- Konu Sahibi d_targaryen
-
bende çok çekiyorum bu kıskançlık yüzünden istediğim gibi giyinemiyorum erkek arkadaşla konuşmak nerde kız arkadaşlarıma bile sınırlama getirdi... yok o kızı gözümü tutmuyo bidaha görüşme diye.... oda görüşmez benden başka kızlarla şimdi askere gitti de rahatladım gelene kadar keyfime bakcam artık denizede girerim bikiniyle rahat rahat bu yaz serbestim ohh miss aman görmesin duymasın
benim üniversitede bütün arkadaslarım erkek ve onlarla sevgilimden daha fazla mesajlasıyorum ama arada bi resmiyet var elbette ki. bence her ıkı taraf da özel hayatını korumalı cok fazla müdahaleci olmamalı. giyim konusunda da serbestim çok şükür. zaten bakacak olan zihniyet istersen kara çarşafa bürün yine de bakar. bu kıskançlık olayını abartanlar sevgiden değil özgüvensizlikten kaynaklandığını düşünüyorum. çok şükür kendi ailelerimiz ve en önemlisi kendi irademiz var,herkes nerede nasıl davranılacağını biliyo, o zaman kıskançlık adı altında bu kadar kısıtlamalar niye. benim de 17 senelik arkadaşım hatta kardeşim dediğim arkadaşım, sevgilisi yüzünden benimle arkadaşlığını bitirdi ve hala aklıma geldikçe üzülüyorum. şunu unutma ki sevgilin varken onlar yanında vardı ve olurda bir gün ayrılırsan yine yanında dostların olacak. ayrıca o rüya olayını anlatması çok iğrenç bu da kendi zihniyetini ortaya koyar. rüyada görecek erkek tvde gördüğünü veya herhangi birini de görebilir.
bencede çok normal seni onlardan kıskanması, benim sevgilim beni erkek kuzenlerimden kıskanıyor, onlara sarılmamı veya öpmemi istemiyor, ama hiçbir erkekle konuşma falan hiç demedi zaten erkek arkadaşlarım yok,
ama benimkide bir konuda canımı sıkıyor, mesela ben şu kız arkadaşımı çok seviyorum desem kıskanıyor, misafir var senle telefonda konuşamam desem küsüyor beni satıyosun yani diyor, ve en kötüsü ben yegenlerimi çok seviyorum diye kıskanıyor, sizce bunlar normalmi? birde biz evlenince ben annemi hergün ararım işten gelince demiştim, ben kıskanırım demişti (ciddimiydi bilmiyorum)
açıkcası ben şimdilik onu pek kıskanmıyorum, aslında kiskanacagım birşey yapmıyor şimdilik...
Bizim ilişkimizde kıskanç olan taraf benim sanırım ama abarttığımı düşünmüyorum. Kız arkadaşları yoktur öyle samimi, ama olsa da o duruma kısıtlama getirmezdim. Benim de çok samimi olduğum erkek arkadaşlarım yok, ama örneğin sizin dediğiniz gibi kardeşim gözüyle gördüğüm bir erkek arkadaşım olsaydı bu konuda beni kısıtlamazdı/kısıtlayamazdı. Benim şahsi fikrim bazıları kıskançlık olayını çok abartıyor, yok bikini giyemezsin yok onunla konuşamazsın yok buraya gidemezsin diyen bir kişiyle ben yapamazdım ama her ilişki de kendi içerisinde değerlendirilmeli sonuçta. Akrabalarıyla bile görüşemeyen insanların durumunu görünce şok oluyorum ama bazılarına bu durum bile normal gelebiliyor.
