- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
Bence direk açmayın yanlış anlayabilir ben yaşadım da kendileri isteyince ima eden sözler soyluyorlarözel sektörde çalışıyor ajansta diyebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence direk açmayın yanlış anlayabilir ben yaşadım da kendileri isteyince ima eden sözler soyluyorlarözel sektörde çalışıyor ajansta diyebilirim
buna katılıyorum, tanıyamıyorsak bundan önceki zibilyon tane sevgilimi neden terk ettim ben demek ki tanıyıp bana göre olmadıklarını anladım, tanımayı bilen nereye dikkat edeceğini bilen gayet iyi tanıyor, bütün iyi oyuncular da bir yerde illa patlak veriyor."İstersen 5-6 sene sevgili ol yine de tanıyamıyorsun" diyenlere de katılmıyorum. Tanımayı bilen tanır.
Herşey yolundaymis bence anlaşılabiliyorsaniz ilişkinin şu ayında gelebilecek diye bir kural yok her iki taraf isterse her an yaşanabilecek bksey diye düşünüyorumKızlaar benimki bir nevi anket olmak üzere sayın evli, nişanlı, evlenme teklifi almış tatlış telaşlar içinde kendini bulmuş arkadaşlarım :))
Çoook yeni olmakla birlikte ( 1.5 aylık bir ilişki) çooook muntazam (nazar boncuğu) ilerleyen bi ilişkinin içinde buldum kendimi. Nasıl olur kesin bi b.kluk olacak derken ki hala diyorum bir baktık ki acaba ne zaman evlensek konuları konuşuluyor, hayal baabında değil bildiğin ciddi şekilde gidiyoruz kafamızda bi tarih var evet böyle giderse sömestr da aileleri tanıştıralım diyoruz.
Merak ettiğim şu; hep arkadaşlarım 3 4 5 yıllık flörtler sonucu evlendiler, benim gibi bi anda bulup aşık olan ve mantık çerçevesinde de uyumlu olan bir arkadaşım olmadı, aceleci olduğumu düşünüyorum ama bi yandan da aşk bu diyorum. Sizlerin evlilik sürecinde zamanlamanız nasıl oldu ? Bu kadar hızlı bu konuları konuşmamız ilişkimize zarar verir mi acaba ? Yaşlarımız 26 - 28 :))
Bu kişiden kişiye değişir. Benim 1 ayda tanışıp evlenen arkadaşlarım da var 10 yılın üstüne evlenen arkadaşlarım da. Göreceli biraz. Biz esimle 2.5 yilin ustune evlenme karari aldık ama acaba hep oldu kafamda. Çok şükür hiç pişman da olmadım.Kızlaar benimki bir nevi anket olmak üzere sayın evli, nişanlı, evlenme teklifi almış tatlış telaşlar içinde kendini bulmuş arkadaşlarım :))
Çoook yeni olmakla birlikte ( 1.5 aylık bir ilişki) çooook muntazam (nazar boncuğu) ilerleyen bi ilişkinin içinde buldum kendimi. Nasıl olur kesin bi b.kluk olacak derken ki hala diyorum bir baktık ki acaba ne zaman evlensek konuları konuşuluyor, hayal baabında değil bildiğin ciddi şekilde gidiyoruz kafamızda bi tarih var evet böyle giderse sömestr da aileleri tanıştıralım diyoruz.
Merak ettiğim şu; hep arkadaşlarım 3 4 5 yıllık flörtler sonucu evlendiler, benim gibi bi anda bulup aşık olan ve mantık çerçevesinde de uyumlu olan bir arkadaşım olmadı, aceleci olduğumu düşünüyorum ama bi yandan da aşk bu diyorum. Sizlerin evlilik sürecinde zamanlamanız nasıl oldu ? Bu kadar hızlı bu konuları konuşmamız ilişkimize zarar verir mi acaba ? Yaşlarımız 26 - 28 :))
Hayır yanyanayız iki günde bir görüşüyoruz, ben farklı bir şehirde öğretmenim eylülde maalesef oraya gideceğim.
[/QUOTE
Adam ne iş yapıyor ?
1 senedeKızlaar benimki bir nevi anket olmak üzere sayın evli, nişanlı, evlenme teklifi almış tatlış telaşlar içinde kendini bulmuş arkadaşlarım :))