İlişkinizde baskın taraf kim

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
evet buraya ilişkilerimizde baskın taraf kim,ipler kimin elinde onları yazalım...bunları örnekler vererekte anlatırsak daha güzel olur

sevgilimdir.mesle sınemaya gıttıgımızde benımde fıkrımı alır ama bıryere gtmek ıstedıgmde gıdemedıgım gunlerde oldu. bazen benden guclu olması hosuma gıdıyor ama ıplerı vermeyeceksın fazla cekıyorlar boğuluyoruz.artık ıpımız ortada cekıstırıyoruz

evet ipleri tamamen vermemek lazım bazı arkadaşlarımdan biliyorum bir daha geri alamıyorlar valla

hımmm ya görünüşte ben ama maalsef eşim tatlı dille her işini hallettiriyor :)

bizde de böyle oluyor gibi...ama yine de hakkını yemeyim sevgilimin çoğunlukla benim istediklerim olur bana kıyamaz her şeyime tamam der ama bazı şeylere sınır koyarsa da bunu tatlı dille hallediyor çünkü iş inada binerse benim hiç dinlemeyeceğimi biliyor

Bende :) Oğlak burcu olmanın kötü tarafı. Her zaman yönetmek istiyorum galiba. Ortak kararlar almaya çabalasak da son söz bende olur genelde.

Bende :) Oğlak burcu olmanın kötü tarafı. Her zaman yönetmek istiyorum galiba. Ortak kararlar almaya çabalasak da son söz bende olur genelde.

evet bazen diyorum o erkek yani onunda ruhunun okşanması lazım hem bazen benden 1 adım önde olması hoşuma gidiyor ama yine illa ki dediğim olacak işte huyum kurusun

görünüşte eşim baskın taraftır ama ben yinede ona her istediğimi yaptıryorum bırakın onlarda böyle avunsunlar

Bizim İp Ortada..
Bir Alıp Veremediğimiz Yok..
İstediğimi Yapar Aynı Şekilde Bende Onun İstediklerini Yaparım..
Hiç Bir Şeye Karışmaz..

kimi zaman ben, kimi zaman o
nabza göre şerbet veriyoruz aslında
ikimizde birbirimizin halinden anlarız birbirimize ona göre davranırız.

Daha baskın olan bir taraf yok.Zaten olması ve olmaması gerek dediğimiz şeyler hemen hemen aynı olduğundan sorun çıkmıyor.Onun harici de gerektiği yerde birbirimizi dinliyoruz.Zaten benden daha baskın olsa büyük konuşmayayım ama yapamazdım sanırım.​

ipler benim elimdeymiş gibi görünür.ama herzaman eşimin elindedir..ufak tefek şeyler ortaktır. ama hayati şeyler,para konusu hep eşimin elindedir......bana karışmaz ama bir konu hakkındada fikrimi genelde kabul etmez kendi bildiğini yapar...bu nedenle çok büyük hatalar yapıyor...beni yıpratıyor..............:97:

kiyamam ben ona,

-hep senin istedigini yapiyoruz , neden ya? , neden ya? diye diye bir sonraki istegimi yapmak uzere yola duseriz , tontigim benim

kiyamaz ki bana

bu kötü işte yıpratması kötü yani

karakterim eşime göre fazla dominant ve otoriter
genelde evle tatille alışverişle vs. vs. konularla ilgili kararları ben veririm
o da kabul eder hep
belki itiraz etse onu fikrini kabul ederim ama
eşim benim kararlarımın daha mantıklı olduğunu düşünür
ya da benle uğraşmak istemediğinden baştan pes ediyo

bence 2. şık doğrudur genelde öyle oluyor uğraşmamak için pes ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…