iliskinizde kıskanclıgın dozu nedir?

inanmıyorum pislik...senin duygularınla oynayıp mutlu olablcegni mi sanıyoo Allah senın uzuntunu ondan cıkarır hic merak etme.... senin gözyasın üstüne o mutlu olamaz....[/QUOTE]

o şu an o kdar mutlu ki canım ama benim haayatım cehenneme döndü hele bana neler neler dedi en yakın arkadasımı söleyerek gidip onla evlencem işte zaten senle evlenseydimde 1 ayda boşardım seni gidip onu isteticem dört dörtlük kızdır daha neleeerrrr neeleeerr...diyeceğim o ki sözlünün kıymetini bil canım sadık erkek bulmak o kadar zorki rabbim mutluluğunuzu daim eylesin

sevgln çok mantklı bence sözünü dinle . abartmadkca kıskanclgı asırı dozda değil normal bi şekilde koruyo ve sahipleniyo seni daha napsın hem uygn dille anlatıyo benmki nerdeyse hiç kıskanmaz arada bi kıskanrsada olay cıkartr böyle iyilkle konusmaz :) asabi biraz

inanmıyorum pislik...senin duygularınla oynayıp mutlu olablcegni mi sanıyoo Allah senın uzuntunu ondan cıkarır hic merak etme.... senin gözyasın üstüne o mutlu olamaz....

o şu an o kdar mutlu ki canım ama benim haayatım cehenneme döndü hele bana neler neler dedi en yakın arkadasımı söleyerek gidip onla evlencem işte zaten senle evlenseydimde 1 ayda boşardım seni gidip onu isteticem dört dörtlük kızdır daha neleeerrrr neeleeerr...diyeceğim o ki sözlünün kıymetini bil canım sadık erkek bulmak o kadar zorki rabbim mutluluğunuzu daim eylesin[/QUOTE]

amin canım amiin.... Allah da inşallah sana aynı sekılde nasip etsin.. o kadar dengesiz bir insandan sonra düzgün birini sonuna kadar hak edıyorsun....

amin canım amiin.... Allah da inşallah sana aynı sekılde nasip etsin.. o kadar dengesiz bir insandan sonra düzgün birini sonuna kadar hak edıyorsun.... [/QUOTE]

inşallah canım ama bana cokda beddua etmişti ne bilim gerçi o yoksa benim hayatımdada kimse olmasın.ama olurda bigün unutursam inşallah dediğin gibi olur.güzel dileğin için allah razı olsun cnm

işte benimde ilk ciddi iliskim oldugu icin ve kendimi hic düsünmezken sözlü buldugum icin azıcık soktayım... erkekler ne derece kıskanır neyi sorun eder pek fikrim yok... en bastada sordum sizlerde kıskanclk dozu ne dedım benımkı abartıyor mu yoksa erkekler hep mı boyle kıskanc bunu anlamaya calıstım canım .. yanı benım bıraz cocuksu olmamdan, bunları pek bılmedıgımden dolayı sorunumuz bu konu...

amin canım amiin.... Allah da inşallah sana aynı sekılde nasip etsin.. o kadar dengesiz bir insandan sonra düzgün birini sonuna kadar hak edıyorsun....

inşallah canım ama bana cokda beddua etmişti ne bilim gerçi o yoksa benim hayatımdada kimse olmasın.ama olurda bigün unutursam inşallah dediğin gibi olur.güzel dileğin için allah razı olsun cnm[/QUOTE]

cümlemizden canım cümlemizden.....

Bizim aramızda böyle şeyler yok hiç ben zaten çok açık giyinen biri değilim oda çok sıkan biri değil erkek arkadaşım yok kız arkadaşlarımla da istediğim gibi görüşürüm ama bu demek değil ki gecelere akıyor çok kıskançlık insanı yorar

Sözlünüzün bu söylediğine katılmamak elde değil okadar haklı ki...
Biz kızlar erkekler için sadece odun ve öküz olduklarını biliyoruz
Ama onlar kendilerinin ne mal (afedersiniz) olduklarını biliyorlar.. bu yüzdendir ki abiler sevgililer kocalar kız kardeşlerini sevgililerini eşlerini sakınlamaları..
Erkeğin zihninde dönen tilkileri başka bir erkekten daha iyi kimse bilemez..

