- Konu Sahibi d_targaryen
-
inanmıyorum pislik...senin duygularınla oynayıp mutlu olablcegni mi sanıyooAllah senın uzuntunu ondan cıkarır hic merak etme.... senin gözyasın üstüne o mutlu olamaz....
o şu an o kdar mutlu ki canım ama benim haayatım cehenneme döndü hele bana neler neler dedi en yakın arkadasımı söleyerek gidip onla evlencem işte zaten senle evlenseydimde 1 ayda boşardım seni gidip onu isteticem dört dörtlük kızdır daha neleeerrrr neeleeerr...diyeceğim o ki sözlünün kıymetini bil canım sadık erkek bulmak o kadar zorki rabbim mutluluğunuzu daim eylesin
sevgln çok mantklı bence sözünü dinle . abartmadkca kıskanclgı asırı dozda değil normal bi şekilde koruyo ve sahipleniyo seni daha napsın hem uygn dille anlatıyobenmki nerdeyse hiç kıskanmaz arada bi kıskanrsada olay cıkartr böyle iyilkle konusmaz :) asabi biraz
amin canım amiin.... Allah da inşallah sana aynı sekılde nasip etsin.. o kadar dengesiz bir insandan sonra düzgün birini sonuna kadar hak edıyorsun....
Sözlünüzün bu söylediğine katılmamak elde değil okadar haklı ki...kızlar her iliskide bi taraf muhakkak daha kıskanc oluyor... bizde ise sözlüm.... ama boguluyor gbi hissediyorum artık... sizin iliskinizde kıskanclık yapan kim... seviyesi nedir dozu nedir... tamam acık giyinme desin... gögüs, bel acılmayacak diyor tamam anlayabiirim bunu... ama erkek arkadaslarınla görüsme ben görüsmeyi kestim tüm kız arkadaslarmla dedi... benim kıskanıp yapma demem gereken seyi o, ben demeden yaptı.. ve aynı davranısı benden de bekledi... alıp karsısına konustu.. ben seni korumak zorundayım erkeklerle kadınlar aynı düsünmez, cevredeki erkekler nasıl görüyoruz. senin cok iyi dedigin arkadasın en basidi senden etkilense rüyasında bile bambaska seyler görebilir dedi....
düsününce evet erkeklerın yapısı farklı bizim gbi degil....ama bilmiyorum kızlar... asırı acık degildim ama gögüs dekolteme daha cok dikkat eder oldum.... cok sohbet ettıgım erkek arkadas vardı ama hepsı yuz versem farklı seyler ısteyecek tıplerdı..hepsıyle sohbetı kestımm..... erkeklerle görüsmüyorum artık... hayatımda kardes dedigim 2 erkek vardı.. birisi gecen yıl bu zamanlar bana farklı seyler hissettigini söyledi... hatta soylemedı tutup öpmeye calıstı... alt üst oldu dusuncelerım... guvendıgım birisiydi liseden beri arkadasımdı... 10 yılın sonunda bunu yapınca dogal olarak bende erkeklerden cekinmeye guvenmemeye basladım... 1 tane kardes dedgim kisi kaldı onunla daha samimydim... sözlüm erkeklerle konusma deyince hem o öpmeye calısan arkadasım gozumun onune geldı hemde bi anda tamam dedim...
hani agız dil baglanır ya.. onu yasadım tamam dedim.. cok yakın arkadasımı simdi coook özlüyorum... ama sözlüme desem bunu ''benim sevgilim bi baska erkegi nasıl özler diye düsünür... kavga cıkar... ayrıladabilir.... öte yandan elimdeki tek arkadasımı da yarı yolda bıraktım gibi geliyor... 10 yıl boyunca hep birbirimizden haberdardık..farklı yerlerde okuduk ama iletisimi koparmadık... 1 yıl görüsmesek bile telefonla sureklı gorusurduk....
merak ettigim benim düsüncem yanlıs mı.. sizlerin de iliskisi evliligi var... sizde kısıtlamalar kıskanclıklar hangı sevıyede...bılıyorum pek care olunacak durum yok... acaba benım ılk cıddı ılıskım oldugu ıcın mı ben boyle afalladım...emın degılım..
Sözlünüzün bu söylediğine katılmamak elde değil okadar haklı ki...
Biz kızlar erkekler için sadece odun ve öküzolduklarını biliyoruz
Ama onlar kendilerinin ne mal (afedersiniz) olduklarını biliyorlar.. bu yüzdendir ki abiler sevgililer kocalar kız kardeşlerini sevgililerini eşlerini sakınlamaları..
Erkeğin zihninde dönen tilkileri başka bir erkekten daha iyi kimse bilemez..
Bende ilişkimde erkeklerle muhattap olmam öğrenci olduğum için tabi derste veya üniversitede hiç konuşmamak mümkün değil(bunu sevgilimde biliyor ve kabul ediyor zaten doğal olarak) ama ders arası aynı masada oturamam telefonla görüşemem (ders için bile olsa) okul dışındaki hayatta bir cafede kızlı erkekli oturamam...
