• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimize inancı kalmamış..Ne yapmalıyım?

besincimev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
26
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar.Yardıma ihtiyacım var:(
Benim 28 eylülde 5 yıl olacak bir ilişkim var. Bu ilişkinin başında ben soğuk ve mesafeli taraftım ve böylelikle sevgilim bana çok bağlıydı beni o kadar çok seviyordu ki bu beni dahada şımartıyordu.Tartışmalarda ben hep bitsin o zaman derdim o hep aşkım yapma derdi evimin önüne gelirdi çiçekler falan..Ben kapatırdım o arardı ben terslerdim aşağılardım o güzel konuşurdu ben giderdim o gelirdi...
2 sene sonunda ben kalbimi tamamen açtım. benden kaynaklı bir sürü kavga etmeye başladık..zaten ilişki uzayınca kavgalar kaçınılmaz oluyor çoğu zaman.
Askere gitti yine kavgalar gürültüler devam etti olmayacak şeylerden kavga ediyorduk. ben inatçıydım o da benim dediğim doğu modundaydı
Kavgalar etsekte bir çok kez ayrılıp barışsakta en fazla 10 gün habersiz kalmaya dayanabilirdik yine arardı.
Askerden geldi işe girdi ben yüksek lisansı bitirmeye uğraşıyordum işe girmiyorum. Kavgalar dahada arttı.(FB-GS kavgası bile yapardık:S saçmalığa bak.)
Ve sonunda o kadar yıprandık ki ama hala seviyorduk.
Sonunda bir kavgada ben ayrılalım dedim tamam en dogrusu bu dedi ben şaşırdım. (Kendisi o kadar mantıklı biridir ki mantıgında sildiği birşeye asla dönüp bakmaz..)
Sonra ben peşinden koşmaya başladım.Anlaşamıyoruz bir gün mutlaka ayrılıcaz karakterlerimiz uymuyor falan filan diyordu. Bi şekilde barıştık.2 sene daha geçti..
Bu 2 senede ben yine ayrılmaya çalıştım bırakmadı.
VE sonunda 5 ay önce bi kavga sonucunda yine anlaşamıyoruz en dogrusu ayrılmak dedi yine ben istemedim. ben çabalıcam senin için görüceksin mutlu olucaz dedim. Bana sırf sen istiyosun diye tamam dedi...
Şimdi farklı şehirlerdeyiz eğitim için gitti.1 yıl orada olacak.Ve bana yine bi kavgada olmuyor bak şimdi ayrılmasak bile elbet ayrılıcaz ben kafamda bu ilişkiyi bitirdim, inancım kalmadı zorlasamda inanamıyorum, sen ne yaparsan yap busun değişemezsin bende değişemem dedi ben zorladım ve şuan benim istegimle beraberiz..Beni sevdiğini her seferinde söylüyor ama anlaşamıyoruz şimdi ayrılmasak evlensek boşanırız diyor.Bende karakterim gereği sabırsız sinirli biriyim değişmeye çalışıyorum çünkü o benim için çok şey yaptı zamanında diye.( son 2 sene de ben çok çabaladım bunu kendiside söylüyor)
O kadar yıpranmışki bana zaman ver aşkım düzelirse zamanla düzelir benim üstüme gelme ters tepiyor diyor....Ama eskisi gibi arayıp sormuyor msj atmıyor düşünceleri bile değişmiş bende sinirleniyorum tutamıyorum pek kendimi..
Şimdi biliyorum bu adam seni bitirmiş kendiside söylemiş zaten diyeceksiniz ama ben son kez çabalamak istiyorum onunla mutlu olacağıma inanıyorum. Her ilişkide böyle evreler olduğunu ve bir şekilde geçebileceğini düşünüyorum..Size sorum neler yapmalıyım nasıl yine eskisi gibi olabiliriz..Nasıl bu ilişkiye eski heyecanını katabilirim?Kendisi başak erkeği..:(
Sizde böyle bir durum yaşadınız mı nasıl toparladınız?:( Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için:)

bence erkek arkadaşınız sıkıldım yeni heyecanlar istiyorum deme cesaretini gösteremeyim İlişkimize inancım kalmadı. demeyi terih etmiş... bundan sonra yolunuz açık olsun

