- 3 Şubat 2018
- 25.789
- 110.944
- 598
Sizin konuya uyan iki tanesini ekliyorum burdan:O videoyu bana atabilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin konuya uyan iki tanesini ekliyorum burdan:O videoyu bana atabilir misiniz
Iyi olan genelde ayni kaliyor arttigini soyleyeni duymadim ama kotu olan dediginiz gibi. Nisanlilik sureci zaten bunlarin farkina varip oyle adim atmali ama bizlerde nisanlandik kesin evlenmeliyiz gozuyle bakiliyor cogunlukla bu yuzden kotu evlilikler ya da daha fazla dayanamayip bosanmalar gerceklesiyor.Gecen bir evlilik danismanin videosuna denk geldim. Dedigi: "Nisanlilikta yasadiklarinizin 3 katini evlilikte yasayacaksiniz. Iyi olani da kötü olanida. O yüzden nisanlilik süreci iyi gözlemleyin."
Iyi olan genelde ayni kaliyor arttigini soyleyeni duymadim ama kotu olan dediginiz gibi. Nisanlilik sureci zaten bunlarin farkina varip oyle adim atmali ama bizlerde nisanlandik kesin evlenmeliyiz gozuyle bakiliyor cogunlukla bu yuzden kotu evlilikler ya da daha fazla dayanamayip bosanmalar gerceklesiyor.
Bu daha fragmanMerhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.
Yilbasi icin plan yapmistik simdi annesi uzuldugu için onunla beraber gecirecegiz plani degistirip,) evlenince neler olacak merakla bekliyorum ....
Nisanlim arada kalip strese girince uzuluyorum. Sanirim biraz da kendimi dusunmem lazimProblem cikacagini bildiginiz halde nasil bu kadar oturmuş izliyorum modundasiniz hayret bir şey.![]()
Nisanlim arada kalip strese girince uzuluyorum. Sanirim biraz da kendimi dusunmem lazim
bence nisanlina uzulecegine kendine uzul once. ona bi sey olmaz, annesi o, kuser barisir.Nisanlim arada kalip strese girince uzuluyorum. Sanirim biraz da kendimi dusunmem lazim
Bu son olayda konustum zaten dengeyi kuramadigini kabul etti. Yine baska bir seyde bu sebep ile gelirse tavrimk daha net koyacagim ve istemiyorsam yapmayacağım.
Haklısınızbence nisanlina uzulecegine kendine uzul once. ona bi sey olmaz, annesi o, kuser barisir.
Nisanlim arada kalip strese girince uzuluyorum. Sanirim biraz da kendimi dusunmem lazim
Fragmanı gördünüz filmi izlemek istiyor musunuz karar verin.Merhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.
Yilbasi icin plan yapmistik simdi annesi uzuldugu için onunla beraber gecirecegiz plani degistirip,) evlenince neler olacak merakla bekliyorum ....
Eş annelerine her zaman saygılı olma taraftarıyım ciddi bir problem yoksaMerhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.
Merak edilecek birşey kalmamışki herşey ortadaMerhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.
Sizin ananız babanız yok mu siz de onlarla girin, bu ilişkide ki üçüncü kişi sizsiniz ve evli olduğunuz sürece ( artık kaç yıl sürerse) bu böyle giderHaklısınız
Sen de ağla bağır çağır yoksa hep ezilirsinMerhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorumbenimkide dert iste.