Siz bence bir şeyleri iyi tartmanız gereken konumdasınız. Şu an bir tarafta nişanlanacağınız kişi, diğer tarafta da kardeşim gözüyle gördüğünüz kişi var. Birinden birini kararınız doğrultusunda kaybedeceksiniz, burası kesin sanırım. Öyle görünüyor ki bu durumda seçeceğiniz taraf nişanlanacağınız kişi, ama iyi düşünün bu kişi buna değer mi? Olaya insan gözüyle bakın. Belki sevgilinizden çok daha iyisini bulabilirsiniz ama kardeşim dediğiniz kişiden daha düzgün bir insan hayatınızı hiçbir zaman giremeyecek olabilir, ama olmayabilir de. O yüzden bence hayatımızda bazı kurallarımız olmalı, örneğin bizi "hiç kimsenin" yönetmesine izin vermemek gibi ama bence şu durumda sizin işiniz tamamen şansınıza kalmış durumda. Sevgilinizi seçeceksiniz ve zamanla buna değer mi yoksa değmez mi göreceksiniz. Umarım değer
şanslı oldugunun farkına var..sen demeden iletişimi kesmiş kızlarla.eski sevgilim bana tüm herkesle kız arkadaşlarımda dahil iletişimi kestirdi kendiside benden habersiz kızlarla görüşüyomuş meğer
benim bu konuda yorum yapmam ne derece etkili olur bilemiyorum
daha cok yeni bir kıskanclıkla ilgili sorun atlattım fakat karşımdaki erkek bütün kadınlar icin yok rüyanda gorur yok bilmem ne diyor olsaydı onu ıslak odunla kovalardım herhalde. aklından geçiren kisi her turlu düsünür, markette tanımadıgı kızı gorur yine düsünür... bu yuzden evden de cıkmayacak mısınız yani?
boyle dusuncelerin sonu yok. tamam çok aşırı umursamaz da olmayalım ama her seyin bir dengesi olmalı.
ayrıca sizin şansınıza mı desem bilmiyorum uzun yıllar arkadas oldugunuz birinin öpmeye calısması gercekten cok kötü olmus. fakat bir sürü arkadasım var coguyla yalnız kaldıgım ortamlar da oldu hicbiri öpmeye calısmadı. elbette bu yuzden güveniyorum diyip cok aşırı samimi olmuyorum, mesafenizi koyup sohbet ettiginiz surece karşı taraf sapık ise yapabileceginiz hicbir sey yok zaten sokakta görüp yine saldırır öylesi. cekinip korkuyorsanız yalnız kalmamaya ozen gosterin yeterli.
nisanlınızın talep ettigi seyler bana pek saglıklı gelmedi. ya da şöyle soyleyeyim, hayat gorusleriniz uymuyormus gibi duruyor...
Facemde erkek sinek yok
Is arkadaş larimin erkek olanlarin hic birinde tel no yok onlarinda bende yok
Erkeklerle muhabbet yok
Hava kararinca disari cikmak yok
Dar giyinmek yok aklima gelenler şimdilikalistim yaa
Benim erkek arkadaşım da benimle başlar başlamaz en yakın kız arkadaşlarıyla arasını açmış. Buluşmaz, konuşmaz sanki ben istemişim gibi bana da "bak ben yaptım sen de yap" gibi dayatma yaptı. Ki benim erkek arkadaşım 13 senelik hiç bi'yanlışını görmediğim bi'insan.
Onun dışında arkadaşlarımla tatile de gittim onsuz, bikini de giydim, mini de giydim. Zaten tatil dışında burada öyle kısa veya göğüs dekoltesi falan ben de sevmiyorum erkeklerin bakışları yüzünden. Hoş söylese de ondan önce kapıdan çıkarken babam görüyo üstümü başımı hoş olmayan bi'durum olsa önce babam kızım başka bi'şey mi giysen acaba der.
Senin sevgilin kıskançlık sınırını aşıyo bence. Bikini giyme demiş, mayoyla mı güneşlencekmişsinFazla tamam tamam deme arkası kesilmez yoksa...
aynen mayo gıy dedı yahatta ben alayım yeter ki giyme sunu dedi... zaten tek sorunumuz kıskanclık.... onun dısında 4/4lük...
