İlişkimizde eski heyecan kalmadı

hehhene güldüm ya babannen süpermiş cnm allah iyiliğini versin güldürdün beni.çok doğru söylüyo şu eskiler yaa

ah canım benimde gözlerim senin yorumunu arıyodu vala nerde acaba diye:80: bencde ona ihtiyaç varda dağılmıyo

bence sen bu ilişkinizin pişmanlığını çok fazla kafana takmışsın, bunu da ilişkine yansıttığın için sevgilini bunaltmış olabilirsin, ondan dolayı eskisi gibi olmadığını düşünüyorsun.

bence sevgilinin seni sevdiğini düşünerek kendine güven, bu işleri kafana takma, pişman olacağın işler yapmamaya çalış, zira bu sende daha kötü etkiler yaratıyor ve ilişkin bozulabiliyor..

evet ama alınıyo surat asıyo kızıyo.Ve en bastan izin vermekle hata yaptım sanırım eskiden izin veriyodun simdi ne deişti diyo.

Yanlış olduğuna karar verdim diyebilirsin.
Yapmak istemediğin,doğru bulmadığın bir şeyi,sırf erkek arkadaşını memnun etmek için yapmamalısın.
Sen hazır hissetmiyorsun ve o sana manevi de olsa baskı yapıyor,çok hatalı.
İlişkide bu boyuta geçince her zaman bir adım ileri gidilir.Belli bir sınır içinde tutman çok zor olur.
Sen de insansın ve duyguların,isteklerin olması normal.Bir anlık heyecana kapılıp,sonradan pişman olacağın şeyler yapabilirsin.O yüzden ben de yalnız kalacağınız ortamlardan uzak durmanı tavsiye ediyorum.

kızlar dün pek müsait deildim yazamadım.hepinize tesekkür ediyorum yorumlar için.bas basa kalcaz nesıl olsa kaçınsam da.şimdi artık yakınlık isteme benden hiç bi şekilde desem kabul eder heralde kbul ederde benden sourmu soumazmı orasını bilemiyorum.Ama böle öğrenemicem ben izin verdikce sorularım cevap bulmaz. Ya acaba her sevgili bas basayken bizim gibi yakınmıdır bu dogalmıdır bilemiyorum ki.Ama bide şölede düşünüyorum hiç yakın davranmasam ya öpmesem bile bu seferde olmaz gibi gelio nebilim böle bi ilişki erkekleri sıkar diyede düşünüyorum ama kararsızım napmalıyım?:18::18:

baştan o yakınlığı göstermişsin zaten şimdi böyle birden soğuk davranırsan o da yanlış anlayabilir ben olsam anlardım vala.bunun zarar getircek bi yakınlık olduğunu düşünmüyorum her erkek eninde sonunda istiyo yakın olmayı.benim sevgilimde bu yüzden surat asar bana kavga ettiğimiz de çok oldu ama ben kendimi hiç çekmedim o güveni sana verebiliyosa sende çekme derim.tabi bu konuyu böyle normal bişiy sölermiş gibi anlatabilirsinde.yani seninle yakın olmak hoşuma gidiyo ama diye başlayıp dert ettiğini paylaşabilirsin....

sevgilinle yakın olursun tabiki ama. nekadar ileri gidiyo. seni rahatsız ettigine göre bu önemli sanırım

hoşuma gidiyo ama...dedikten sonra seninde hoşuna gidiyosa aması yok diyo.wala napmam doğru hiç bilemiyorum canım

dikkat etmelisin canım bi anlık bi tutku senin bütün hayatını mahveder. burda okumuşsundur belki kaç kişi sevgilisiyle birlikte olduktan sonra eski yakınlığı bulamamış onlarda. seven erkek kendine hakim olamaz mı bilmiyorum. olamaz herhalde erkekler çok farklı. kafaları anca o işe çalışır. ilk günkü heycana gelince, kalmaz tabi 1,5 sene olmuş. evlilikte bile insanlar heyecanlarını yitiriyor. o kadar kafaya takma bi de fazla yakınlaşma. ben bu kadar yakınlaşmak istemiyorum, kendimi kötü hissediyorum, ne olur anla beni de.

evet ya evet en iyisi bu.sadece öpüşmek isterse izin veriyim baktım yaklasiyo duruyim.O ben naptğmın farkındayım sana zarar getircek bişe yapmam diyo inanıyorum da yapmaz.Ama bukadar yakınlık bana bi zarar vermesede hoş deil diye dsünüyorum.geç kaldım ama umarım işe yarar bu pazar buluscaz zaten bakalım

oncelikle bu iliskide senin isteklerin onemli. o uzulur aramiz bozulur falan diye sakin dusunduklerini soylememezlik etme. eger bu kadar kendini anlatmana ragmen Hala ayni seyler devam ediyorsa zaten ilerde cok iyi temeller uzerinde kurulu olmayan iliski yasamis olursun.

saol canım.ben bulustugumuzda konuscam bunları ama doğru düzgün cümleler kurmam lazım inş yapabilirim

evet bu kismi cok onemli. dduzgun kelimeler kullanmak gerek.
umarim Hersey guzel olur, hayirlisi neyse o olsun. mutluluklar

tesekkürler.amin aslında ağzım pek laf yapmaz ne söylemem gerkir hani bikac cümle tavsiye ederseniz çok makbule gcer.sabahtan beri düşündüm de pek toplayamadım arkadaslar

içimde öle bi sıkıntı varkiiiiii.çığlıklar atasım geliyo ben bu aralar cidden depresyondayım sanırım.Nasıl kurtulucam ben bu üzüntülerimden.nasıl halletcem bu işi oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

evet canım ya sıkma kendini bu kadar hayırlısı olur inşallah.kendine dert ettikçe daha kötü olur düşünmemeye çalış bunları..ona onu ne kadar sevdiğini anlat ama bu durum tedirgin ediyo beni de..her şey yoluna girer üzülme

bence herşey zamanında ve hazır hissedildiğinde yaşanmalıdır diye düşünüyorum...
o güveni başından karşındaki insan zaten verir ve bu hissedilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…