• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskimiz bitti diyen erkek neden sonra doner?

kara_duvak

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
52
12
18
38
Bizim iliskimiz 4 sene surdu...yazdigim msjlara bile cevap vermezdi..baya uzdu beni...birisiyle nisanlandigini duydum kapali ve cirkin.ben guzelim baya o kiza gore..nisanlandiktan 2 ay sonra ben de sozlendim.internet adresimi silip engellemesine ragmen bana nisanlanan adam msj yazdi..sozlenmissin mutlu ol filam diye..ben cevap vermedim..nisanlandigini duyunca okkali bi msj yazmistim ben seninle bitti demisti...neden ben sozlenince msj yazdi merak ediyorum...

Demekki senınle olmaması ıcın sebeblerı varmıs.bu yuzden ayrılmıs senden ama unutamamıs aklının bı kosesınde kalmıs.senı merak edıp takıp edıyor demekkı

Erkekler boyle reziller istee...sonuctaa nisanlandi yollarimiz ayrilmisti...erkekler sevmedigi kadinla da olabiliyorlar..boyle serefsiz varliklar

Mecbur olmaları gerek.Hem bıyolojık olarak ıstylar.hemde aıle baskısı.Ama herkes aynı degıl tabı.

Sen sözlunle mutluysan bosver onu nıye takıyosunki. Duygusal olarak ıkınızdede bıseler bıtmedımı

Ben de bitti artik nefret ediyorum..beddua ettim..bana cektirdiklerini ceksin diye..vicdandan dolayi da donmus olabilir mi benim ilk aklima gelen vicdan oldu.sevseydi baskasiyla nisanlanir miydi

ne kadar ayıp bişey kızın suuçu ne de ona çirkin deyip eziyorsun hem demek ki sevdiğin adamı senden daha çıok etkilemiş ki onunla nişanlanmış sen güzelliğinle övünedur

Etkileme meselesi degil aile baskisi evlenmesi gerekiyordu o kadar...o msji neden yaziyor bana bittiyse nisanlandiktan sonraa..

cevap vermemek umursamamak kadar karsı tarafı cıldırtan birsey yok yada sözlün yazsın cevap bakalım denıyor mu birdaha böyle insanlar parazit gibi tekrar kanlandıgınızı görünce yapısmak ister kafanı karıstırmak istemiş.

Erkekler sevmeseler dahi seni kendilerinin görmeye eğilimliler, hızlı olmanı hazmedememiştir. Yalnız sni sevdiğini düşündürmesin sana bu. Seni sevseydi seninle nişanlanırdı.

ne çabuk sözlenip nişanladınız öle.bazı insanlar evde kalırken siz nasıl bu kadar hızlı sözlendiniz.ne ara sevgili oldunuz.ne şanslı insanlar var ya :(

Seni hep bir kenarda tutmuş bence, nişanlısını da sevememiş sana dönmeye çalışmış
Lütfen ardına bakma, terkediyorsa sevmiyordur
Mantıktır onunkisi
Cevam vermeyerek en iyisini yapmışsın

Ama umarım sözlünü de seviyorsundur yoksa ona da haksızlık olur

karakter yoksunu bir erkekle yazık 4 sene geçirmişsin. ayrıca kendi cinsini çirkin diye eleştirmende çok insafsızca. sana yazmasının sebebi de tamamen kafa karıştırmaca, başka hiçbirsey değil. seni sevdiğinden pişmanlığından falan değil yani ;)

meraktan yazmış işte hepimiz artık görüşmediğimiz insanlar için acaba ne yapıyor dediğimiz zamanlar bile oluyor

Back
X