İlişkimiz monotonlaştı

magdem o monoton biri bu durumdan da sen sıkılıyorsun. o halde sen kendini mesgul edecek birseyler bul belki o da degisir zamanla sana uyarak ornek olmus olursunuz kimbilir ona.

Hep evdeyseniz beraber olduğunuz zamanlarda birlikte değişik şeyler yapmayı deneyin bence. Mesela birlikte spora falan gidin. Ya çok eğlenirsiniz ya da " yav bu bizlik değilmiş oturalım oturduğumuz yerde" der sarılır monoton ama tatlı hayatınıza dönersiniz. Sonuçta bir şey kaybetseniz :)

Sizce biten ya da ölen duyguların canlanması mümkün mü ?

magdem o monoton biri bu durumdan da sen sıkılıyorsun. o halde sen kendini mesgul edecek birseyler bul belki o da degisir zamanla sana uyarak ornek olmus olursunuz kimbilir ona.
Birkaç ay önce işi bıraktım. Bu süreçte kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya çalışıyorum. mesela bir kursa katıldım ve açık öğretimden ikinci üniversiteye başladım. ama yine de akşamları o miskinligi görünce üzülüyorum.

Aslında eşim gayet tipik bir Türk erkeği. yani spor ya da kitap okumak gibi aşan şeyler yerine ne gibi şeyler olabilir? yani bunları yapabilecek bir adam olsa karın kasları falan da olurdu. sanırım o zaman ilişkimiz hiç monoton olmazdı

Bizde ayni durumdayiz aksamlari tv net vs arada bi dolaşıriz falan ama ilk zamanlar gibi değil iki üç saat sessiz sessiz otururuz kendi işimize bakarız heyecan öyle ilk günkü gibi kalmıyor ya bende bazen çok bunaliyorum dışarı çıkıyoruz en fazla

hmm cok iyi yapmissin tabiki de neden boyle olduguna dair birsey sorup soylemedimi peki yani mutlaka canini sıkan birseyler vardir elbette

Ahahah çok iyi ya eşinizin yapmaktan hoşlandığı şeyler yok mu mesela siz ona ayak uydursanız ? Tabi göbek kaşıma, tv karşısında elma soyup yeme falan değil hani

Futbol, basketbol seviyorsa bir maça bilet alın mesela sürpriz yapın maça gidin beraber çıkışta yemek yiyin beraber, sonrası da artık size kalmış hani

Benim eşime kalsa gece gündüz oturalim kitap okuyalım çok mutlu olur ama sıkılırm ben

Tavla çok iyi fikir. ilgilendiği bir dizi vardı aslında. süpersiniz

Bende nisanlimla ayniyim bizim eve gelir aksamlari annem ben nisanlim hep film izleriz aliriz 3 5 film bensiz disari ckmasindan iyidir
Bensiz dışarı çıkmasına hiç ses etmiyorum aslında. sıkarsam ters teper diye düşünüyorum. Bende arada arkadaşlarımla çıkarım. ses etmez. ama filmler de yetmiyor bir yerden sonra. en iyisi biraz evden ayrılıp birkaç gün arkadaşlarla takılmak

Dediğim gibi bdv yi çok okuduğum için kendimi bu duruma hazırladım. hatta b planı bile yaptım şimdilik şüpheli bir davranışı yok. telefonları da arada kontrol ediyorum, temiz. tabii ki erkek olduğu için % 100 güven yok ama dedim ya en kötü b planı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…