mhh sanirim roller degismis : )... mhh.. o pes etmis.. ama hala savasi cok yorulmus..sanki basta tek tarafliymis.. simdi durum dönmüs sende öyle olmus..artik aramiyacagini biliyorsun..ve bunu bilmek insani siner eder.. giderken tamen gider.. ama o yinede sans vermis ikinize.. bence sende degismessin insan degismez cünkü biraz dikkat etmeye calisir o kadar.. O na sinirlendigin kadarda baskasina sinirleniyormusun ? genelde insan sevdigine daha cok sinirlenir ve canindan biktiracak kadar naz yapar... umudugunu kayip etme..onun inandigini yik sil kafasindan.. bunuda bence konusuarak halledersin ve zamana ihtiyacin olacak...zaten eger anlarsinki caba yok sende bitirirsin ister istemez... son bi kez sans iste.. mhh.. seni cok seviyorum bunun icin cabaliyorum sen kafanda bitirsen bile seni ben seni kalbimden bitermiyorum biliyorum sende bitiremiyorsun.. llala bunu gibi seyler.. söyle eskilerden konus biraz güzel anilariniz anlat..sonraa.. mektup yaz bence guzel :)zamana birak. ama zor olcak...senin icin ... bence ikiniz icinde hayirlisi neyse o olsun.. : )

cevap için teşekkür ederim garnet:) ama o sıkılma konusundan ziyade bu problemin her gün ettiğimiz kavgalarla ilgili olduğunu düşünüyorum. kendisi o kadar dürüsttür ki ne kadar kırıcı olsa bile hep dogruları konuşur. Başka kızlara bakması ve istemesi konusunda ise bu hayatta yapmaz dediğim tek insan.ayrıca sıkılması söz konusu olsa ben anlardım. kendisinin anne-babası geçimsizlikten boşanmış ve bu yüzden kavgaya tartışmaya tahammülü yok. bende sürekli sabahlara kadar uzatırdım kavgaları. kısaca ben iyiyken durumumuz iyi ama ben bir tersliyim üstüne gideyim hemen of yinemi kavga valla tahammülüm kalmadı muhabbetine bağlanıyor.
Şimdiye kadar o benim için bir sürü şey yapmışken bende onun için yapayım diyorum( eskiden gerçekten sert ve mesafeli biriydim gerçi o dabeni öyle sevdi) ama uzakta olduğumuz içinde elimden pek birşey gelmiyor açıkcası. terslemiyim ben alttan alayım diyorum ama illa dilimide tutamıyorum bazen.
Böyle şeyler yaşamış tecrübeli biri mutlaka vardır diye düşünerek açtım konuyu birazda içimi döküp rahatlamak istedim. İlgin için teşekkürler:)

Gün olur devran döner misali olmuş ilişkiniz.Bence çok yıpranmışsınız anlattıklarına göre.
Kavga elbet olur ama sürekli kavga normal değildir çok uzun ilişkileri süründürür sadece.B
enim fikrim yürümeyecek gibi görünüyor.
Çünkü karşı taraf bu ilişkiden sıkılmış.Ve başka birine karşı bir şeyler hissedebileceği evreye geçmiş.
Mutlu olacağınıza inanmanı anlıyorum ama bence çok fazla kendini kandırıp daha çok üzülme sonunda.
Umarım iyi olur.

cevap için teşekkür ederim garnet:) ama o sıkılma konusundan ziyade bu problemin her gün ettiğimiz kavgalarla ilgili olduğunu düşünüyorum. kendisi o kadar dürüsttür ki ne kadar kırıcı olsa bile hep dogruları konuşur. Başka kızlara bakması ve istemesi konusunda ise bu hayatta yapmaz dediğim tek insan.ayrıca sıkılması söz konusu olsa ben anlardım. kendisinin anne-babası geçimsizlikten boşanmış ve bu yüzden kavgaya tartışmaya tahammülü yok. bende sürekli sabahlara kadar uzatırdım kavgaları. kısaca ben iyiyken durumumuz iyi ama ben bir tersliyim üstüne gideyim hemen of yinemi kavga valla tahammülüm kalmadı muhabbetine bağlanıyor.
Şimdiye kadar o benim için bir sürü şey yapmışken bende onun için yapayım diyorum( eskiden gerçekten sert ve mesafeli biriydim gerçi o dabeni öyle sevdi) ama uzakta olduğumuz içinde elimden pek birşey gelmiyor açıkcası. terslemiyim ben alttan alayım diyorum ama illa dilimide tutamıyorum bazen.
Böyle şeyler yaşamış tecrübeli biri mutlaka vardır diye düşünerek açtım konuyu birazda içimi döküp rahatlamak istedim. İlgin için teşekkürler:)

onun ailevi durumunu anlıyorum ama sürekli alttan alan taraf sen olamazsın bi zaman sonra sende sıkılırsın... onu bu haliyle çekebilecek birini düşünemiyorum er geç sana dönecektir...

