• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkinizde ne kadar fedakarsiniz

Onun haftada bir gün izni var zaten bütün evi temizlememe izin vermiyor giysilerini duzeltirim bi kac bulaşık varsa yikarim yemek yaparım bunların dışına cikmami istemiyor zaten ben yaparım diyor
Ne güzel sıkıntı yokmuş bence peki konuyu açma sebebiniz nedir erkek arkadaşınız fedakarlık yapmadi mi bir konu da

Mesela benim erkek arkadaşım tek yaşıyor malum pandemi dönemi dışarda görüşmek istemiyoruz pek hep ben giderim o diyorki sende tek yasasaydin ben gelirdim.Bazen ev islerinde yardım ediyorum

bunda bir şey yok ki. o evde zaman geçiriyorsunuz sonuçta. ha bi cam silmeyin ama bulaşık kaldırmak, bir-iki dağınıklık kaldırmak bence ok.

Ne güzel sıkıntı yokmuş bence peki konuyu açma sebebiniz nedir erkek arkadaşınız fedakarlık yapmadi mi bir konu da
Ya işte görüşme konusunu takmıştım hep ben gidiyorum diye:)Ama onunda vakti kısıtlı bu sıcakta dışarıda napicaz zaten.Acaba ileriki dönemlere yansir mi hep benden mi bekler herşeyi dedim yoksa yemek yaparım her yemegimi begenir begenmesede hic demez

Ya işte görüşme konusunu takmıştım hep ben gidiyorum diye:)Ama onunda vakti kısıtlı bu sıcakta dışarıda napicaz zaten.Acaba ileriki dönemlere yansir mi hep benden mi bekler herşeyi dedim yoksa yemek yaparım her yemegimi begenir begenmesede hic demez
Bence bu çok güzel bişi evde olmak sizi sıkmıyorsa beraber yemek yapmak en sevdiğim 😁 tabi sonrası ocağı silmek çok berbat bişi 🥴

Çok sevdiğim bir söz var. "Fedakarlık karşılıklı olana denir. Biri feda ederken, diğeri kâr ediyorsa buna "Ticaret" denir. "
Eşimle karşılıklı fedakarız. Mesela o bekarken takıldığı erkek ortamlarını bıraktı, benim için şehir değiştirdi, annesi bana laf söylediği için annesiyle görüşmeyi kesti. Diğer taraftan da bende ona maddi olarak çok destek oldum. Feda ettiğimiz konular farklı olduğu için bunun bir terazisi yok.

Merhaba arkadaşlar,
Benim kafamı son zamanlarda karıştıran bir durum ilişkilerde genelde bayanlar fedakarlık yapıyorlar.Neden böyle oluyor.Sizce insan sevince herşeye katlanabilir mi?Evlilikte olsun flört te olsun.Sevdiginiz insanin yardima ihtiyacı varsa her şekilde karşılık beklemeden yanında olur musunuz
Tabi ki de olurum karşılık beklemek çok saçma sonuçta sevgi alışveriş değil ki ben ona verdim o da bana versin diye bir şey değil . Çok şükür ki 10 yıllık ilişkimizden bu yana ikimizde çok fedakarlıklar yaptık .yapmasak zaten şuan bu durumda olamazdık diye düşünüyorum . Allah herkese sevginin de hayırlısını versin 🤲🏻

Flört,sevgililik konularını unutmuşum,yaşlandık artık geçti benden.
Ama evlilikte her türlü yardımı yapmak gerektiğini savunurum.
İnsanın hayatta en yakını eşidir.
Bir sıkıntıya düştüğünde elbette koşulsuz,şartsız yanında olmalıyız.
Uzun yıllardır forumdayım sizin görüşlerinizi gerçekten takdirle takip ediyorum. Arkadaşın konusunu bölmek gibi olmayacaksa eğer bir konuda fikrinizi merak ediyorum. Evlilik, eş ile aile arasında kalındığında şeksiz şüphesiz eşi tutmayı mı gerektirir?

Merhaba arkadaşlar,
Benim kafamı son zamanlarda karıştıran bir durum ilişkilerde genelde bayanlar fedakarlık yapıyorlar.Neden böyle oluyor.Sizce insan sevince herşeye katlanabilir mi?Evlilikte olsun flört te olsun.Sevdiginiz insanin yardima ihtiyacı varsa her şekilde karşılık beklemeden yanında olur musunuz

Yeri geldiğinde o yeri geldiğinde ben . Sevince herşeye katlanamaz herşeyin bir sınırı var tabiki . Yardıma ihtiyacı varsa tabiki yanında olurum.

Yeri geldiğinde o yeri geldiğinde ben . Sevince herşeye katlanamaz herşeyin bir sınırı var tabiki . Yardıma ihtiyacı varsa tabiki yanında olurum.
Tabi ki de olurum karşılık beklemek çok saçma sonuçta sevgi alışveriş değil ki ben ona verdim o da bana versin diye bir şey değil . Çok şükür ki 10 yıllık ilişkimizden bu yana ikimizde çok fedakarlıklar yaptık .yapmasak zaten şuan bu durumda olamazdık diye düşünüyorum . Allah herkese sevginin de hayırlısını versin 🤲🏻
10 yıllık iliski dile kolay maşallah evlenmeyi düşündünuz mu

doğru düzgün ilişkilerde fedakarlık yapılacaksa karşılıklı yapılır, aksi bir durum varsa yani tek taraflı yapılan bir şey o zaman bu ilişki doğru değildir.

Back
X