İlişkimizde eski heyecan kalmadı

of allahım cok zor gercekten.Ama atmam lazım düzelip dönmesini çok istiyorum baska sansım yok degerimi anca bu sekilde anlıcam.bu mesaj yeterlimi daha bişeler eklesem mi sence

Yeterli bence yazmışsın bir çok şeyi sanki sencede oyle değil mi ?

ben mesajda sanki bugüne odaklanmışın gibi bir hisse kapıldım nedense...
umarım sadece bugün ilgilenmediğin için biraz ayrılık istediğini düşünmez..

ben mesajda sanki bugüne odaklanmışın gibi bir hisse kapıldım nedense...
umarım sadece bugün ilgilenmediğin için biraz ayrılık istediğini düşünmez..

öle düsüncegine eminim bi gün ilgilenmediysem senin için ayrılık bukadar basit işte dicek.bilimiyorum brn mi çok ilgi bekliyorum yada benimki normalde o mu az ilgileniyo

öle düsüncegine eminim bi gün ilgilenmediysem senin için ayrılık bukadar basit işte dicek.bilimiyorum brn mi çok ilgi bekliyorum yada benimki normalde o mu az ilgileniyo

şimdi şöyle bir şey var..
mesela benim nişanlımda ile ortamlarında pek ilginlenmez benle..
ne bileyim hoş olmuyor bencede..
ama sen çok etkilenmişin belli..
bu akraba oturması mevzusunu işin içine karıştırmadan mesaj at ve bana kalırsa mesajdan ziyade yüz yüze söylemeye çalış..
ben de yüz yüze söylemeye çekinirdim ne olursa olsun ama inan her şey daha net oluyor..
mesajda yanlış anlaşılma oranı % 50 iken yüz yüze sıfır olabilir çünkü anında düzeltebilirsin durumu..
sana yakın davranması pek kötü denemez tamam ama o yakınlık dışında ilgi göstermemesi de hoş değil bence..
her şey yakınlaşma değildir elbet..
bu düşünceni açıkca yüz yüze anlat derim ben..

canım yazmyacaktım ama tutamadım kendimi.. seninle diger topiginde bir yanlıs anlasılmadan dolayı biraz tatsızlık yaşamıştık.
ben sevdiginin seni aslında sevdigini düşünüyorum, ama sevgi mutlu olmak için yetmiyor. ben sırf bu sebepten daha önce bir arkadasımdan yolun basında ayrıldım , yaklasık 2 aylık bir ilişkiydi bişey anlatırken öpsemmi öpsem geçermi yahu ben sana fikrini soruyorum dursana bi benim fikirlerimle benim kişiligim ile ilgilenmeyen bir insandan buz gibi soguyorum ben herseyin bir zamanı var.. bugünkü sahneyi gözönüne getirdim sanki 5 yıllık evlli, bide acıklamaya bak 10 dk oturmus pcye e sen varken ne bilgisayarı? cok acele işi varsa senide alır yanına 5 dk halleder cıkar veya film izlersiniz birlikte, gercek bir çift gibi. lütfen sıkma canını, senin iyiniyetin ortada, birazcık rahatla hadi

ya bende öle dedim canım ben bir gün burdayım pcye hergün gecersin dedim.ama rahatlayamıyorum aşk bu.çok ilgisiz deil ama yeterli ilgiyi vermiyo hatta annesi devamlı sevgilimin yanına gidip kızın yanına gitsene dedi.düşünsenize ordaki durumumu.annesinede dedim bişe sölemeyin sizin zorunuzla olucak bişeyi istemem zaten dedim anneside oğlumu çok iyi tanırım kimse ona zorla bişey yaptıramaz üzülme fln dedi bana

Son düzenleme:

yüzyüze olmuyo kendimi mesajla daha iyi anlatabilirm ama yüzyüze ona bakıp yapamıyorum.eve geleli mesaj atmadı sanki ben suçluymusum gibi davranıyo bana

başakcım bence bugüne odaklanmadan konuşup tartışın..
daha çnce bu mevzu açılmadı mı hiç demedin mi ?
yazdın mı bununla ilgili bir şey hatırlayamadım şu an..