Bende ilişkimde erkeklerle muhattap olmam öğrenci olduğum için tabi derste veya üniversitede hiç konuşmamak mümkün değil(bunu sevgilimde biliyor ve kabul ediyor zaten doğal olarak) ama ders arası aynı masada oturamam telefonla görüşemem (ders için bile olsa) okul dışındaki hayatta bir cafede kızlı erkekli oturamam...
Bu kısıtlamalar sadece benim içinde geçerli değil aynı şekilde sevgilimde iş dışındaki ortamda hiç bir kız muhattabı olamaz durup konuşamaz arabayla durup bende ordan geçiyorum bırakim seni diyemez öğle arası bayan meslekdaşlarıyla oturup yemek yiyemez grup şeklinde erkek erkeğe bir yere gidilecekse o gruba tek bir kız bile çöreklense kesinlikle planı yapılan yere gidemez... liste uzar gider çok psikopatım bu konuda ve asla affetmem
Daha geçen gün istanbulda erkek erkeğe gezeceklerini söylediği halde arkadan kız sesi geldi ve adama demediğii bırakmadım yazık aslında ama korksun benden böylesi daha iyi
Biraz uzun oldu ama görüldüğü gibi cevap vereyim bizim ilişkide daha kıskanç olan benim hatta psikopatlaşıyorum.
Kendisi sadece erkeklerle muhattap olmamamı ve daha kapalı giyinmemi istiyor başka bir erkeğin gözünün üzerimde olmasından son derece rahatsız oluyor.

Son düzenleme:

demek ki bende boyle yapsam olur ay acaba anlasın dıye yapsam mi ama elime koz gecmiyor ki kıskandırcak bişi demiyo asılan oldu mu bile acıkca söylüyor adam...
haklısın canım erkek erkegı daha iyi bilir .. ben ögretmenm mecburen konusuyorum ama bazı ogretmenlerın evli/bekar fark etmeden cok itici seyler yaptıgını da gördüm.. adam bu kaygı konusunda haklı cıkıyor boyle pislkkler yüzündeennn...

Canım emin ol okadar haklı ki.. kaldı ki artık sadece erkekler bile değil kadınlar bile evli/bekar farketmez neler neler yapıyorlar...
Amacı sadece seni korumak kollamak senin yapacağın tek şey ona sadakatini göstermek senden emin olsun.
Göreceksin ki bu erkeklerle konuşma yada şunu giyme bunu giyme demeleri azalacak...
Bir erkek sevdiği kadın tarafından sözünün dinlenmesi onu gururlandırıyor.
Ha sen dersenki bende ona kısasa kısas yapıcam onun yaptığını yapıcam ki anlasın kurduğu baskıyı çocuk sen zaten demeye kalmadan herşeyi kendi yapmış o yüzden bu işe yaramaz... Anladığım kadarıylada bende onun gibi yapçam ki anlasın dediğine göre rahatsızsın bu tavırlarından o zaman onun seni kenara çektiği gibi sende onu kenara çekip konuşman lazım.

Ben bu kıskançlığım yüzünden kendim çok çekiyorum çünkü kendime hakim olamıyorum ama sevgilimin değmeyin keyfine kıskanılmaktan okadar çok hoşlanıyor ki sıpa Ama Allah var bende arada beni kıskansın diye senaryolar uyduruyorum mesela biri geldi masama tanışmak istedi vs vs gibi nasıl delleniyor bu da benim hoşuma gidiyor delirmesi kıskanması Biz iki psikopat birbirimizi bulduğumuz için aramızda kıskançlık sorunu olmuyor ikimizde aynıyız ama sen rahatsızsan tabi orta yolu bulmak şart.

