İlişkinin başında resti çektim. Sizce doğru mu tutumum. Soğudum yol yakınken vaz mu geçmeli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Kızlar 2 haftalık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla gittiğim bir kampta tanıştık. Kamp yaptığım yerde yaşıyordu. O da orda kamp yapıyordu. Sürekli beraber takıldık falan filan sevgili olduk bir süre sonra. Annesi de orda yaşıyor götürdü tanıştırdı falan. Her şey çok güzeldi iyi anlaşıyorduk. Sürekli gülüyoruz eğleniyoruz falan. Dün bi tartışma yaşadık. İlk tartışmamızı. Memleketimdeyim Tokatta. Dışarı çıkıcam kuzenlerimle hazırlandım. O da işteydi bana fotoğrafını attı. Ben de ona attım. Üstümde göbek açık bi bluz bi de şort vardı. Dedi ki hayatım bi şey rica edicem işte öyle göbek açık mini falan giymesen olur mu. Ben de bunun kararını ben veririm bu yaşıma kadar nerde ne giyceğimi bilmiyor muydum ben dedim. Baya sinirlendim. Zaten mesleğimi elime alana kadar ana baba baskısından gına gelmiş sürekli baskı altında yaşamışım giyememişim özgürce istediğimi mesleğimi elime aldıktan sonra aileme de resti çektim yerine göre giyiniyorum. Onun da bu şekilde davranması daha şimdiden bunu talep etmesi beni çok rahatsız etti. Aniden uzaklaştım. Özür diledi falan filan ama ne fayda. Kafama yerleşti bi kere beni bunaltır mı bana giyme dediğine göre demek ki giyene bakıyor bana bakılcağından korkuyor düşüncesi. Elimde olmadan soğudum. Konuşurken içimden gelmiyor aşkım canım cicim demek. Pişman oldu belli ki yaptığına. Bi süre böyle dedim elimde değil 25 yaşında bir kadına şunu giymesen demek ne giyeceğine karar vermeye kalkmak saygısızlıktır. Bu yaşa kadar sen mi vardın hayatımda her şeyden önce bana saygısızlık olarak görüyorum yaptığını dedim öyle bir niyetim yok kendimi ifade edemedim falan fişman dedi de ne fayda işte. Burnu da sürtsün istiyorum sizce ne kadar uzatmalı birkaç gün trip yapsam bir daha yapmaya cesaret edemez değil mi? Zaten direkt dedim beni tanıdığında ben bunları giyiyordum instada fotolarım vardı hiç mi bakmadın madem böyle bi fikrin vardı niye baştan bunu araştırıp sormadın. Kapalı giyinen birini bulsaydın ben böyleyim beni değiştirmeye kalıba sokmaya çalışma sakın dedim. İşte zamanla senin de düşüncelerin değişebilire getirdi. 30 yaşlarında bakalım böyle mi düşünceksin falan. Dedim fikirlerimin değişceği günü mü bekliceksin. Ayrıca niye değişsin. Değişse de değişmese de bu benim kararım olur. Değişecek diye beklersen hata yaparsın. Ha beni böyle kabul etmeyeceksen değiştirmeye çalışacaksan yol yakınken dön dedim sizce nasıl davranmalı şuan. Mesafeli ve soğuk duruyorum. Tamam karışmıyorum hak verdim dedi ama bir daha kalkışmaması için sert yüzümü gösteriyorum buz gibiyim ki ne kadar katı olduğumu bilsin bu konuda. Bunu birkaç gün sürdürmek yeterli mi sizce baya üstüme düşüyor korkuyor da kaybetmekten

Düzelseniz de bir süre sonra adam değişmez bence.
Zaten iki hafta olmuş bu karışmak da nesi?
Hele bakalım sen hala böyle düşünecek misin filan demiş ya ip koptu zaten.
Soğumuşsunuz bir kere düzelseniz de bir süre sonra ayrılırsınız gibime geliyor tek bu konudan değil başka anlaşamayacağınız konular da yavaş yavaş çıkacak...