Bu kısıtlamalar sadece benim içinde geçerli değil aynı şekilde sevgilimde iş dışındaki ortamda hiç bir kız muhattabı olamaz durup konuşamaz arabayla durup bende ordan geçiyorum bırakim seni diyemez öğle arası bayan meslekdaşlarıyla oturup yemek yiyemez grup şeklinde erkek erkeğe bir yere gidilecekse o gruba tek bir kız bile çöreklense kesinlikle planı yapılan yere gidemez... liste uzar gider çok psikopatım bu konuda ve asla affetmem
Daha geçen gün istanbulda erkek erkeğe gezeceklerini söylediği halde arkadan kız sesi geldi ve adama demediğii bırakmadım yazık aslında ama korksun benden böylesi daha iyi
Biraz uzun oldu ama görüldüğü gibi cevap vereyim bizim ilişkide daha kıskanç olan benim hatta psikopatlaşıyorum.
Kendisi sadece erkeklerle muhattap olmamamı ve daha kapalı giyinmemi istiyor başka bir erkeğin gözünün üzerimde olmasından son derece rahatsız oluyor.
demek ki bende boyle yapsam oluray acaba anlasın dıye yapsam mi ama elime koz gecmiyor ki kıskandırcak bişi demiyo asılan oldu mu bile acıkca söylüyor adam...
haklısın canım erkek erkegı daha iyi bilir .. ben ögretmenm mecburen konusuyorum ama bazı ogretmenlerın evli/bekar fark etmeden cok itici seyler yaptıgını da gördüm.. adam bu kaygı konusunda haklı cıkıyor boyle pislkkler yüzündeennn...
Canım emin ol okadar haklı ki.. kaldı ki artık sadece erkekler bile değil kadınlar bile evli/bekar farketmez neler neler yapıyorlar...
Amacı sadece seni korumak kollamak senin yapacağın tek şey ona sadakatini göstermek senden emin olsun.
Göreceksin ki bu erkeklerle konuşma yada şunu giyme bunu giyme demeleri azalacak...
Bir erkek sevdiği kadın tarafından sözünün dinlenmesi onu gururlandırıyor.
Ha sen dersenki bende ona kısasa kısas yapıcam onun yaptığını yapıcam ki anlasın kurduğu baskıyı çocuk sen zaten demeye kalmadan herşeyi kendi yapmış o yüzden bu işe yaramaz... Anladığım kadarıylada bende onun gibi yapçam ki anlasın dediğine göre rahatsızsın bu tavırlarından o zaman onun seni kenara çektiği gibi sende onu kenara çekip konuşman lazım.
Ben bu kıskançlığım yüzünden kendim çok çekiyorum çünkü kendime hakim olamıyorum ama sevgilimin değmeyin keyfine kıskanılmaktan okadar çok hoşlanıyor ki sıpaAma Allah var bende arada beni kıskansın diye senaryolar uyduruyorum mesela biri geldi masama tanışmak istedi vs vs gibi nasıl delleniyor bu da benim hoşuma gidiyor delirmesi kıskanması Biz iki psikopat birbirimizi bulduğumuz için aramızda kıskançlık sorunu olmuyor ikimizde aynıyız ama sen rahatsızsan tabi orta yolu bulmak şart.
bencede çok normal seni onlardan kıskanması, benim sevgilim beni erkek kuzenlerimden kıskanıyor, onlara sarılmamı veya öpmemi istemiyor, ama hiçbir erkekle konuşma falan hiç demedi zaten erkek arkadaşlarım yok,
ama benimkide bir konuda canımı sıkıyor, mesela ben şu kız arkadaşımı çok seviyorum desem kıskanıyor, misafir var senle telefonda konuşamam desem küsüyor beni satıyosun yani diyor, ve en kötüsü ben yegenlerimi çok seviyorum diye kıskanıyor, sizce bunlar normalmi? birde biz evlenince ben annemi hergün ararım işten gelince demiştim, ben kıskanırım demişti (ciddimiydi bilmiyorum)
açıkcası ben şimdilik onu pek kıskanmıyorum, aslında kiskanacagım birşey yapmıyor şimdilik...
onun sayfasında benm kadar acık kımse yoktu. onun arkadasları daha kapalı tıplerdı.... evet cınsellıge onem verıyor ve kendı agzıyla dıyor bır baskasının sana bakmasını senın bı yerıne dıkkat etmesını ıstemem dedı.. mutlu musun dıye sordum tabı kı merak ettım bu mutluluk getırıyor mu dıye.. soru ısaretlerım var canım gızlemeye de calısmıyorum.. cunku farklı cevrelerde farklı aılelerde buyuduk... ben hep daha rahat buyudum... onun aıle yapısı da farklı.... ıkı farklı dunyayı bırlestırmeye calısıyoruz... hayır sözlümn davranısının yanlıs oldugunu bılerek buraya yorum yaptım. haklı cıkarmaya ugrassam bunu övunerek anlatırdım aksine bana tuhaf geldıgı ıcın sızlerle paylastım.. hatta boguluyorum dedım cumlemn basında.....
hayır canım namussuz bırı olsam adamın benle ne ısı olurr hem giyme dedi yaptıgının yanlıs oldugunun bende farkındayım bu demek degıl kı mını gıyene namussuz gozuyle bakıyoretegıme kısıtlama getırdı bunu ıs cıddıye bındıkten sonra ıstemıyorum dıye acık acık dedı ılk basta... sımdı kalkıp da sen boyle degıldın dersem ben yanlıs davranmıs olurum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?