- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
Sürenin pek bir önemi yok ya. Yani 4 senelik ilişkimde adamı gram tanıyamadığımı fark ettim, ayrıldım. Ayrılığımın üzerinden fazla bir zaman geçmeden bir başkasıyla tanıştım ve onun benim için uygun adam olduğunu hissettim (nasıl hissettin diye sormayın, his işte). 3 aylık sevgiliyken tatile gittik (burada bunun için çok hakaret yedim bazı namus kumkumaları tarafından vay efendim nasıl gidermişim de inşallah beni sepetlermiş falan sjsjs), 7 aylık sevgiliyken nişanlandık. 1 yılımızı doldurduğumuzda evlendik, demek isterdim ehehe ama evliliğimiz seneye yaza olacak kısmetse.
Ay full kendimi anlattım, neyse velhasılı kelam diyeceğim, şüphelerin varsa bekle, hazır olmadığını düşünüyorsan bekle. Ama el alem bir şey der mi, aman acele mi oldu diye düşünüyorsan bekleme. İçinden geleni yaşa. Dediğim gibi 4 senelik ilişkide adamın yeni yeni huylarını fark ettiğim oldu. Garantisi yok kimsenin, içgüdülerine güven. Dilerim mutlu olursunuz.
Ay full kendimi anlattım, neyse velhasılı kelam diyeceğim, şüphelerin varsa bekle, hazır olmadığını düşünüyorsan bekle. Ama el alem bir şey der mi, aman acele mi oldu diye düşünüyorsan bekleme. İçinden geleni yaşa. Dediğim gibi 4 senelik ilişkide adamın yeni yeni huylarını fark ettiğim oldu. Garantisi yok kimsenin, içgüdülerine güven. Dilerim mutlu olursunuz.