pembiss doğru diyorsun:) bazen gülerek roller değişti ya sen nasıl böyle oldun aşkım vay ben neymişim der gülerek:) bende hala sert durmaya çalışırım ama değişti roller biraz:)
evet eskilerden bahsettikçe , güzel şeyleri konuştukça güzel. ama en ufak birşeyde sinirlendiğinde off yinemi tartışma valla bıktım muhabbetine gidiyo bende sabırlı olmaya çalışıyorum.
sinir ilacımı içsem napsam:)
en çok ona sinirlenmiyorum aslında ama eskisi gibi olmamasına bozuluyorum birde ben hemen herşey birden olsun istiyorum ben ona 413546354 kere şans verdim şimdi o da aynen böyle yapmalı diye düşünüyorum ama yanlış düşüncedeyim çünkü o çok mantıklı birisi kafasından o düşünceyi silmem için zamana ve sabra ihtiyacım olacak:) birde bana her hatayı bende görüyorsun hiç özür dilemiyorsun der ( bende birde öyle bir sorun var sanırım hep suçu ona atardım:) )önerilerin için teşekkür ederim. mektubu yazıcam 5.yılımızda :)

:D hehe ayy sonra buran yaz ama ne oldu bitti diye merak ederim ben : ).... bak sen demek sucu hep ona atarsin : ) bu iyi degil sende biliyorsun hatan varsa kabullen sonra biraz naz yap özür dile bitsin... hep patron sen olamasin aslinda sensin ama bu hissi ona verme fazla ;) hadi bakalim hayirlsii olsun : )

evet sürekli alttan alan taraf tabikide ben olamam hatta çogu zaman olamam ama biraz güzel tavırla yine eskisi gibi olabiliyor o yüzden ben biraz daha az sinirli olup hiç değilse bu aralar alttan alırsam düzelebilir diye umuyorum.
Bu ilişkinin bittiğini bende çok kez düşündüm ama hep çabalayarak beni inandırdı şimdi bende bunu yapmak istiyorum ona.
haklısınız başkalarına bakabilecek bir evrede ama bulunduğu eğitim ortamından dolayı bu imkansız:) o konuda güvenim tam.
Birde daha işe girmediğim için zırt pırt buna sarıyorum işe girdiğimde rahatlayacağım valla:)
Peki sizce buna her gün sevgi sözleri söyleyip güzel mi konuşmalıyım. Öyle yaparsamda çok şımarabilir.
Yoksa umursamaz mı davranmalıyım ?Aslında tam ortasını bulmalıyım
Şimdiye kadar hep ben akıl verirdim taktik verirdim şimdi noldum:))

sen de benim gibisin.ilişkinin başlarında atarım ,keserim modu ile adamı yoruyorsun.sonra adam bıkıyor kavgalardan.huzur istiyor.ayrıca ilişkinin 5 yıl sürmesi zaten başlı başına sorun.insanlar her ilişki kurdukları kişi ile evlenmek zorunda değil fakat beş yılını geçirdiği iyisine kötüsüne dayandığı bir insanla evliliği düşünmeli bence.ilişkinize yeni bir boyut katman gerek diye düşünüyorum.bu da en fazla ya evlilik yolu ile olur, ya da bir süre bırakırsın dönerse devam dönmezse yapacak bir şey yok..

tatlım bence zamana bırak. sen üzerine gittikçe o kaçar ve sabırlı olmaya çalış. herşeyin hayırlısı olsun.

Bence aşkın için biraz daha çabalamalısın.Zamanında o çok uğraşmış,emek vermiş.Şimdi sıra sende.
Ben sevgilinin başka birisini bulduğuna inanmıyorum.Sadece çok yorulmuş bu ilişkiden.Onu da seni de gayet iyi anlıyorum.Çünkü benim ilişkimde de hemen hemen aynı şeyler yaşanıyor ve yaşancak.Bizim tek suçumuz en başta çok şımarık davranmamız işte.Erkekleri bu soğutuyor daha doğrusu başta şımarık davranıp sonradan onlara bağlanmamız,onları sevmemiz soğutuyor.Başka bir insan gibi geliyoruz bu şekilde onlara.Ve erkek milleti çabalamayı sever,zoru sever.