Bizde kıskançlık yok, en başından beri de olmadı zaten. Ne benim ona, ne de onun bana şununla görüşme deme hakkı yoktur. Eğer ki hayatıma aldıysam benim gözümde "eşi-sevgilisi olan bir erkek olarak nerede nasıl davranması gerektiğini biliyordur", aynı şekilde bende "saygı duymam gereken bir ilişkim varsa nerede nasıl davranmam gerektiğini bilirim"... Kimseyi hayatımdan çıkartmam, kimseye de hayatından şunu çıkart diyemem.
gizli saklı gidemem ya... zaten bide sözlendk yaza nişan yapcaz.. artık gizli saklı hic olmaz
acıklamak ıcın soyledı canım... ben facebook a cok resım koymustum onunla baslamadan once.. cok asırı acık degıldı ama mını etek tarzında da bı kac tane koymustum nasılsa yazlıktayız dıye... o etekli resimlermi koydugum ıcın demıstı...
senın kı daha kıskancmıs... ya cıddıyse annenı aramanı kıskanırsaa :26:
cok dogru demıssın gercekten.. arkadasımla konusmustum haklı cocuk demıstı ben sana kızmadım demıstı... sen sözlünle mutlu ol dedı. arkadasım da cok anlayıslı davrandı....ama dedıgın dogru sevgılıden oncede dostum vardı... bı gun ayrılırsam (Allah korusun) yine dostum kosar gelir... inşallah deger sözlüme...inşallah....
Allah var yukarda,sanslıyım... cok dusunceli ben demeden kesmiş tüm sohbeti... ben istemeden tüm şifrelerini verdi...
facebooka etekli fotograflar koymustum konu onlardan acıldı... onlarla ılgılı bunları dedı... ekli olan kısıler begenır sonra kendı ıstemese de ruyasında gorur dıye...evet malesef sanssızlıgım... benım kardes dedıgım arkadasım tam anlamıyla saldırdı öpmek icin... benımde bu kısıyle cok yalnız kalıp konustugum olmustu ama 10 yıl sonra seytana uydu... bi daha bulunmam zaten asla...
mutlu msun peki? yani böyle daha mi iyi? bende oyle olsam skıntı cıkmaz hıc...
aynen mayo gıy dedı yahatta ben alayım yeter ki giyme sunu dedi... zaten tek sorunumuz kıskanclık.... onun dısında 4/4lük...
konu sosyal paylasım sitelerindeki fotograflardan açılmış, böyle birseyi pek sorun etmezdim cunku orada foto. da paylasmam.
fakat gercek hayatta da eteginize getirdigi kısıtlama vs yani bundan once siz namussuzdunuz da o hizaya mı getiriyor?
tamam bu tip seylerden hoslanmayabilir ama sizi tanımıyor degildi ki... o zaman mini etek giyen bir kızla evlenmek de istemesin.
hele mayo bikini vs tartısması. demek ki sahilde bikinili kızlara o gözle bakıyor kendisi....
facebooka etekli fotograflar koymustum konu onlardan acıldı... onlarla ılgılı bunları dedı... ekli olan kısıler begenır sonra kendı ıstemese de ruyasında gorur dıye...evet malesef sanssızlıgım... benım kardes dedıgım arkadasım tam anlamıyla saldırdı öpmek icin... benımde bu kısıyle cok yalnız kalıp konustugum olmustu ama 10 yıl sonra seytana uydu... bi daha bulunmam zaten asla...
Allah var yukarda,sanslıyım... cok dusunceli ben demeden kesmiş tüm sohbeti... ben istemeden tüm şifrelerini verdi...
mutlu msun peki? yani böyle daha mi iyi? bende oyle olsam skıntı cıkmaz hıc...
Onun dışında 4/4lük diyosun ama kıskançlık çok büyük bi'sorun aslında.
Ben senin nişanlımın bikini giymeni"nin devamı gelir mi?
Hani ben senin kocanım bıdı bıdıları olur mu?
