O ısrarlara karşı koymadığın da zamanla daha ileri gidicek bu işler anlıktır an gelir dayanamaz zor kullanır (belki yapmaz da tedbir) eve gelip daha çok ağlarsın.. Bu arada her erkek aynı değil belki senin ki daha iyi bilemezsin ama bir gerçek var istemediğin birşeye zorlanmak hoşuna gitmiyor! Konuşursun anlar ,anlamıyorsa ve ayrılmak istemiyorsan onunla yapayanlız kalma..
Babanem derdi erkeğin belden aşağısı gavur diye :)))
canım selam öncelikle gene üzgünsün ya hay allah.bütün yorumları okudum baştan sona.önceki olayları da biliyorum malum.her erkek böyle şeler istiyoki.sen sevdiğin için buna izin vermişsin.ama oda sana ciddi olduğunu göstermiş ailesinin içine sokmuş.eğer sırf bu amaçla çıksa kullansa seni emin ol bu kadarla yetinmezdi.çevremde neler duydum ben allah korusun.sadece sen bu ara biraz sıkıntılısın anladığım kadarıyla.alınganlık yapıyosun gibi geldi bana.bende çok yakınımdır sevgilimle bunu her insan yaşıyo sakın kendimi düşürdüm die düşünme.sen sevgini göstermişsin bu yolla.ama oda kanıtlamış dediğim gibi.biraz kafanı dağıtmaya ihtiyacın var bence
evet ama alınıyo surat asıyo kızıyo.Ve en bastan izin vermekle hata yaptım sanırım eskiden izin veriyodun simdi ne deişti diyo.
sevgilinle yakın olursun tabiki ama. nekadar ileri gidiyo. seni rahatsız ettigine göre bu önemli sanırım
baştan o yakınlığı göstermişsin zaten şimdi böyle birden soğuk davranırsan o da yanlış anlayabilir ben olsam anlardım vala.bunun zarar getircek bi yakınlık olduğunu düşünmüyorum her erkek eninde sonunda istiyo yakın olmayı.benim sevgilimde bu yüzden surat asar bana kavga ettiğimiz de çok oldu ama ben kendimi hiç çekmedim o güveni sana verebiliyosa sende çekme derim.tabi bu konuyu böyle normal bişiy sölermiş gibi anlatabilirsinde.yani seninle yakın olmak hoşuma gidiyo ama diye başlayıp dert ettiğini paylaşabilirsin....
dikkat etmelisin canım bi anlık bi tutku senin bütün hayatını mahveder. burda okumuşsundur belki kaç kişi sevgilisiyle birlikte olduktan sonra eski yakınlığı bulamamış onlarda. seven erkek kendine hakim olamaz mı bilmiyorum. olamaz herhalde erkekler çok farklı. kafaları anca o işe çalışır. ilk günkü heycana gelince, kalmaz tabi 1,5 sene olmuş. evlilikte bile insanlar heyecanlarını yitiriyor. o kadar kafaya takma bi de fazla yakınlaşma. ben bu kadar yakınlaşmak istemiyorum, kendimi kötü hissediyorum, ne olur anla beni de.
saol canım.ben bulustugumuzda konuscam bunları ama doğru düzgün cümleler kurmam lazım inş yapabilirimoncelikle bu iliskide senin isteklerin onemli. o uzulur aramiz bozulur falan diye sakin dusunduklerini soylememezlik etme. eger bu kadar kendini anlatmana ragmen Hala ayni seyler devam ediyorsa zaten ilerde cok iyi temeller uzerinde kurulu olmayan iliski yasamis olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?