Fakat şuan ki durumda senin uğraşman gerekli.Çünkü sevgilin kendisini haklı görüyor artık,bu ilişkiyi boşuna devam ettirdiğinizi düşünüyor.Onu bu düşüncelerinden vazgeçirmelisin.Uzak şehirlerdesiniz sanırım süpriz yap yanına git bence.Görünüşünde farklılıklar yap.İlişkinizi yeniden canlandırcak şeyler yap.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Evet çabalamam gerektiğini düşünüyorum bende ama fazla da üstüne gitmemem lazım dediğiniz gibi. Görünüşümde değişiklik benimde aklıma geldi. Yapıcam bakalım:) Sadece güzel şeyler konuşmak,sürekli hesap sorar gibi konuşmamam gerek.Benim çok kavgacı bir insan olduğumu söyledi oysa ben sadece altta kalmıyorum o bir laf ederse kapatamıyorum uzuyorda uzuyor. Ama şimdi duymamazlıktan geliyorum mesela o zaman gülüyor:) yanlışını düzeltmeye çalışıyor.
Birde onu yap bunu yap dememem lazım bırak ben düşünüp yapayımda bir anlamı olsun diyor.
Ben sevgimi çok göstermek çabalamak istiyorum ki bitersede bende elimden geleni yaptım diyebilmeliyim.Yoksa vicdan azabı yapar üzülürüm çok..
Melis sen nasıl yapıyorsun peki düzeltebiliyor musun? kaç senelik peki? Birde yakında olsak bizim sorunumuz olmayacak ama uzaktayken hem beni göremiyor hemde çok yogun çalışıyor o yüzden de böyle oldu biraz..Ben düşünüp üzülürken onun bunları düşünmeye bile vakti olamayabiliyor.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Evet çabalamam gerektiğini düşünüyorum bende ama fazla da üstüne gitmemem lazım dediğiniz gibi. Görünüşümde değişiklik benimde aklıma geldi. Yapıcam bakalım:) Sadece güzel şeyler konuşmak,sürekli hesap sorar gibi konuşmamam gerek.Benim çok kavgacı bir insan olduğumu söyledi oysa ben sadece altta kalmıyorum o bir laf ederse kapatamıyorum uzuyorda uzuyor. Ama şimdi duymamazlıktan geliyorum mesela o zaman gülüyor:) yanlışını düzeltmeye çalışıyor.
Birde onu yap bunu yap dememem lazım bırak ben düşünüp yapayımda bir anlamı olsun diyor.
Ben sevgimi çok göstermek çabalamak istiyorum ki bitersede bende elimden geleni yaptım diyebilmeliyim.Yoksa vicdan azabı yapar üzülürüm çok..
Melis sen nasıl yapıyorsun peki düzeltebiliyor musun? kaç senelik peki? Birde yakında olsak bizim sorunumuz olmayacak ama uzaktayken hem beni göremiyor hemde çok yogun çalışıyor o yüzden de böyle oldu biraz..Ben düşünüp üzülürken onun bunları düşünmeye bile vakti olamayabiliyor.

Canım bizim de bir buçuk sene filan.Bir seneden sonra böyle şeyler olmaya başladı.Ben çok kavgacı,dediği dedik bir insanım.Üniversitede tanıştık,tatillerde ayrı şehirlerdeyiz.Uzaklaşınca bizde de sorunlar gözümüze batmaya başlıyor.Ben kendimi değiştirdim ama artık.Eskisi gibi arayıp sormuyorum.En baştaki hallerime döndüm.Çünkü önceden kendisine güven gelmişti.Nasıl olsa onu bırakmam sanıyordu.Şimdi yeniden korkmaya başladı.Zaten çok kıskançtır sürekli paranoyalara kapılıyor şimdi.Şuan uzak olduğum için anca bu kadar yapıyorum ama az kaldı.Yanına gidince değişik taktikler uygulıcam.Bir gün çok iyi,sıcak davrancam.Ertesi gün hiç arayıp sormıcam.Kafası karışsın istiyorum.