Son düzenleme:

ayy cok gulduuumm masallahhh yaaa Allah ayırmasın aynısınızzzz... bızdeyse adam kıskanılmayı sevıyor ya cıddı cıddı sevıyor bense pek hoslanmıyorum. olsun ama nadir olsun meselaaa adam basta anlatıodu bak su asıldı bu msj attı dıye ya oyle mı sevgılım var dersın dıyordum hıc mı kıskanmıon nasıl kızsın sen dıyordu evet soz dınlenmesı hosuna gıdıyor onu bende fark ettım ama dıyorum ya pek cıddı ılıskım olmadıgı ıcın acemi davranıyorum her anlamda adam da bebek gibisin bu konularda diyor
evet hıc sebep vermedgı ıcın kıskanma planım baslamadan bıttı

nerdeyse hic yok suan.bunlarin hepsi gundeme geldi bizde.ve ben hicbirini yapmiyorum.kardesim dedigim erkek arkadaslarimla zaten gorusemiyodum simdi hic aramiyorum.3 kez numarami degistirdim.dekolte ve mini etek giymiyorum.sosyal paylasim sitelerini kapattim sadece biri acik.(en cok bunu yaparken zorlandim.)
instagrama bi fotograf koymustum.etek vardi altimda ama bacaklarim gorunmuyodu tam.azcik bisey.altindaki begenilere bakmis.hepsi erkek.ogun hesabima girip butun fotograflari silmisti.kuzenime kadar butun erkekleride cikarmis.cok belli etmez ve inkar eder kiskandigini ama sadece bi kez boyle acikca belli etmisti.simdi whatsapa opucuklu fotograf bile koyamiyorum.
benimde cok yok suan.bi kez yine instagramda takip ettigi bi kizi kiskanmistim.birde kendisinden hoslandigini bildigim bi kiz isi abartip sarkilar soyleyip yollayinca engellemesini ve gorusmemesini istemistim.
bunlari yaptigim icin mutluyum ama.sorun yapilcak seyler degil bence.suan aramizds hicbi sorun cikmiyo bu konuda.

Ben bizim iliskide kıskanç tarafım erkek arkadasım var ama bir tane onlada cok sohbet etmem ama benimkinin iki uc dört bes tane kız arkadaşı var bir tanesi yakın basta kıl olsam da sonradan onu tanıdıkca kıskançlık dozunu azaltdım oda cok sukyr sunu giyme buraya gitme modunda degil ben öyleyim ama gitme derim :)) napim huyum boyle oda ben kıskanmiyorum ya havalarına girer biri su baktı sana diyince bozuk plak gibi onu sorar bende yedim :) ama ben çokça kiskancim :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Bu durum normal değil arkadaşım ya.
---
Bende çok kıskancım oda..
Oda bana müdahale eder bende ona ederim.
Giydiklerime karışır alıştım ben yeter ki çavreye bakmasın ben normal derecede onun istediği gibide giyinirim.
Ruju ben biraz vişne çürüğüne yakın renklerde seviyorum diye çene yapardı artık aştık onu bugün kıpkırmızı sürdüm bişey demedi.
Kolsuza bişey demiyorum ama atlet gibi olanlara hoş bakmıyor.
Etek yok tayt yok.
Çok çok dar giymedikçe laf etmez.
Topuklu yok babaet falan kombinliyorum sıkıntı yok.
Erkek arkadaşlarıma engel vardı bi tanesi kaç yıllık arkadaşımdı hoşlanıyor bu senden dedi engel koydu ciddende öyleydi.
Kız arkadaşlarımada engel koydukları olduk onlarda sağlam papuç çıkmdı haklıydı yani. Kişiyi gördüğü gibi yaptığı yorum çıkıyor çoğu kez yaşadık..
Şimdi adam gibi olan erkek arkadaşlarıma bişey demiyor. Yanlışı olursa benden yana olmıcağını biliyor.
Bi çocuğu sınıftan sevmiyordu bişeyi çıktı nasıl söylerim bilmiyorum ona ama çıktı yani saklamamda hoşuma gitmiyor ama söylesem cingar çıkar :18:
Onunda kız arkadaşı yoktur pek. Sınıftakilere de mesafelidir.
Facemi dondurmuştuk ordan bana ulaşanlar çoktu diye.
Sonra ortak açtık bi ara benim sadece kız arkadaşlarım vardı o facede onun ise kızıda erkeğide vardı.
Şimdi benim sınıf arkadaşlarımdan ekli olanların çoğu erkek onun sınıfından sadece oda arkadaşım olan kız ekli onun dışında kız yok.
Ben derim ekle diye gerek yok der üstelemem.
Aştık baya sorunu çok şükür ya

