İlişkinizde kimin sözü geçiyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
kızlar ilişkinizde eşinizin mi yoksa sizinmı sozunuz daha çok geçiyor...ya da tam ortası mı?yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
yerine göre eşimin,yerine göre benim sözüm geçer.Konusuna göre değişiyorzemuszemus

genelde benim sözüm gecer gecmeyecek gibi olursada kırılmıs gibi yaparım tamam tamam der gamyoncuiremsu

bızdede genelde benım sözüm geçer...şımarıklık yapıp boynumu bükünce amakaydirigubbakcemile3

bizimkisi dengeli demekki cünkü tam ortasidir
hani en son söz benimdir dedigimiz olmadi hic

genelde onun sözü geçer,
çünkü tüm hayatımız onun tarafından planlanmıştır.
çok nadir cilve falan yapıp, kendi dediğimi yaptırabilirim.
tabii benim istemeyeceğim şeyleri kendisi bildiği için onları planlara koymaz. o yüzden de çok sorun yaşamıyorum.

genelde benim sözüm geçer...
ama bu; benim cadılığımdan değil tabi...alakası bilem yok -tatlicadiarzu-

bilmem hiç bu yarılın içine girmedm ne olursa olsun dedik hayırlısı olsun mutluluğumuz için olsun dedik...genelde ben herşeyi daha iyi biliriim demedik...aslında akıl veriyormuş gibi görünüp her konuya ilk sözü söyleyip kararı veren o muş gibi gösteririm ...aramızda hırs kavgası başlamasın diye!seviom aşığım kocama ..o da bana....

Mühim bi olaysa baktım batmak üzereyim döner dolaşır kıvırır gerekirse zırlarım ama genede dediğim olur .O zamanlarda hep son sözü o der o da onaylama olur genelde. Sadece bir kerecik onun dediği oldu hala başına kakarım:D Sıradan bişeyse her zamanki gibi senin dediğin olsun der geçerim:D kaydirigubbakcemile2:lepi:

yerine göre değişir zaman zaman benim dediğim oluyor zaman zaman da eşimin
hep bana hep bana nereye kadar :icecream:

genelde benim dediğim olur sanıyodum ama o sadece kıyafet konusunda isteklerini belirtıyor..önemli kararlarda da benim sozum gecer...bızımkısı bıraz saplantılı kıskanc...

Genelde onun dediği oluyordu malesef.. kıskançlık kıskançlık...
Önemli konulardada benimm:delphin: ipleri çok eline vermişim hepsini aldım ve bitti:1closedeyes:

benim sözm geçiyooo..bana danışır çünkü..zaten hep benim isteklerimi yerine getirmeye çalşır,yüzümü biraz olsun güldürüp,kendi hatalarının bedelini yüzümden silmek için belki..

Back
X