Bazılarının ayarı kaçıyo çünkü her dediğine "ay evlencez çok romantik" diyerek gaza gelip tamam deme kendi fikirlerin daha önemli olsun.
Şahsen ben ömrümde mayo hiç giymedim rezalet iz yapıyo. Tabii burada sorun bikini değil tabii ki örnek olarak diyorum ben de
konu sosyal paylasım sitelerindeki fotograflardan açılmış, böyle birseyi pek sorun etmezdim cunku orada foto. da paylasmam.
fakat gercek hayatta da eteginize getirdigi kısıtlama vs yani bundan once siz namussuzdunuz da o hizaya mı getiriyor?
tamam bu tip seylerden hoslanmayabilir ama sizi tanımıyor degildi ki... o zaman mini etek giyen bir kızla evlenmek de istemesin.
hele mayo bikini vs tartısması. demek ki sahilde bikinili kızlara o gözle bakıyor kendisi....
Şimdi şu dediklerinizden sonra kendi adıma şu şekilde bir analiz yaptım, 1.si günahını almak istemem ama bana faceteki bu tarz fotoğraflarımla ilgili böyle bir söz söylemiş olsaydı demek ki sen de gördüğün kızlarla ilgili öyle düşünüyorsun derdim ona ve inkar etse bile içim içimi yerdi, inanmazdım heralde. 2.si tek sorunumuz kıskançlık onun dışında 4x4lük demişsiniz ya, bence sözlünüzün kıskançlıktan daha öte sorunları var. Birisi fotoğrafını görse rüyasına girsen falan gibi cümleler kurarak listenizdeki herkese haksızlık etmiş oluyor. Bunu hiç düşünmüyor mu acaba? Yani tamam cinsellik "insanlar için" önemli bir şey ama bu kadar ilerisini düşünmesi bence cinselliğin onun hayatında çok çok geniş bir yer kapladığını da gösteriyor ki bu da bana pek sağlıklı gelmedi.
İşte bu söyledikleriniz de sözlünüze ne kadar inanmak istediğinizi kanıtlıyor. Mutlu musun dediğiniz arkadaş mutlu olabilir ama bu durum sizin de mutlu olacağınız anlamına gelmiyor. Deli gibi aşıksınız ama kafanızda bu kişiye karşı soru işaretleri var, bu o kadar net ki anlamamak mümkün değil. Az önce de demiştim işiniz şansa kalmış diye, gerçekten öyle. Anlaşılan o ki sözlünüzün hareketlerini normalleştirmek için kendinize destek olacak yorumlar arıyorsunuz ama onu bu haliyle kabullenmek, her dediğine tamam demek zorunda değilsiniz, kendinizi değiştirmek zorunda değilsiniz, doğru yöntemlerle hem ondan ayrılmayıp hem de bu kıskançlığını törpüleyebilirsiniz. Onu kaybetmeyeceksiniz diye kendinizden vazgeçmeyin
Birisinin karşı cinsle olan yakın arkadaşlığı o insana göre değişir bence.
Erkek arkadaşımın da çok yakın kız arkadaşları var.
Hatta birisi eski sevgilisinin çok çok yakın arkadaşı.
Başta acayip kızmıştım. Görüştüklerinde laf sokardım. İçim içimi yerdi.
Ama zamanla alıştım. Sonuçta benim sevgilim ve ona güveniyorum her konuda.
O bana bu güveni verdi. Arada üçümüz beraber takılırız hatta:)
Benim de erkek arkadaşlarım var. O da pek karışmaz.
Hatta dediğin gibi yüz versem hemen yumuşayan tiplerdir bu arkadaşlarım.
Çok sıkı fıkı değiliz ama öyle bağlantılarımı da kesmem.
Çok göze batmadıkça,arada bir olay yoksa iki tarafında birbirlerinin sosyal hayatına müdahale etmesini doğru bulmuyorum.
Sevgilim diye herşeyime karışamaz. Ha görmüştür bir yanlışını gelir söyler,görüşmem.