Kızlar 2 haftalık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla gittiğim bir kampta tanıştık. Kamp yaptığım yerde yaşıyordu. O da orda kamp yapıyordu. Sürekli beraber takıldık falan filan sevgili olduk bir süre sonra. Annesi de orda yaşıyor götürdü tanıştırdı falan. Her şey çok güzeldi iyi anlaşıyorduk. Sürekli gülüyoruz eğleniyoruz falan. Dün bi tartışma yaşadık. İlk tartışmamızı. Memleketimdeyim Tokatta. Dışarı çıkıcam kuzenlerimle hazırlandım. O da işteydi bana fotoğrafını attı. Ben de ona attım. Üstümde göbek açık bi bluz bi de şort vardı. Dedi ki hayatım bi şey rica edicem işte öyle göbek açık mini falan giymesen olur mu. Ben de bunun kararını ben veririm bu yaşıma kadar nerde ne giyceğimi bilmiyor muydum ben dedim. Baya sinirlendim. Zaten mesleğimi elime alana kadar ana baba baskısından gına gelmiş sürekli baskı altında yaşamışım giyememişim özgürce istediğimi mesleğimi elime aldıktan sonra aileme de resti çektim yerine göre giyiniyorum. Onun da bu şekilde davranması daha şimdiden bunu talep etmesi beni çok rahatsız etti. Aniden uzaklaştım. Özür diledi falan filan ama ne fayda. Kafama yerleşti bi kere beni bunaltır mı bana giyme dediğine göre demek ki giyene bakıyor bana bakılcağından korkuyor düşüncesi. Elimde olmadan soğudum. Konuşurken içimden gelmiyor aşkım canım cicim demek. Pişman oldu belli ki yaptığına. Bi süre böyle dedim elimde değil 25 yaşında bir kadına şunu giymesen demek ne giyeceğine karar vermeye kalkmak saygısızlıktır. Bu yaşa kadar sen mi vardın hayatımda her şeyden önce bana saygısızlık olarak görüyorum yaptığını dedim öyle bir niyetim yok kendimi ifade edemedim falan fişman dedi de ne fayda işte. Burnu da sürtsün istiyorum sizce ne kadar uzatmalı birkaç gün trip yapsam bir daha yapmaya cesaret edemez değil mi? Zaten direkt dedim beni tanıdığında ben bunları giyiyordum instada fotolarım vardı hiç mi bakmadın madem böyle bi fikrin vardı niye baştan bunu araştırıp sormadın. Kapalı giyinen birini bulsaydın ben böyleyim beni değiştirmeye kalıba sokmaya çalışma sakın dedim. İşte zamanla senin de düşüncelerin değişebilire getirdi. 30 yaşlarında bakalım böyle mi düşünceksin falan. Dedim fikirlerimin değişceği günü mü bekliceksin. Ayrıca niye değişsin. Değişse de değişmese de bu benim kararım olur. Değişecek diye beklersen hata yaparsın. Ha beni böyle kabul etmeyeceksen değiştirmeye çalışacaksan yol yakınken dön dedim sizce nasıl davranmalı şuan. Mesafeli ve soğuk duruyorum. Tamam karışmıyorum hak verdim dedi ama bir daha kalkışmaması için sert yüzümü gösteriyorum buz gibiyim ki ne kadar katı olduğumu bilsin bu konuda. Bunu birkaç gün sürdürmek yeterli mi sizce baya üstüme düşüyor korkuyor da kaybetmekten

Helal olsun size :KK9::KK9::KK9::KK9:

Sorun 2 haftalık ilişki olması değil de adamın düşüncesi. 25 yaşına gelmiş kişiye bunu söylemeye cesaret edememeli bir erkek. Dediğiniz gibi sosyal medya sağ olsun hepimizin yaşam şekli belli. Kendisi istemiyorsa ilişkiyi bitirebilirmiş. Bence sizin tepkiniz haksız değil. Kesinlikle geri adım atmayın. Bu adamdan hayır gelir mi bilmiyorum. Bugün buna karışan yarın da karışır ya da karışmak ister. O kafada biri belli ki. İleride bırakır filan diye düşünmesi de çok itici. 50 yaşına gelince de şort, göbeği açık giyebilirsiniz. Kimse karışamaz. İyice ölçüp tartın ilişkiyi.

Ya zaten böyle kamp ören yerlerinden bulunan tiplerden hayır gelmez..

böyle kamptır, doğal yaşamdır modern yaşamdır ayaklarıyla takılıyor sonra da içinden bir hödük çıkıyor. bunlar sözde çooook modern görünen ama içten içe kadını baskılamak isteyen tipler.

fikirlerin değişebilir noktasına geldiyse içten içe giyimine saldıracak sürekli belli ki. yol yakınken şutla bence. uğraşmaya değmez.

