- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
Yaslarda genç, evlilik zor bizim dönemimizde, orta yolu bulmakda her zaman mümkün olmuyor, ama çok ciddi sorun göremedim hareket gelir inşallah hayatınıza, olumlu yönde tabiBen 30 yaşındayım, eşim de 32 yaşında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaslarda genç, evlilik zor bizim dönemimizde, orta yolu bulmakda her zaman mümkün olmuyor, ama çok ciddi sorun göremedim hareket gelir inşallah hayatınıza, olumlu yönde tabiBen 30 yaşındayım, eşim de 32 yaşında
Eşimde bizim İlber ortaylı çok gaza geliyorum bazen okuyorum ama onun kadar değil ya uykum geliyor bi noktadan sonra tavla oynasak o sıkılıyor bu aralar örgü yapıyorum bende o da arapça ya merak sardı saat 7 de eve geldi karşımda bilgisayara kulaklık takip çalışıyor ve hala bırakmadı ya nazar degdirmeyeyim ama ben o ara battaniyemi ördüm burda takıldım oyun oynadım dizi izledim o hala aynı durumdaVay beben eşimin yanında ilber ortaylı gibi kalıyorum. yani genel kültürü fena değildir ama okumaz
Sizce biten ya da ölen duyguların canlanması mümkün mü ?
Sizce biten ya da ölen duyguların canlanması mümkün mü ?
Çok büyük, aşılmayacak bir şey degil ama diğer kadınlar nasıl başa çıkıyor fikir almak istedimYaslarda genç, evlilik zor bizim dönemimizde, orta yolu bulmakda her zaman mümkün olmuyor, ama çok ciddi sorun göremedim hareket gelir inşallah hayatınıza, olumlu yönde tabi
Evlilik uzun bi yolculuk aşk heyecan bi yere kadar ondan sonra yerini sevgi sadakat yaşam arkadaşlığı alıyor biten duygunun ne olduğuna bağlı durum dur evlenelim 2 3 yıl geçti ay sıkıldım ayrılalim yeni bi heyecan yeni bi evlilik hop o da bitecek gerçekten bu mu ya bu akılları verenin aile yapısını merak ediyorum ömurleri böyle mi geçecek neyin kafası bu anlamıyorum
Aynen dediğiniz gibi bir yerden sonra bazı şeyler tükeniyor ya da azalıyor. ben tamamen tükenmeden azalmanın çaresini bulmaya çalışıyorum. onun dışında sırf bu yüzden evlilikler bitse dünyada evli çift kalmaz. atmaktansa onarmak en iyisiEvlilik uzun bi yolculuk aşk heyecan bi yere kadar ondan sonra yerini sevgi sadakat yaşam arkadaşlığı alıyor biten duygunun ne olduğuna bağlı durum dur evlenelim 2 3 yıl geçti ay sıkıldım ayrılalim yeni bi heyecan yeni bi evlilik hop o da bitecek gerçekten bu mu ya bu akılları verenin aile yapısını merak ediyorum ömurleri böyle mi geçecek neyin kafası bu anlamıyorum
Çok iyi fikirler geliyor![]()
Bu zamana kadar birikmiş çok güzel değerlerimiz var. hiçbir şey olamasa onlar için sadakat olur.Bahsettiginiz evlilikte tutku nerede?
Bir insan neden hicbir şekilde onu heyecanlandırmayan bir ilişkiye devam etsin? Amaç ne?
İnsan cinsel cekim duymadıgı birini eş olarak nasıl sever? ya da nasıl sadık olacak, ondan başkasını gözü görmeyecek?
Allah hayırlısıyla sağlıklı bir bebek versin. Düşük yapmak insanın psikolojisini çok etkiliyor ne yazık ki. Bende yaşadım çünkü.Yaa sorma iki kere düşük yaşadım. Şimdi yeniden düşünüyorum aslında
Bu zamana kadar birikmiş çok güzel değerlerimiz var. hiçbir şey olamasa onlar için sadakat olur.
Öyle bi yorumlar geliyorki sanki cinsel hayat sıfır adam gay falan dersin sende yazık bu yaşta daha böyle bi hayata mahkum edilmişsin ayyy tansiyonum yükseliyor ama merak işte bakıyorum yorumlara bi fikir olur diye![]()
Benim Hakkımdaki tahminleriniz için sagolun ilişkim iyi 3. yılımız bebegimiz olucak inşallah rabbim bundan sonrasını da guzllestirsin insanın başına ne geleceği belli olmaz tabiki ama benim lafım daha önceki msjda da belirttigim gibi bi kaç konuyu da takip ediyorum herkesin en ufak bi problemde bosan ayrl tavsiyesi hersey emek ister öyle oturup yerimizde hersey 4 4luk olsun demeyiz tüm ilişkilerde de bi sorun varsa kökünden atmak değil çözüm odaklı olmak gerek bana dair yargilarinizin dışında sizinde benimle aynı kanaati taşıdığınızi düşündüm son msj çözüm odaklı olmuş öyle seylere lafım yok ama herseye bosan diyenlere lafım çok yuva kurmak zor dağıtmak çok kolaydır siz böyle düşünmuyorsaniz neyine gucendiniz anlam veremedimŞikayet ettigi monotonlaşmanın neyle ilgili oldugunu konu sahibi açmamış.
Tutkudan söz ettigimde ölen biten duygular dedi.
Buna karşın tam olarak problemlerini tam olarak açıklamadıgı için duygulardan bahseder bahsetmez sevmiyorsan ayrıl demek yerine hissedemedigi değerleri gözden gecirip tıbben düzelebilir birşey mi yoksa değil mi bunu gözlemlemesini söyledim.
Sizin tansiyonunuzu bilemem keza evliliginizde neleri kabullenip kabulenemeyeceginizi de. Sizin için yalnızca evlenmiş olmak,evli kalmak da bir tatmin saglayabilir mesela, bu da tamamen sizin seçiminiz olur.
Benim Hakkımdaki tahminleriniz için sagolun ilişkim iyi 3. yılımız bebegimiz olucak inşallah rabbim bundan sonrasını da guzllestirsin insanın başına ne geleceği belli olmaz tabiki ama benim lafım daha önceki msjda da belirttigim gibi bi kaç konuyu da takip ediyorum herkesin en ufak bi problemde bosan ayrl tavsiyesi hersey emek ister öyle oturup yerimizde hersey 4 4luk olsun demeyiz tüm ilişkilerde de bi sorun varsa kökünden atmak değil çözüm odaklı olmak gerek bana dair yargilarinizin dışında sizinde benimle aynı kanaati taşıdığınızi düşündüm son msj çözüm odaklı olmuş öyle seylere lafım yok ama herseye bosan diyenlere lafım çok yuva kurmak zor dağıtmak çok kolaydır siz böyle düşünmuyorsaniz neyine gucendiniz anlam veremedim