Ama bana gelip de tanımadan etmeden daha "görüşmeyeceksin" diyemez.
Ben de demem zaten.
Bu hakkı ne kendimde görürüm ne karşı tarafta.
Ayrıca kıyafet konusunda da "v yaka giyemezsin,eteke giyemezsin,dar pantolon yasak" gibi yasaklar koyan erkek cinsini de anlamıyorum.
Nolmuş etek giydiyse?Dar pantolon giydiyse? Namus meselesi haline getiriyorlar resmen.
Bu kadar kendilerine karışılmasına kızlar da müsaade etmemeli.
Kız giyinmenin de adabını biliyorsa gidip sadece totosunu örten bi etek ya da memeler fora bi bluz giymediği müddetçe erkeğin karışmasını doğru bulmuyorum.
tüüü tüüü tüüü nazar değmez inşallaaahhallahım duy sesimi bende böle sadık bi erkek istiyorum
ciddi misin degil misin bilmiyorum ama iyi niyetimle amiiiin inşallah diyorumm
ciddiyim tabi sen benim neler yasadıgımı bilsen anlardın ne kadar ciddi oldugumu bana asla yanlıs yapmaz dediğin kişi tarafından aldatılmak !o yüzden insan sadık bi erkek istiyor gercekden ciddiyim..diorum ya sana bana kız arkadaslarım dahil herkesle iletişimimi kestirdi ama kendisi gizli bi face kullanıor..ki sen istemeden sana face şifreni vermiş kızlarla iletişimini kesmiş daha ne
kusuruma bakma canım cok ozur dılerım... bılıyorsun bazıları hıc halden anlamayıp dırek kızma,elestirme moduna gırıyor... bende onlardan bırı mı dedım.... eger dıger sevgılın sana bunları yaptıysa Allah sana onun tam aksini nasip etsin...
yok cnm önemli deil.hayat bana şu 1 senede öle şeyler yasattıki ne kızmak ne de eleştirmek haddim deil.inşallaaaahh dicem ama malesefki ben o kişiyi hala seviyorum ondan baskasını sevecegimide sanmıyorum.bazen kendimi suçluyorum acaba o kadar sevgini hatrına affedilebilir miydi diye
kıyamam ya.... seven bırını bulmus hemde boyle seven bırını bulmus nasıl davranıyor....Allah buyuk canım cektıklerıne karsılık coook daha mukemmel bırı cıkar karsına....
evet izmirdeyim...valla rahata alısıp baska yerden bırıyle bırlıkte olmak zormus yaa.... burda da yerıne gore rahat oluyoruz bazı semtlerde sortu bırak pantalonla bıle laf duyuyoruz...İzmir'de misin? Ben İzmir de olsam ohooo. Malesef İstanbul'dayım en gelişmiş semtinde de otursam kaldırmıyo İstanbul
İzmir'den gelen tanıdıklarım şortla gezdi mi rahatsız olup ikinci güne giymiyolar
Benim esimde cok kiskanctir yaptiklarini anlatsam qulmekten catlarsiniz mesela en son arabamizin camlarina film cektirdi sirf icerisi yani ben qorunmeyim diyebayan arkadaslarinin esiniz ne kadar quzel demesinden bile cok rahatsiz olur ve bunun qibi bir suru sey iste. Ustelik ben tesetturlu biriyim bu kiskanclik mi yoksa takinti mi bir turlu anlam weremedim ewlendiqimden beri ama zaman qectikce duzeliyor merak etme ..
bana en son"konuşma be..sana da sevgine de..sen sevgiden bahsedecek en son kişisin"lafı oldu..hiçbişeyi unutmadım ...ben onu çok seviyorum ama onun hayatında biri var ...sahte bi face acıp kendimi tanıtmadan konusdum ve öğrendim.bana dediki ben o kızı 3 yıldır seviyordum cıkmak bu yıla nasip oldu..ne kadar salağım allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?