Seven kıskanır aga istemiyosa yapmam yanı banane sevgilim mi önemli arkadaşlarım mı tabiki herkesin yerı ayrı ama gidipte o konuşma görüşme derse mesafemi koyarım. Çünkü bende diyebilirim böyle şeyler. Ama şöyle de bişi var benden istediği şeyi kendide yapıcak öyle tek bana yaptırmak yok ha yok ben yaparım sen yapma diyosa asla dinlemem şartlar eşit olmalııı

Kendimi yanlış ifade ettim sanırım. Onu haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz anlamında değil de sanki kendinize kıskançlığın ilişkide büyütülecek bir sorun olmadığı konusunda destek bekliyorsunuz gibi geldi. Yanlış anlamış da olabilirim canınızı daha da çok sıkmak istemedim. Eleştirmek falan da değil amacım. Sonuçta başta da dediğim gibi bu durumu ilişkiyi yaşayan 2 kişi belirler. Yorumlardan da görüyorsunuz ne kadar farklı düşünceler mevcut. Tereddütte kaldığınız noktaları diğer yorumlarınızdan da anladım. Son olarak size şunu söylemek istiyorum ki her erkek sözlünüzün bahsettiği/ima ettiği çirkin düşüncelerle dolu değil bu noktada birilerine haksızlık yapmamak da gerek. Ha ama bahsettiğinden daha beter düşüncelerde olanları da var bu da bir gerçek. Önemli olan bu insanlardan kendimizi gizlemek değil, sonuçta kimsenin içini bilemeyiz, neden hayatı bu kim olduğu belli olmayan kişiler yüzünden zorlaştıralım ki? İşte burda da olay yine tercih meselesine giriyor :)

sizin namusunuza laf etmedim, aksine nisanlınız sanki bunları yapana o gozle bakıyormus da size simdi kendince cekiduzen veriyormus gibi bir izlenim olustu bende.
eteginize kısıtlamayı iş ciddiye binmeden once getirseydi de siz de nasıl biri ile evleneceginize neleri kabul edip etmeyeceginize karar verseydiniz o zaman...
sizin özelinizde demiyorum alınmayın ama erkeklerin gezerken iyi guzel, evlenirken yok şöyle olacak yok böyle olacak diye sıralamaları simdiye kadar sinsice ve ikiyuzluce davrandıklarını dusundurtuyor bana.

başta taviz vermişssiniz simdi boguluyorum diyorsunuz.
nitekim hayat gorusleriniz farklı demistim ilk yorumumda, simdi iki farklı aile diye de belirtmissiniz.
şu an size tek onerim kabul ettiginiz etek dısında baska birseyde baskı uygulamasına izin vermemeniz.
siz onun icin degisebiliyorsanız o da biraz dusuncelerini esnetsin. seni hayal edip cinsellik dusunurler seklinde abartılı cumleler kurmamayı da ogrensin.

arkadaşlık dediğin durum eğer kankalık filansa bilemem ben hiç yaşamadım çünkü 10 yıllık bi ilkokul aşkım vardı çok iyiydik sonra baktım ki beni seviyomuş yıllardır görüşmeyi kestim, onun dışında okuldan işten vs arkadaşım olur merhabalaşır arada bir iki muhabbet ederiz netten filan ona bişey demez eşim, bence rahatsız oluyorsa görüşmeyebilirsin nihayetinde o bi kızla görüşme dese ve görüşse sen beni neden o kız için kırıyo derdin empati yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…