İlişkimizde eski heyecan kalmadı

''Seni çok seviyorum,yanında olmaktan çok mutluyum.Senin de beni sevdiğini biliyorum ama bu durum beni çok rahatsız ediyor.Sakın sana dokunmak istemediğimi düşünme ama sen ileri gitmek istediğin zaman; ben haklısın zamanında hayır diyemedim ama artık bu durumdan çok rahatsız oluyorum ve eve gittiğim zaman kendimi çok suçlu hissediyorum,üzüntüden ağlıyorum.Zaten evlenmeyi düşünüyorsak ilerde böyle şeyleri yaşamak için çok vaktimiz olacak.Lütfen beni anla ve bu konu hakkında ısrarcı olma bundan sonra.Eğer hala ısrar etmeye devam edersen beni sevdiğin için değil,sadece cinsel dürtülerini karşılamak için yanımda olduğunu düşüneceğim.Bu durumda da bu ilişki burada biter.'' diyebilirsin.Her sevgili bunları yapıyor lafı ederse de dinleme onu.Kendini haklı çıkartmak için tabi ki böyle laflar edecek.Biraz cesur ol çok taviz verme.ayrılık olursa vicdan azabı çekebilirsin.

Basakcim, bende böyle birsey yasadim, ve inan bir limit koymayinca, kendileri " haa ben sinirimi biliyorum yapmiyim demiyolar" .
Benim ilk sevdigim insandi, hayatima giren ilk insan, beni ilk defa öpen biri.. ben dudagimdan öpmesini beklemiyodum, ama optu iste (( bundan dolayi bile kendimden igreniyorum bazen... 2 ay boyunca hiç gorusmeden msjlastik, ayni okuldaydik, snra okullar açilinca, bnimle konusmaya geldiginde eli ayagi titriyodu, utangaç çekingen, snra o utangaçligi gittigi rahat rahat konusmaya basladi, ben yine uzaktim, sonra bi gun seni operbilirmiyim dediginde, hayirda diyemedim tabi, opebilirsin dedim, ve yapisti pislik herif !! çok seviyodum onu kirmak istemiyodum, ama cogu zmn diyodum, zamani gelince hersey gzl olur, simdi olmaz diye.. Kizarak Dokunma bana !! bile dedim, gozleri doldu beyefendinin! bi keresinde igrendim ondan, grsmek istemedim, anladi tabi, niçin filan dedi, yaaa utaniyorum bunlari yazarken, (((( bna dokunuyodu, oksuyodu, birseyler yasamak istedigini kaç kez soyluyodu... tabi ben sevdigim için bende yakinlik istiyodum..hosuma gidiyodu arzulandigimi bilmek.. ama Insan eve gelince utancindan yerin dibine giriyo, annemin babamin yuzune bakamiyodum... msj yollamistim birkeresinde ona : sen eve gidince yuzune bakabiliyomusun, yerinde dibine girdigin oluyo mu diye.. hayir demiyodu, kendide suçlu hissediyodu kendini.. ben nefsi en asagilik insanim diyodu, en iyisi grsmeyelim, uzak duramiyorum senden diyodu, bnde yapamiyodum ondan uzak ozluyodum onu (bska seyleri degil tabiki).. (zaten bir gun çok kotu birsey yasadim, onuda kmseye anlatamiyorum... (''''''( içim çok kotu oluyo)) Cinsel anlamda birsey yasamadik, ama yinede... beni çok kotu butun bunlar
Birde dinine çok duskun olan, umreye gitmis olan bir çoçuk..kiz-erkek konusmasinin caiz olmadigini dusunen biriydi, inanabiliyomusun ?
ama ayrildik...ve ben bunun vebalini Ömür Boyu Yasiyacagiimm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben disarda yururken kendimi alnim ak, basim dik, eskisi gibi olmak istiyoruummm......

canım cok tesekkürler uzun uzun anlattıkların için senle aynı durumdayım ve sonucumuzunda aynı olmasını hiç istemiyorum ama o utandiğin seyleri sevgilim bana yaşatıyo ve ben onunlayken duramıyorum istesem sert tepki versem zorlayamaz ama ben sadece yapma etme diyorum israr edince kendimi kabul etmiş görüyorum eve gelirkende evdede büyük bi utanç.nedir bu acele ilerde bunları zamanında yasamak en güzeli ve en zevklisi olucak zaten.ayrıldgimizi düşünüyorum o yasadıklarımı hatırlayıp naparım ben tıpkı senin gibi olurum bu olaylara kesinlikle bi son vermem lazım.inan bu gece rüyama girdi sabahlara kadar bu konu

çok güzel konuşmussun canım çok saol.bunları toplayarak iyi bi konusma yapıcam yarın.Umarım hersey düzelir.umarım beni üzmez dua edin kızlar

çok güzel konuşmussun canım çok saol.bunları toplayarak iyi bi konusma yapıcam yarın.Umarım hersey düzelir.umarım beni üzmez dua edin kızlar

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Unutma seni seviyorsa düşüncelerini anlayışla karşılayacaktır.Anlamıyorsa daha fazla üzüleceğin şeyler yaşamamak için en doğru kararı ver.İlerde ne olacağının garantisi yok.Bu konularda bencil ol. düşüncelerini Kabul etmiyosa sevgilinin kendi tercihi.

