İlişkinizde kimin sözü geçiyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O'nun..

Ve Bu Durumdan Nedense Çok Memnunum bilmiyorumkismile

ikimizinde.. ama en çok ben istekte bulunduğum için beni kıramaz..)

şöyle bi düşündüm de aslında ikimizin de sözü geçer mesela benim yapma dediğim şeyleri yapmamaya yap dediğim şeyleri yapmaya çalışır
aynı şekilde ben de öyle
ama mesela %55 onun %45 benim geçer gibi oranlayabiliriz sanırım

Yerine göre aslında ama çoğunlukla benim sözüm geçer :3:

nerdeyse yarıyarıya.ikimzde fikrimizi söleriz.hangisi o an daha mantıklıysa onu yaparız.illa ben diye diretmeyiz.bu olucak bu kadarda demeyiz.yapalım mı yapalım şeklindeyiz biz :16:

bizim de yari yariya sanirim.. bir karar verilmesi gerektiginde konusur tartisiriz orta yolu buluruz bizde oyle dominant bir tip yok. ama evle ilgili basit konularda vs benim sozum gecer cunku esim alisveris temizlik falan pek ilgili degildir - kendisine gorev verildi mi de sorgulamadan tamam der yapar sagolsun :1:

onun geçer.
inanılmaz inatçı. İlişkimizin başında tutturmuştu sen beni yönetmeye çalışıyorsun yok ben yönetilmem vs vs. Ben de amaaan iyi ne halin varsa gör nası istersen öyle olsun dedim bıraktım. Rahat ediyorum beni zorlamıyor ama o ne isterse o şekilde oldu.

Yerine göre benim, yerine göre eşimin ve yerine göre birlikte karar veririz.

genelde benim
kendi birsey yaptigi zaman bile en sonudan dönüp dolasip benim dedigime gelir

Bazen onun bazen benim ama % 60 benim. :1::1::21:

Ben sanki baskınım biraz yani %65 ben %35 o:17::17::17::17::17:

Ne yapim aslan burcuyum baskın bi modelim ve kontrol edemeiyeegim insanı istememde

Hep benim sözüm geçer.
Takıntılı, detaycı, herşeyi abartan bir kişiliğe sahip olduğum için herşeyi bana bırakır.
Tabii ki bu demek değil, sevgilimin hiç fikrini almıyorum, herşeye ben karar veriyorum.
Muhakkak ona da sorarım her seferinde sence ne yapalım, nereye gidelim, ne yiyelim ne içelim.. vs. tarzında.
O, sen ne istiyorsan ya da gönlünden ne geçiyorsa onu yapalım dediği için son kararı ben vermiş oluyorum.
Bunun altında yatan sebep benim ilişkinin sorunlu kişisi olmamdan kaynaklanıyor aslında. :37:
Hoşuma gitmeyen, canımı sıkan birşey olduğunda veya beğenmediğim şekilde davrandığında surat asacağımı, onunla görüşmeyeceğimi, isteksiz konuşacağımı, arayıp sormayı keseceğimi bildiği için problem çıkmasından korkuyor. :33:
Çekilmez biriyim ben ya. :19:

benim sözüm senin sözün ayrımı yapmayız uygun olanı tercih ederiz,eşimin dediğini yapmak bana çok keyif verir onu çok seviyorum.o da bana karşı aynı fedakar düşüncelere sahip,anlaşamadığımız konularıda zamana bırakırız

Back
X