• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskimizde 3. Kisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecen bir evlilik danismanin videosuna denk geldim. Dedigi: "Nisanlilikta yasadiklarinizin 3 katini evlilikte yasayacaksiniz. Iyi olani da kötü olanida. O yüzden nisanlilik süreci iyi gözlemleyin."
Iyi olan genelde ayni kaliyor arttigini soyleyeni duymadim ama kotu olan dediginiz gibi. Nisanlilik sureci zaten bunlarin farkina varip oyle adim atmali ama bizlerde nisanlandik kesin evlenmeliyiz gozuyle bakiliyor cogunlukla bu yuzden kotu evlilikler ya da daha fazla dayanamayip bosanmalar gerceklesiyor.

Iyi olan genelde ayni kaliyor arttigini soyleyeni duymadim ama kotu olan dediginiz gibi. Nisanlilik sureci zaten bunlarin farkina varip oyle adim atmali ama bizlerde nisanlandik kesin evlenmeliyiz gozuyle bakiliyor cogunlukla bu yuzden kotu evlilikler ya da daha fazla dayanamayip bosanmalar gerceklesiyor.

Iyi olanlardada artis oluyor. Beraber bir hayat, yuva ve aile kuruyorsunuz. O acidan diyorlar genelde. Zaten kiymet veren sizin verdikleriniz emeklere de karsilik veriyor

Merhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorum :KK43: benimkide dert iste.
Yilbasi icin plan yapmistik simdi annesi uzuldugu için onunla beraber gecirecegiz plani degistirip,) evlenince neler olacak merakla bekliyorum ....
Bu daha fragman
Kv simarik bi cocuk gibi istedigini yaptirir nisanlinizda tam bi ana kuzusu, dengeyi asla saglayamaz.
Kac kurtar kendini böyle bi evlilikte mutlu olmazsiniz

Nisanlim arada kalip strese girince uzuluyorum. Sanirim biraz da kendimi dusunmem lazim

Girsin stresse, siz kaldirabiliyorsaniz karsinizdakiler de kaldirir. İlişkilerde erkeklerin biraz daha verici, daha çok seven taraf olmasi lazim diye dusunuyorum ben acikcasi. Evdeki mutlulugun sirri bu bence.

Sizin gibi olup mutlu olan varsa da ben hic gormedim.

Bu son olayda konustum zaten dengeyi kuramadigini kabul etti. Yine baska bir seyde bu sebep ile gelirse tavrimk daha net koyacagim ve istemiyorsam yapmayacağım.

bakin bu tarz olaylarda denge diye bir sey yoktur. annesi ve oglu da yilbanin nisanli ile gecirilebilecegi gibi normal bir seyi kabullenmekte zorlaniyor. demek ki onlarin yapilari oyle. niye onlarin duzenini bozuyorsunuz ki, mutlu mesut yilbaslarini birlikte kutlasinlar. zaten dengeyi kuracak adama annesi oyle bir sey soyleyemez. ama anne oglunu islemis yillarca. nisanliysa giderse annesini uzecegini dusunuyor. evlenince daha kotu olur bu tipler. evlenince iyice anneye ihanet etmis gibi hissedip uzerine duserler.

Nisanlim arada kalip strese girince uzuluyorum. Sanirim biraz da kendimi dusunmem lazim

Biraz mi? Kuzum biraz egoist ol. Hepimizin kayinvalidesi ve kayinpederi var. Benimkiler benimle ayni binada bile. Ama evliligin ilk yillari cok önemli. Sizin daha simdiden herseyinize atlayip, isteklerinizi hice sayan bir kayinvalideniz var. Ayni sehirde yasamaya planliyorsaniz sizin tek bir gününüz o olmadan gecmeyecek. Bos kiskancliklar, "neden gelmiyorsunuz", neden oraya beni götürmüyorsunuzlar baslar. Balay planlariniza bile müdahele etse sasirma yani. Es adayin da arada kalacak, ama zamani gelse hep senin altdan almani bekleyecek, cünkü sen o yolu simdiden yapmissin.

Merhaba kk uyeleri. Artik o kadar doldum ki cevremde konusabilecegim kimse yok o yuzeen buraya yaziyorum. 4 yillik bir iliskim var bu yaz nisanlandik ve ayni sehire tasindim. Uzaktayken anlayamiyordum ama simdi daha iyi anliyorum. Kayinannemi seviyorum aslinda kotu biri degil ama istedikleri olmayinca ogluna surat asarak ya da aglayarak her istedigini bir sekilde yaptiriyor. Bu zamana kadar o uzulmesin onun hevesi kirilmasin diye bir cok seyi istemesem bile kabul ettim ya da ettirildim. Kabul etmek istemiyorum ama nisanlim arada kalmasin uzulmesim diye her seferinde bi sekilde ikna oluyorum :KK43: benimkide dert iste.
Yilbasi icin plan yapmistik simdi annesi uzuldugu için onunla beraber gecirecegiz plani degistirip,) evlenince neler olacak merakla bekliyorum ....
Fragmanı gördünüz filmi izlemek istiyor musunuz karar verin.

Eş annelerine her zaman saygılı olma taraftarıyım ciddi bir problem yoksa

Sonuçta hepimiz anne olan hepimiz kaynana adayıyız bir evlat kolay büyütülmez

Ama sende bir annenin evladısın bu kadın şimdi böyle ise evlenince seni çok yıpratır ayrıl diyemem ama iyi düşün taşın .

Başkası üzülmesin diye kendinden feragat edenler günün sonunda kendileri üzülüyor. Kimse de umursamıyor hatta "yapmasaydin madem 🙄" tepkisiyle karşılaşıyor. Hiç sekmez bu yüzden ne yapıyoruz biraz keyfimizi dinliyor yeri geldi mi cadılaşıyoruz. Yoksa acimazlar yufka yüreğinizden kıymalı börek yapar hüpletirler.

Merak edilecek birşey kalmamışki herşey ortada
Ben şunu anlamıyorum, sevgilim kocam nişanlım her ne ise aman üzülmesin aman arada kalmasın diye tamam dedim nedir? Koskoca adam niye kendini arada bırakıyor da net olmuyor? Ben istemediğim birşey yapınca o bu üzülmesin diye mutlu mu oluyorum? Beni sevdiğini düşündüğüm adam ben istemediğim birşey yaptığımda bana üzülmüyor mu?

Bunların anlamı şu, annem x istiyor karım y istiyor. Annemin istediği olsun diye karım üzülebilir

Sen de ağla bağır çağır yoksa hep ezilirsin
Sevgiler

Bazi erkek anneleri eşlerinden göremedikleri ilgiyi ogullarindan gordukleri icin tripleniyorlar, kiskaniyorlar, gelinle kendilerini yaristiriyorlar. Cok sagliksiz bir iliski bu. Evlendikten sonra daha net goreceksiniz ki nisanliniz aslinda evlenilecek birisi degil. Oturup annesiyle beraber hayatini surdurmesi gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X