Tavrınız çok sağlam olmuş,gerisinde de çok da şaapmayın derim. Olursa olur ama 2 haftada sizi denemiş,diş geçirebilseydi devamı gelirdi. Siz ona geçirdiniz fakat ilişki ilerlerse,oturursa yine aynı şeyleri ister,ona göre kıskançlıktır,kötü gözler bakmasındır,o da kendine göre haklıdır sen de haklısındır. İleride tekrar şansını dener. Ya o zaman fedakarlık yapacaksın ya da hiç o topa girmeden kafanıza göre birini bulacaksın.

İki hafta için çok kasmaya değmez. Hemen kıyafete karışmak ne ya en hoşlanmadığım şey. Fikrini sorarsan ama bu başka yani. Hemen imi bi icik ilmis ne yani. Ben tesettürlüyüm ama kadının giyeceği kıyafetin ne olursa olsun sadece kendisini bağladığını savunurum. Erkek kişisi de kendi anlayışına uygun biriyle ilişkiye başlamalı. Sizi öyle tanımış müdahale etmemeli. Baştan tepkinizi göstermeniz iyi olmuş ya kabul etsin ya da uzasin. Ay hele ilerde farklı düşünürsün ne yani. O zamana Allah kerim. İnsanın fikri değişebilir. Bugün giydiğini yarın begenmeyebilirsin. Ama yine sadece seni bağlar.

İki haftadır tanıdığın biri ile sevgili olmak? Annesiyle tanışmak. Tövbe bismillah.

Alt tarafı iki hafta.
Bu kadar üzerine düşünmeye, strateji geliştirmeye falan değmez bence.
Eğer müdahale etmesinden rahatsız olduysanız, son olmayacak. Zaten ileride farklı düşünebilirsin demek ben seni zamanla tüketirim bıkarsın falan demek sanırım...

Baştan bırakın gitsin, sonra sevmeye başlayınca içiniz ısınınca "amaan ağzımızın tadı bozulmasin Ali Rıza Bey" moduna girersiniz dediklerini yapmaya başlarsınız. O da zaten şimdi sindirememis sizi ilerde de deneyecek belli ki. Zaten instagramdan falan biliyormuş yani , madem şort giyen kadın istemiyordun ne demeye geldin değil mi adam? İki haftada bunun yorumunu yapması da çok densiz geldi. Tepkiniz çok da yerinde ve güzel olmuş takdir ettim sizi, asla ama asla ödün vermeyin.

gayet de iyi yapmışsın. ilişkinin başında göstermiş kendini bir şey söylemese de sen mini giyindiğinde homurdanıp saçma sapan tepkilerle istemediğini belli eder huzurunu kaçırır. 2 haftalık çocuk daha ben kimim de beni dinlesin demeyip karışmaya çalışırsa birisi direkt yol veriyorum kaç yaşımdayım kaç yıldır böyle giyiniyorum böyle beğendin sana uymuyorsa bir sonrakine kapalı bir model bakarsın diye koyuyorum tavrımı genelde yediremiyorlar kendilerine bitiyor. ilişkinin başında kendinden taviz vermeye başlama aman diyeyim.

tepkinizi vermişsiniz ilerde değişmez mutlaka değiştirim diyerek tekrar aynı şeyleri yapabilir şuan 2 haftalık ilişki diye fazla üstelememiş erkek arkadaşınız ilişkinin ilerleyen zamanlarında birbirinize bağlandıkça tekrar gündeme getirip bu sefer üsteleyebilir.yani yol yakınken kararınızı verin bu kafada biri değişmez yani kendisini belli etmiş.

İki haftadır tanıdığın biri ile sevgili olmak? Annesiyle tanışmak. Tövbe bismillah.
Sen onun değişmesini bekliyosun ama?

Anlamadım ne açıdan? Ben onun değişmesini beklemiyorum. İçkiden hiç haz etmem mesela. Sevgilim içiyor arada. Sadece kokusu midemi bulandırıyor. İçkin beni ilgilendirmez ama bana sarıldığında öptüğünde ağzından o kokuyu almayım ona çözüm bul dedim sadece. Ben nasıl saygı duyuyorsam o da duymalı.

Anlamadım ne açıdan? Ben onun değişmesini beklemiyorum. İçkiden hiç haz etmem mesela. Sevgilim içiyor arada. Sadece kokusu midemi bulandırıyor. İçkin beni ilgilendirmez ama bana sarıldığında öptüğünde ağzından o kokuyu almayım ona çözüm bul dedim sadece. Ben nasıl saygı duyuyorsam o da duymalı.

Erken değil mi sevgili olmak için 2 hafta?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X