Arkadaşlar o kadar çabaladım.güzel msjlar attım. yanına gitmek istedim sen gelme ben müsait oldugumda gelicem dedi. birkaç kere üsteledim işi sebebiyle çok yogun biliyorum ama bende zaten tüm gününü almayacaktım.üstüne gidince sinirlendi msjlarıma cevap vermemeye başladı ama akşamları birşey olmamış gibi arayıp aşkım lı konuşuyordu yine...
Sonra.. akşamlarıda aramamaya başladı ben "böyle yapma üzülüyorum, biraz bırak kendini" gibi sözler ettikçe daha da uzaklaştı..

eninde sonunda 2 gün habersizdi bende çok üzüldügümü falan anlatan bi msj yazdım o da
"bebeğim nekadar çabaladıgını görüyorum ama artık o kadar yıpranmışım ki artık kendimi bu ilişkide göremiyorum. sen elinden geleni fazlasıyla yapıyosun görüyorum hiç kimse benm için bukadar çabalamaz biliyorum ama beni anla yapamıyorum çok yıprandım zorluyorum olmuyo.bu sondan kaçış yok ne kadar ertelersek o kadar acı olacak bizim için" yazmış bende bunun üstüne artık ne diyim...
biraz duygusal şeyler dedm beni yaşarken öldürüyosun falan..sonra aradım açmadı konuştukça daha kötü oluyo dedi en sonunda aç diye yalvarınca aradı.

ben ya sakin ol konuşalım dedikçe o "şimdiye kadar milyon kere konuştuk barışsakta yine ayrılıcaz sen mantıklı bakamıyosun göremiyosun ya inanamıyorum yani sana "tarzında konuştu ben tek derdimiz geçim düzeltebilirim deyince o "hayır ya herşey bitmiş "dedi.....ben nasıl herşey ya sevgide mi bitmiş deyince sevgiyle alakası yok hala anlamıyosun insanın yıpranması tükenmesiyle ilgili kafamı dinlemem lazım benim"dedi bende saçmalama deyince o "duymak istedigin buysa iyi ya söyliyim sevgide bitti " dedi...sonra ben dogruyu duymak istiyorum deynce "dogruya inanmıyosun illa böyle söyletiyosun anlamıyosun" dedi. sonra kapatıyorum yeter daha fazla zorlama dedi ben ya lütfen bi sn derken bu kapatıyorum ya yeter dedi ve ben dur kapama derken kapadı...

bunlar geçen cumartesi oldu yani 1 hafta oldu..ben ne aradım ne sordum..bazı arkadaşlarım dediler bırak zamana arıcak elbet..bide falcıya gittim o da arıcak dedi. fala inanmam ama ne biliyim..o kadar dua ediyorumki pişman olsun diye. çünkü ben bu kadarını da haketmemiştim.. feysbuktan beni silmişti ama arkın feysten bakıyorum yogun olan adam geziyo..arkadaşlarıyla fotografları fln var gülüyor falan fotograflarda...ne biliyim bende eskisi gibi üzülmüyorum sonuçta kötü giden bi ilişkiydi hatta biraz sogudum bile ama ne biliyim ya 5 sene...

bu çocuk başak burcu ve kafasına koydugunu yapar. kafamda bitirdim diyor yıprandım diyor. ve asla kararımdan vazgeçmicem de dedi..... Ne biliyim arkadaşlar, bu çocuk zamanında beni çok sevdi ama sevgisi bitti sanırım artık di mi? Çok dua ediyorum önce bir işe girebilmek için çünkü onun işi varken arkları yanındayken atlatması çok kolay olucak hatta şimdi bile mutlu. ama ben öyle deilim....sürekli kendimleyim arkadaşlarım çalışıyor ve benm görüşmelerim olumsuz oluyor.... lütfen bana dua edin...

bilmiyorum biraz gecmi kaldım ama yinede yazmak istedim

burda bi konu okudum dün gece giden sevgiliyi geri getirmek gibi orda tam senin durumunda ki olaylardan bahsediyodu

arkadasım böle durumlarda bir ay boyunca aramayın sormayın kendinize dönün kendinizi geliştirin ama bir ay boyunca sakın aramayın kendisiyle kalsın özlesin sizi diyor hele bu uzun iliskiler olunca daha ıyı oluyomus

bir aydan sonra ufak bi mektup veya e.mail atın diyor seni şimdi saha iyi anlıyorum ilişkimize ara vermekte haklıydın
cok sey degişti bir ara sana anlatırım ( eger bir hata yaptıysanız ) özür dilerim
bunun gibi ufak bi not aslında cok uzun bi yazı senin için bir kez daha bakıp linkini atarım sana

