- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
bence siz bu soruları kafanıza takarken kendi hislerinizden bile emin degilsinizdir karşınızdakine biraz izin verinBi adamla tanıştığımda, flörtleşmeye başladığımızda her şey güzel gidiyorsa panik olup gerilmeye başlıyorum. Sıfır şaka. Bu huyumdan nefret ediyorum. Olduk mu, oluyor muyuz, ilişkiye dönecek mi, bugün yazmadı acaba neden yoksa ilgisini mi kaybetti gibi sorularla kendi kendime o güzelim flört aşamalarını harap ediyorum. Kendimi nasıl durdurabilirim?
Ana odaklanmak ve bunlarla kafayı bozmamak istiyorum
Geçmişten gelen güvensizliğiniz var. Ya kendinize, ya başkalarına karşı, ya da her ikisi.Bi adamla tanıştığımda, flörtleşmeye başladığımızda her şey güzel gidiyorsa panik olup gerilmeye başlıyorum. Sıfır şaka. Bu huyumdan nefret ediyorum. Olduk mu, oluyor muyuz, ilişkiye dönecek mi, bugün yazmadı acaba neden yoksa ilgisini mi kaybetti gibi sorularla kendi kendime o güzelim flört aşamalarını harap ediyorum. Kendimi nasıl durdurabilirim?
Alakası varmı bilmiyorum ama ben kendi duygularını önemse derim. Aramak istiyorsan ara mesaj yazacaksan yaz. Sevginin erkeği kadını olmamalı diye düşünüyorum. En gücü cevap vermez. Başından atarca davranıyorsa işte orda bırakmak lazım. Hem ilgisini kaybetse nolurkiBi adamla tanıştığımda, flörtleşmeye başladığımızda her şey güzel gidiyorsa panik olup gerilmeye başlıyorum. Sıfır şaka. Bu huyumdan nefret ediyorum. Olduk mu, oluyor muyuz, ilişkiye dönecek mi, bugün yazmadı acaba neden yoksa ilgisini mi kaybetti gibi sorularla kendi kendime o güzelim flört aşamalarını harap ediyorum. Kendimi nasıl durdurabilirim?
Kesinlikle öyle. Böyle düşünceler içinde olunca da insan kendi hislerini anlamadan karşı tarafın onayını bekliyor. Aslında insan kendini salsa bir ilişkinin olabilecek en heyecanlı ve güzel zamanları bu dönemler.bence siz bu soruları kafanıza takarken kendi hislerinizden bile emin degilsinizdir karşınızdakine biraz izin verin
Kendinize baska uğraşlar buulun o an icinBi adamla tanıştığımda, flörtleşmeye başladığımızda her şey güzel gidiyorsa panik olup gerilmeye başlıyorum. Sıfır şaka. Bu huyumdan nefret ediyorum. Olduk mu, oluyor muyuz, ilişkiye dönecek mi, bugün yazmadı acaba neden yoksa ilgisini mi kaybetti gibi sorularla kendi kendime o güzelim flört aşamalarını harap ediyorum. Kendimi nasıl durdurabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?