- Konu Sahibi arzuca9432
İlişkinizi yönlendiren taraf sizmisiniz?Yoksa erkeğinizmi?..............................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilişki yönetilmez ,paylaşılır ,yaşanır.. hükümet mi bu birimiz yöneticez birimiz muhalif olcaz![]()
İyi de arkadaş kim yönetir dememiş, kim yönlendirir demiş...
Hepimiz her gün bunu yapmaz mıyız? Fikirlerimizle yönlendirmez miyiz? Bu forumdada birçok arkadaşımıza yaptığımız gibi?
hihoyyytŞenizkaydirigubbakcemile3ilişki yönetilmez ,paylaşılır ,yaşanır.. hükümet mi bu birimiz yöneticez birimiz muhalif olcaz![]()
ilişki yönlendirmelerle ilerliyorsa kişide problem vardır.. tam oturmamıştır biişeyler. ben yönlendirilmeye müsait değilim. koskoca insanım.tarzım duruşum var.. ne yani benim ya da onun yuları mı var sağa çek sola çek![]()
Yani bu yoruma ekleyecek birşey yok benim için.a.s.ilişki yönetilmez ,paylaşılır ,yaşanır.. hükümet mi bu birimiz yöneticez birimiz muhalif olcaz![]()
Ben kendi düşüncemi belirtiyorum, lütfen saygılı olun söylediğiniz cümlenin nereye gittiğini bilin konuyu dağıtmayacağım buraya son yanıtım,bu mesajınız son derece saygısızcadır...