bak seni tanımıyorum ama kesinlikle kırılmanı istemem,sana fikrimi söylememim sebebi sadece sensin. ben bunun sebebinin erkek arkadasının biraz rahatlaması olarak görüyorum. bunun da sebebi bana göre ailesi ile tanısman. canım benim kızma ama senin akraba oturmasında ne işin var gidin sinemaya gidin tiyatroya yeni yerler kesfedin yakın sehirlere gidin.. güya seninle bulustu aldı eve getirdi hadi bakalım basak akrabalar ile otursun. en azından ben şimdi geliyorum diyebilirdi, senin rahatlamanı saglayabilirdi.. bi bakısı bile yeter bazen kalbi ısıtmak için sanki sen sırtında tası dedin sanki

başakcım bence bugüne odaklanmadan konuşup tartışın..
daha çnce bu mevzu açılmadı mı hiç demedin mi ?
yazdın mı bununla ilgili bir şey hatırlayamadım şu an..

ama bida hatasonu görüsücez anca.ozamana kadar nasıl bekliyim.ben burda tanımadiğim insanlara cok dertli olduğum için onu anlatıyorum yardım istiyorum ve kalbim çok kötü ağrıyo o mesaj bile atmıyo sanki bi kabahatım var

Mesaj at rahatla noluyosa olsun artık ya seni bu denli yıpratmasına gerek yok ..

mesaj attım ve bana sadece peki dedi.okadar aglayarak attğm düsünerek attğm mesaja peki dedi.buda gamsızlıgının göstergesi oldu dicak hiç biseyi yokmus demekki

canım aglama inan degmiyor, üzme kendini .. kalk bi elini yüzünü yıka aynaya bak kendine gel sen güçlüsün toparla kendini o seni kaybettigini cok iyi anlayacak ama

asla ona mesaj atmamam lazım benim.kendimi kontrola almam lazım çok kötüyüm allahım beni neden üzüyoki neden insanlar böyle

canım aglama inan degmiyor, üzme kendini .. kalk bi elini yüzünü yıka aynaya bak kendine gel sen güçlüsün toparla kendini o seni kaybettigini cok iyi anlayacak ama

ya atmazsa hiç mesaj günlerce dönmezse.benimde kendimi tutmam lazım asla mesaj atmamalıym

erkekler genelde böyle durumlarda duygusal davranmazlar sen ne kadar kendini üzsende üzüntünden kalbin ağrısada o bunu anlayamaz.erkekler çok farklı asla duygusal bakmaz mantılsal bakar onun aklındakini uygulamaktır.içinden 1 hafta aramıycam demiştir ve bu bir haftanın dolmaısnı bekler örnek verdim sadece.bence kendini üzme iş olacağına varır sen üzülsende üzülmesende sonuç yine aynı olacak.bu dönemi en az hasarla atlat güçlü ol

bırak canım ya aramazsa aramasın. o onun problemi bu saatten sonra bırak o ilgilensin. sen kendinle ilgilen, kendin mutlu olmak için ne istiyorsan onlara yönel, şımart kendini. emin ol bir süre sonra bugün hissettiklerini hissetmediğini fark edeceksin. ve kendine kızacaksın hersey geçiyormus ben niye kendimi yıprattımki. o geri dönsede dönmesede sen iyi ol, dönecekse seni iyi bulsunki kaybettiklerine daha bi yansın üzülsün..

İlk önce bi sakin ol..

Mesajını attın, kafan rahatladııı ...

Sen elinden geleni yaptın.. Bundan sonra yapılacak bir şey varsa, yapma sırası onda...

Sen tınlama artık, tut kendini Olur mu ...

hayatımda kafamı dagıtıcagım eylenicegim hiç bisey yok beni bi tanısanız.ailevi okadar cok derdim varki hiç bi sosyal hayatım yok.oyüzden kendimi tutmam zorlaşiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…