İlişkisini gizleyen erkek gerçekten aşık olabilir mi?

bence bişey var bu ne yaa kimseye belli etmiyor falan çok saçma ben olsam cıngar çıkarırdım valla adam akıllı konuş devam ederse de ayrıl gitsin zaten 2 aylıkmış hiç bir şey kaybetmezsin

Daha çevresine '' biz '' gibi görünemeyen bir insanın, aşık olabilme olasılığı 0 benim için..
Hadi eyvallah çeker , hayatıma bakardım..

İki aylık bir ilişkide seni bu kadar sevdiği konusunda çok emin olma. ?......şimdiden resmini çek

Sorunlu bence ya. Eski tip babalar gibi. Anneyle bi yere gitmeyen sokakta 2 adım önden yürüyen falan. :)))

Sevgilim var bile diyemeyen bi insandan ne bekliyorsun ki?
Ben olsam beni benimsemeyen birine yolu gösterirdim.

Arkadaş ortamında beni yok saydığında ya da umursamadığında ben yanaşırdım bakayım ne tepki verecek? Sevgili olduğumuzu açıkça belli ederdim ama arkadaşlarının gözüne sokmak için değil sevgilimin ne tepki vereceğini merak ettiğim için.. Halinden memnunsa çekingenliğinden dillendirmiyordur ama değilse rahatsız olmuşsa bu beni benimsemediği anlamına gelir ki bu da sevmiyor demektir.. Sevmiyorsa da yapılacak şey belli.. Genelde erkekler sevdikleri kadınların etrafında bekçi köpeği gibi oluyor (yanlış anlaşılmasın tabiri caizse :) ) bu benim demek isterler ama sizin sevgilinizde kızlara bir ilgi var sanırım çapkıngillerden olabilir mi?

Son düzenleme:

Erkek seviyorsa herkesle paylaşır, gurur duyar, sizi kandırıyor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet zaten en sonunda bana olan aşn bittiğini söyledi ve terketti. 1 haftadır ayrıyız. Bu kadarını beklemiyordum. Umarım bir daha asla aşık olmam. Siz umursamadığınızda peşinizden deli gibi koşarlar sizi gerçek anlamda değer vermeye başladığınızda artık bir albeniniz kalmıyor. Erkeklerin anlayışı özetle bu işte...

benim daha kotuydu .. yanimda telefonu calardi beni sustururdu ustelik ses cikarma senle oldugumu bilmiyolar derdi kiz erkek farketmiyo kimseye iliskisi oldugundan bahsetmedi bikac kez kavga etmeme ragmen halen devam etti mantigi neydi cidden anlamadim. bi erkek arkadasi olan erkege sevgilisini anlatmaz mi ya? soyle optum boyle optum sunu yaptik bunu yaptik diye siralamaz mi? neyse zaten iliskimi bitirdim..

Aynısını sen uygula bakalım ne tepki verecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sizi yanına yakıştırmıyo falan olabilir m acabai.seviyo sizi ama onu rahatsız eden bi konu var mutlaka.çevreden bu kadar çekindiğine göre.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…