yani arkadasım uzun lafın kısası kendinize güvenin onu bir ay aramayın sonra ufak bi mektupla ona kendi hayatınız oldugunu o olmadanda yasayabileceginizi hissettirin diyor

belki gectir ama yinede paylasmak istedim
umarım artık üzülmüyosundur

He tamam, son satirda oturdu hersey.. Kendisi bir basak erkegi!
Basaklar kadar mantikci, aski bile mantikla yasayan ve verdigi karardan donmeyen duygusuz insanlar olamaz! :D Inanci bitmisse bitmistir, istedigin kadar zorla, simdilik kalbini kirmamak icin devam ediyor ama yakinda ister kiril, ister agla birakip gidecektir. Uzatmalari oynuyorsunuz. Ona bir kez imkansiz ve mantiksiz gelen seyi kabul ettiremezsin. 5 senedir birbirinizi bir hayli yakindan tanimissinizdir ve artik "yoo sen beni yanlis anladin, aslinda mutlu olabiliriz" diyebilmek icin cok gec.

Kelin ilaci olsa kendi basina surermis, bende eski basak burcu erkek arkadasimdan bu sebeplerden oturu ayrildim. Ama bizim iliskimiz sizinki kadar koklu degildi, ve benim acimdan cok saglam baslamamisti. Bunu gordu ve gitti. :37:

Msjlar için teşekkür ederim arkadaşlar.. Yukarıda da yazdıgım gibi geçen hafta ayrıldık...

Kendimi bırakamıyorum bu ilişkiye kafamda o kadar bitirmişimki dedi..Yukarıda yazdım:(

Ne biliyim gerçekten mantıkta bitirince kalbini dinlemiyor bu başak erkekleri... 1 hafta oldu arayıp sormadım zaten arayıp sormayı da düşünmüyorum..Dün baktım bi arkadaşımın hesabından face hesabına gayet mutlu gibi..gülerken fotoları falan var içi nasıldır bilemem de..Bu muymuş dedim görünce buna mı üzülüyorum ben ya dedim. Üzülüyorum evet çünkü ben ona milyon kere şans vermiştim ondan 3.şansı istedim sadece..

Ama işte olmayacagı belli bir ilişkiydi sanırım. küçükken iyi güzelde 25 yaşına gelince artık mantıkla bakman gerek.O da çok mantıklı biri oldugu için tmamen bitirdi.Şimdi 1 sene başka şehirde ..onunda rahatlığı var tabi..benle aynı yerde olsa yine bir şekilde barışırdık birbirimizi görünce dayanamıyoruz çünkü..Yıprandım kavgalardan kafamı dinlemem lazım gibi cümleler duydum herşeyin bittiğini de söyledi.

Kızgınlık anında çok şey söylerdik ama farklıydı bu sefer..
Zaten benm görüceğimi bile bile gitmiş feyste benm laf ettiğim kızlara yorum falan yapmış.:)
Ben pişman olmasını diledikçe adam daha da mutlu oluyor sanırım ters giden birşeyler var:)

Öyle işte..

Bence artik cabalama, sen yeterince cabalamissin hatta yalvarmissin, fazlasini bile yapmissin
sana diyecegim suki, arkasinda baska bir kizin olmadigindan emin olma,
yani büyük ihtimalle baskasindan hoslaniyor, yada baskasiyla beraberdir,
bi erkek baska bir kizi bulmadan digerini birakmiyor cünkü

bi ilişkide neden süründürme politikası yapılır kı.hayır yani bunları düşünürken bile yorulur insan.bi ilişkide hep kavgamız oldu ayrıldık barıştık ayrıldık barıştık şu kadar gün aramadım oh bak o aradı ne alaka ya.ülkeler arası savaşmı bu.insan yüreğini açıyosa açar karşısındaki kişiye.olay bitmiştir.
ben böle yapıyım şöle anlasın.bak öle davranmıyım kı bi havalanmasın konusu var sizin aranızda anlattığın kadarıyla ben sevgi görmedim canım kusura bakma.şu an senin davranışın beni süründürdüm.şimdi o beni süürndürüyo bun hazmedeme ayrılcaksak böle olmamalı o sürünsün canın yansın öle ayrılalım tavrı var :31:

karşı tarafı haksız görme önce 5 sene önceki sana bak yaptıklarına bak sonra tekrar bi düşün istersen canım :31:

Back
X