Yani özellikle yazdim ki yasadiklarimi sanada bir örnek olsun, kesinlikle kendinden taviz verme,bunlar erkek ilerde ne malum sana : "sen istedin, sende istiyodun, istemeseydin hayir derdin" diyebilir.. Erkeklerden hersey beklenir... !! Benim durumum seninkiyle ayniydi, sonucu ayrilik oldu, ayrilmak istemiyosun anladigim kdriyla ve dediklerine gore.. O zmn ona : "kesinlikle artik bana dokunmani istemiyorum, mesafemizi bilelim, ne zaman ki evleniriz o zmn hersey olur de ".. ne demisler gelin ata binmis ya nasip...
Ben su anda iyiyim Allah'a sukur, ondan ayrildigimada çok memnunum, cunku bi çok kisitlamari vardi, uymuyoduk birbirimze.. Böyle çok mutluyum elhmdlh..
Sonradan pisman olucagina simdiden dikkat et daha iyi cnim :)
ins yardimci olabilmisimdir..

saol canım.Evlilik için bizim daha çooook erken daha o askere gidicek evlilik için erkense bunları yaşamak için de çok erken.yarın bakalım neler olucak

vuuslatyarenn çok güzel anlatmış, bu kelimeleri kullanabilirsin.
Bazen tehdit etmek işe yara.. ama sonrasında seninde dikkatli olup taviz vermemn gerekir.
yani demem o ki, sözünün arkasında dur, bişeyleri sen başlatma :)

Kendini kullandırma lütfen yaaa...

Bana öyle geldi ki senle yakınlaşmak için senle birlikte gibi.. Çünkü normalde ilgisiz diyorsun..

İzin verme seni kullanmasına..
Tutamaz onlar kendini.. Düşünemezler bir sonraki adımı (istisnalar kaideyi bozmaz)
İlerde pişman olacağın şeyler yapmaa..

Son düzenleme:
Canim hem seven insan saygi duyan insandir, sevdigine dokunmaya bile kiyamaz, kiymamasi gerekir...

Ben bir keresinde duymustum ki : bir nisanlilar varmis, adam o kdr guveniyomus ki damatina ayni evde kalmalarina izin vermis, aksamda beraber uyumuslar kiziyla.. yani nisanlisi dokunmamis bile.. o kadar guveniyomus yani!!
Ne kadar çok severse sevsin, erkek dedigin esi olacak insana esi olmadan dokunmaz..
Herseyin bir zaman var tabi..
Merak ediyorum bugun konusacagim diyodun noldu canim ? kabul etti mi dediklerini ?

evet bugün gittim ama onlara gittik akrabalar toplanmiştı oyüzden herkes beraber oturduk yemek fln yedik sohbet ettik geldim sevgilime durumu anlatıcagım bi ortam olmadı yani.Ama bugün cok üzdü beni gercekten kırıldım.ben gelmişim ilgileniceğine o bilgsayarının basındaydı ya bugün onla bu şekilde yapamicagımı anladım ev kalabalıktı zaten aile büyükleri vardi diye benle basbasa kalamaz tabi oyüzden sırf yakınlaşamıyıcağı için bana ilgisiz davrandiğni düşündüm bugün.Ve demin bi ayrılık mesajı hazırladım atamadım henüz atsam mı diye düşünüyorum

kendimi kandırmıyorum ki zaten ne yazdğimi düsündüklerimi okumadın mı bu yüzden dertliyim ya zaten

hazırladiğim mesaj bu;'bi süre ayrı kalsak ikimiz içinde iyi olucak.ben son zamanlarda hiç mutlu bişey yasamadım bu ilişki sıkıcı bi hal aldı benim için.Biraz ilgi alaka lazım sadece odana kapanıp başbaşa kaldiğimizda o ilgiyi hatırlaman hi bi anlama gelmiyo.Sevgililik öpüşmek koklasmak deildir benim için.sen benim istedilklerimi bana veremiyosun belki bende senin istediklerini sana veremiyorumdur.Sadece seni suçlamıyorum ama sen kendini düzeltmediğin sürece ben mutlu olamıcam onu biliyorm.Bence yalnız kal biraz bend öle.Hangi şekilde daha mutlu olcaz anlarız beni özlerde benle olmak istersen kendini deiştirmen gerektiğini bil.Yada halinden memnunda kalabilirsin o senin seçimin.Send bende biraz rahatlıyalım.Bgn sizn evde kendimi cok kötü hissettirdin bende bi düşüniyim belki ayrı daha iyi olcak.' nasıl arkadaslar.atsam mı bi tavsiyeniz varmi çok moralim bozuk zaten yardımcı olun lütfen

Son düzenleme:

Ben olsam atardım bu mesajı ...

ya bide ben senle ilgileniyorum napim kucagımdamı oturtiyim 10 dk pc basına gectim sadece diyo.herseyden avga tatsızlık çıkarma diyo.yine ayrılmak istesem gözünde çocuk gibi oluyorum.hemen herseye ayrılık denir mi diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…