İlişkinin en güzel zamanlarını mahvedişim

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Bi adamla tanıştığımda, flörtleşmeye başladığımızda her şey güzel gidiyorsa panik olup gerilmeye başlıyorum. Sıfır şaka. Bu huyumdan nefret ediyorum. Olduk mu, oluyor muyuz, ilişkiye dönecek mi, bugün yazmadı acaba neden yoksa ilgisini mi kaybetti gibi sorularla kendi kendime o güzelim flört aşamalarını harap ediyorum. Kendimi nasıl durdurabilirim?
Ana odaklanmak ve bunlarla kafayı bozmamak istiyorum :(

Bi adamla tanıştığımda, flörtleşmeye başladığımızda her şey güzel gidiyorsa panik olup gerilmeye başlıyorum. Sıfır şaka. Bu huyumdan nefret ediyorum. Olduk mu, oluyor muyuz, ilişkiye dönecek mi, bugün yazmadı acaba neden yoksa ilgisini mi kaybetti gibi sorularla kendi kendime o güzelim flört aşamalarını harap ediyorum. Kendimi nasıl durdurabilirim?
Ana odaklanmak ve bunlarla kafayı bozmamak istiyorum :KK43:
bence siz bu soruları kafanıza takarken kendi hislerinizden bile emin degilsinizdir karşınızdakine biraz izin verin

Acaba siz kendinize mi güvenmiyorsunuz ? Ilgisini kaybetse ne olur ki. Siz onun düsüncesinden cok kendinize ve kendi duygulariniza yogunlasin bence.

Geçmişten gelen güvensizliğiniz var. Ya kendinize, ya başkalarına karşı, ya da her ikisi.
Bence içinizdeki sorunları çözmeden ilişkiye başlamayın.

Her bir halta anksiyete diyoruz ama öyle işte.

İnsanın tüm kötü ihtimaller kafasında beliriyor, daha gelmeden o anı planlıyor, olasılıkları hesaplıyor ama yaşadığı ana odaklanamıyor. Ben olmamış şeylere hayali savunmalar bile hazırlıyorum zihnimde gerçekmiş gibi.

Nedense işlerin yolunda gidebileceğine bir türlü inanmıyor bu insanlar. Sen zihininde türlü şeyler düşünürken o an akıp gidiyor yaşanmadan veya boşa gidiyor. Benim flörtlerde şaşmaz özelliğim bir şeyler yolunda gidince rahatsız olmak, bozmaya karşımdakini soğutmaya çalışmak:KK48:

E peki ne yapacağız derseniz bilmiyorum işte.:KK53:

Kaybetme korkusu ya da reddedilme korkusu mu yaşıyorsunuz. Eğer öyleyse buna geçmişte yaşadığınız birşey sebep olmuş olabilir.

Her şey gerçekten güzel gidiyorsa bunun altında bir şey aramayın her şeye bu kadar anlam yüklemeyin daha çok yenisiniz zaten flört evresinin ilişkiye doğru evrilip evrilmeyeceğini geçirdiğiniz bu güzel zaman ve onu daha iyi tanımanız belirleyecek. Belki siz soğuyacaksınız, istemeyeceksiniz bilemezsiniz. Boşuna kendinizi güvensiz hissetmeyin sizinle flörtleşen birisi varsa bu reddedilmediğiniz anlamına gelir, demekki sizi beğenmiş sizinle bir şeyler yaşamayı düşünmüş. kendinize güvenin.

Alakası varmı bilmiyorum ama ben kendi duygularını önemse derim. Aramak istiyorsan ara mesaj yazacaksan yaz. Sevginin erkeği kadını olmamalı diye düşünüyorum. En gücü cevap vermez. Başından atarca davranıyorsa işte orda bırakmak lazım. Hem ilgisini kaybetse nolurki

bence siz bu soruları kafanıza takarken kendi hislerinizden bile emin degilsinizdir karşınızdakine biraz izin verin
Kesinlikle öyle. Böyle düşünceler içinde olunca da insan kendi hislerini anlamadan karşı tarafın onayını bekliyor. Aslında insan kendini salsa bir ilişkinin olabilecek en heyecanlı ve güzel zamanları bu dönemler.

Facebook da takılan amcalar misali buraya şiir gelecek😂
Aşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk başlamadan güzel...Ümit Yaşar Oğuzcan

Nasipse olur.Nasipte yoksa ittirmekle olmaz ki.Bunu hatırlarsan rahat hisseder,oluruna bırakırsın belki .

Kendinize baska uğraşlar buulun o an icin

genelde çok hevesli olunca oluyor öyle
ben çözümü "nasıl olsa buda gidecek, o yüzden kendini kaptırma kızım" mottosunda buldum
yani beklentiyi düşürün, o zaman karşıdan gelen en ufak bi adım wooow etkisi yaratıyor
hemde kaçan kovalanıyor, adam diyor ki; kıza bak ne kadar kendinden emin , benim için ölmüyor

Asırı hoşlanmadığın biri ile flört et O zaman kaybetme korkun olmaz sonra zaman icinde zaten flört devam ediyorsa demek ki hoşlanıyorsundur

Back
X