mu?

bence kendi evinize geri dönüp bir süre ayrı yaşayın.
monotonluktan kurtulmuş olursunuz.

Neden cepte görüyor olsun ki? Sadece biraz heyecan lazım gibi görünüyor. Buna da biraz mesafe koyarak özlemekle başlayabilirler.

bence de kesinlikle kendi evine git bi süre ayr evlerde yaşayın... kaçan kovalanır...bu kural hep böyle maalesef... erkeklerin aklı başına kaybettiklerinde geliyor...

e ne bekliyordun,ne olacakti.?#Evli gibi birlikte yasiyorsunuz(bende cok yasadim) Adamin hevesi bitti yani
ne kaldi senden alacak?Hic birsey.!Baska sularda yuzmek ister,boyledir bu.Kendimide isin icine katiyorum.Bendede oldu bunlar,.

ayrı kalmak iyi gelir bı çok durumda ama.. Anlattıklarına bakılırsa , kendısı depresyonda.. Kendısıne ılgısı kalmamıs,sana nasıl olsun canım.. Ki$isel özbakımlarından vazgeçmis baksana..

Kendısının yanında oldugunu hıssettır ve duygularını paylasmasına yardımcı ol..gerekırse uzman destegı almaya ıkna et

Neden cepte görüyor olsun ki? Sadece biraz heyecan lazım gibi görünüyor. Buna da biraz mesafe koyarak özlemekle başlayabilirler.

katılıyorum arkadasıma.bı çok ınsan,nıkahlı esını bıle cepte göremiyor(bı davada benı çırpar dıye)kaldı ki flört eden cıft,ne dıye cepte görsün..sız yıne ayrı evlerde kalmalısınız ve kendısı ısterse ona destek olacagınızı belırtmelısınız.bellıkı arkadas sıkıntilı.kendı halıne bırakıp,fazla ustune gıtmemeye çalısın

ya aslında bende depresyonda olduğunu düşünüyordum ama acaba dedim kendimi mi kandırıyorum. yoksa beni artık sevmiyor mu diye
Bir de öyle bir adam ki ağzından kerpetenle laf alıyorum bir sıkıntısı olduğunda. sırf bana değil ne ailesine ne arkadaşlarına hiç kimseye anlatmıyo sıkıntısını :S psikoloğa ihtiyacı olmadığını kendi problemlerini kendinin çözebileceğini söylüyor ama görünen o ki çöözemiyor

türkiye gerçeklerine ve gerçek hayat biraz kapalısın sanırım canım. nerdeymiş bu nikahlı eşini cepte görmeyen erkek/kadın? özellikle biz kadınlar. boşanmak o kadar kolay mı? kaç kişi buna cesaret edebiliyor? kaç kişi çocuğunu bırakıp aldatılsa bile evliliğine decam etmiyor? çok az. yapabilenler de zaten işi gücü olan ekonomik özgürlükleri olan insanlar. özellikle erkekler evli olsun, sevgili olsun bal gibi de elimde, cebimde olarak görüyor kadınları. öyle hovarda bir tip değilseniz de zaten bir kadın sahip olduğu anaçlık duyguları sebebiyle öyle sorunlu da olsa psikopatta olsa bir erkeği kolay kolay bırakmıyor. erkeklere de cepte bu kadın demek kalıyor. günümüzde malesef olan bu.

konu sahibi arkadaş. ben ne olursa olsun sizle ilgili bir problemden böyle olduğunu düşünüyorum. 3 ay önce demişsiniz bunun kırılma noktası nedir? bir olayla mı başladı? bildiğiniz bişi yoksa da ve size olayı söylemiyorsa da erkek arkadaşınızın en azından kafasındaki bir kadın böyle olmasına sebep oluyor olabilir. yoksa kaç senedir berabersiniz size neden söylemesin ki?

tekrar konuşmak istediğinizi söyleyin olmadı biraz evleri ayıralım sen konuşmayı isteyen kadar diyin. inceldiği yerden kopsun siz herşeyi yapmışsınız.

ayrıca bir erkeğin sizin yanınızdayken banyo yapmaması kendine bakmaması kendisine karşı değil size karşı saygısız olduğunun kanıtıdır. sizin rahatsız olacağınızı bile bile yapıyor bunu.

onlar i$in ehli insanlar,onca yıl okul okumuslar.. çok tipik tepkıler.. Kendını gerı çek o zaman,yalnız bırak.eger senı kaybetme korkusu olusursa,ıstemeyerek bıle olsa dr kapısına gıdecektır.ınsan bazen kendısıne yetemıyor,dısardan bakan bu deneyımlı hekımlerın fıkrını almak ıstıyor.. Gerekırse sen danıs bu durumu bı bılene,önerı alKolay gelsın canım,baska ne denır kı..

lorem, dogru dıyorsun; dedigin durum ekonomık durumla alakalı..ama artık bayanlarında çogunlugu is alanlarına atıldı dıye evlılıklerde çetrefıllı durumlarda ,hemen kaçıs bosanma oluyor.ınan bı gunde kaç bin kisi bosanıyor eften püften sebeple..

hepinize gerçekten çok teşekkür ederim. bu akşam konuşmayı deneyeceğim bakalım... Bana dua edin :S

İlişkiler uzayınca,özellikle evlendikten sonra,kişiler kendilerine ve eşlerine özen göstermeyebiliyorlar.
Hepimiz bilmiyor muyuz,buluşmaya traşlı-losyonlu,duş alıp temiz gömlekle gelen adamlar,çizgili pijamalı kaşınan geğiren adamlara dönüşebiliyor:)
Demek istediğim,illaki depresyonda olmayabilir.Salmıştır kendini...

İş durumundan bahsetmemişsin.İşsizse sıkıntısı olabilir.Lakin işsizse kapağı sana atmış olabilir.

Sen onu güzellikle evden yolla bence.
Arkadaşım yatıya gelecek,teyzem-halam gelecek birşeyler uydur.
Veya açıkça söyle,bir müddet aynı evde olmayalım,ilişkimizi taze tutalım,buluşma heyecanı yaşamak istiyorum diye...

Yalnız kiminle evlenirsen evlen,illaki böyle olmaz ama sevgili dönemi gibi de kalmaz.

lorem 3 ay önce ne oldu dediğinde aklıma bir şey gelmedi ama şimdi siz işi var mı deyince dank etti kafama. o da çalışıyor iyi de kazanıyor çok şükür ama 3 ay önce ben zam aldım ve artık neredeyse onun 2 katı kazanıyorum. İşle ilgili de önü açık bir pozisyona geldim yani birkaç seneye epey yükselmiş olurum. Acaba bunu kafasına takıyor olabilir mi? Benim ondan çok kazanmamı kaldıramıyor olabilir mi?

ben arkadasa aynen katılıyorum benım erkek arkadasımda depresyonda kişisel bakım sıfır yanı malesef.
bence alın karsınıza etraflıca konusun bıraz daha keyıflı oldugu bır zamanda

Olabilir canım maalesef...

ne 3 yılı ya erkelerde 1 5 yıl gii sonrası tamamen ortaya bir odun cıkıyor

arkadasa katılıyorum 1,5 yıl sonra benim iliskimdede bir çok şey değişti :)) birr odunlaaa belgradd ormanı kadar hayal kurdum ne diyiyim baskaaa D monotonlasmıs iliskiniz beraber yasamasanızz belki boyle olmayabilirdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…