İlişkimiz bitmek üzere, Ne yapmam lazım :(

sende bana benziyosun bende küçücük olayda bile bitti artık görüşmek istemiyorum ayrılallım diyodum.en sonunda bi patladı çocuk oyunumu bu hergün ayrılalım diyosun dedi o gün bugündür aramızda ayrılık,bitti kelimeleri geçmiyor.onun yerine koy kendini en ufak bişeyde ayrılalım dese hoşuna gidermiydi?
ama bu salak demesini,hakaret etmesini gerektirmez tabiki:20:
sakin kafayla kıonuşup eski alışkanlıklarınızdan vazgeçin derim ben,ilişkinizin kaliteside artar emin olun:16:

sende bana benziyosun bende küçücük olayda bile bitti artık görüşmek istemiyorum ayrılallım diyodum.en sonunda bi patladı çocuk oyunumu bu hergün ayrılalım diyosun dedi o gün bugündür aramızda ayrılık,bitti kelimeleri geçmiyor.onun yerine koy kendini en ufak bişeyde ayrılalım dese hoşuna gidermiydi?
ama bu salak demesini,hakaret etmesini gerektirmez tabiki:20:
sakin kafayla kıonuşup eski alışkanlıklarınızdan vazgeçin derim ben,ilişkinizin kaliteside artar emin olun:16:

Canım ben ayrılalım demedim :43: o dedi işte en sonunda devamlı bırakıp gidiyorsun ayrılalım o zaman falan :S bu saat oldu msj atmadı ben mi atsam ki :S kendimi onun yerine koydum ve berbat bi durum :( evet en iyisi sakince konuşup eski alışkanlıklarımızdan vazgeçmemiz :(

canım bence özür dile ve bi daha ayrılık lafını gerekmedikçe ağzına alma.yarın öbür evlendiğinde napıcan ne sorunlar yaşanıyo her defasında ayrılalım desen adliyelerde boş dava saati bulamazsın :) şaka bi yana da birbirinizi incştmeye kırmaya değmez.uzatma bence

Bence çok gereksiz bi bitiş olur biterse
özür dileyin ama onun dediği"salak mısın"lafını da yedirin...

Evet özür diliorum o zaman şimdi :59:

Birde dün bana dediki gitmek yerine keşke sende bana hakaret etseydin :59: işte bu yıkıldığım annn :59:

Neden bu lafı kendine yedirdinki ? ben olsam gitmek yerine bağırır çağırır kırar dökerdim haklıyken haksız duruma düşmüssün arkadasım , düzelmeniz umuduyla:80:

Son düzenleme:
yaa çok üzüldüm bu kadarlık bi sebepten dolayı bitmein sakın bitmesine izin verme,bence de her kavgada çekip gidersen olmaz,oturup konuşalım de.gönlünü al canm yaa

Evet hatta her seferinde kendime diyorum gitme bidaha diee ama elimde deill çok agresifleşiorum :53:

Vee aradım aradım aradım nihayet ulaştımmm :52: yani sonunda açtı neden cevap yazmıyorsun dedim seni seviyorum sana bunları sorucam dedi :69: akşam bize yemeğe geliooooo :21::69:

Ay sevinçten ağladım yaaa :66: İnş. bidaha olmaz

Hepinize teşekkür ederim derdime ortak oldunuz :54:

Evet hatta her seferinde kendime diyorum gitme bidaha diee ama elimde deill çok agresifleşiorum :53:

Vee aradım aradım aradım nihayet ulaştımmm :52: yani sonunda açtı neden cevap yazmıyorsun dedim seni seviyorum sana bunları sorucam dedi :69: akşam bize yemeğe geliooooo :21::69:

Ay sevinçten ağladım yaaa :66: İnş. bidaha olmaz

Hepinize teşekkür ederim derdime ortak oldunuz :54:

cok sevindim canım:16:

sende ona salak demesinin yanlıs oldugunu soyle seni bırakmam hataydı de...aslında bende boyle etrafına bakınca kızıyorum gecen bende yaptım aynısını:26: gerci benimki herkese bakar kadın erkek ayırmaz alıskanlık heralde...baktım gozleri biyerlerde bi baktım iki kız geciyo onlara bakıyo dedim bak bak devam et istersen cekiliyim rahat gor:47: kızarım boyle seylere valla:27: sonra yok ben herkese bakıyorum ozellikle kızlara degil falan dedi ben sevmem boyle seyleri dedim hakkattende nefret ediyom ya:63:

cok sevindim canım:16:

sende ona salak demesinin yanlıs oldugunu soyle seni bırakmam hataydı de...aslında bende boyle etrafına bakınca kızıyorum gecen bende yaptım aynısını:26: gerci benimki herkese bakar kadın erkek ayırmaz alıskanlık heralde...baktım gozleri biyerlerde bi baktım iki kız geciyo onlara bakıyo dedim bak bak devam et istersen cekiliyim rahat gor:47: kızarım boyle seylere valla:27: sonra yok ben herkese bakıyorum ozellikle kızlara degil falan dedi ben sevmem boyle seyleri dedim hakkattende nefret ediyom ya:63:

ya ilişkimizin başlarında hep etraftaydı gözü yani kötü bi niyet olmayabilir ki yokta yani kız erkek farketmeden bakıyor zar zor buralara geldik çok bakmıyordu ama 3 kez bakınca bide karşıda kız var:52: çıldırdımmmm :19:

Ya kızlarr :95: mesaj attım yemek yicekmiş afiyet olsun aşkımmmm die
o:tşk ederimm :) yazmış pehhhhhhhhhhhh üstüne düşmiceksin bunların odunnnnnnnnnnnnn :47:

Kızlar merhaba destansı ilişkimiz galiba bitmek üzere :59: ama benim elimden bişey gelmiyor :S yada benim aklıma gelmiyor :( Dün geceden beri gözyaşlarım durmak bilmedi :43: :84:

Şimdi olay şöyle oldu; Dün akşam tramvay ile giderken bu sürekli etrafına bakıyor 1 deil 2 deil 3 :20: bende biraz yüksek sesle ne yapıyosun sen dedim herkes bize bakmış farkında deilim neyse indik yolda gidioruz bu bana sen salak mısın dedi :S salaksın falan filan dedi yolda :S bende bastım bindim minibuse eve gittim :47: :47: :47: aslında çok saçma bi sebep bu ama ben daha önceleride bırakıp gidiyordum en son bu son demişti bidaha gidersen biter oturup çözelim gitmenin hiç bi faydası yok diyordu aslında haklıda :2: e ben özür falanda dilemedim akşam işte bana yaşattıkların için teşekkür ederim falan dedi aradı açmadım :( çok mutsuzumm ne yapmam lazımmmm özür dilesem dilerimde geç mi oldu acaba :S offfff offfffffff :((((((

dip not: sözlenme arefesindeydik 2 hafta içinde sözlenecektik :(

İlişkiniz pekte destansı gibi görünmüyor. :51:

Back
X