Iliskiye ara verelim diyen sevgilinin amacı

Doğum günümde gelecekti 4 gun kala ayrıldı parasıda var ama gelmedi hiç şimdi konuşmuyoruz onun yazmasinimi beklesem 1 ay oldu
Bence yazsa da cevap verme. Nerem tanışmaya flört etmeye karşıyım ama hadi oldu tanıştınız diyelim en azından buluşmak istemeliydi. Sen şu anda ara vermesinden ziyade neden buluşmayı istemiyor sorusunun derdine düşmelisin. Birisi seni oynatıyor olabilir. Ayrıca tanımadığın bi insan başına bela da açabilir.

Hıc okumadım.bu modeller bellıdır.ya bırı vardır baskası.net degildir henuz.kenarda bekletılıyorsundur..ya da bırı vardır.baska secenek olmuyor bu durumlarda.tecrubeyle sabit

Iyi geceler. Nereden başlasam . uzaktan ilişkim var yaklaşık 10 aydır çıkıyoruz bu sürede hiç buluşmadık. Sadece foto atarak görebiliyoruz birbirimizi :KK48: o 28 ben 24 yaşındayım. hergün mesajlaşıyorduk. Onu çok seviyordum oda beni sevdiğini söylerdi yada ben inandım bu yalana. Bu bedelli askerlik yapıp geldikten sonra çok değişti öyle hissettim yani. Askere gitmeden 2 gün öncede ilgisiz soğuk davranıyordu. Taa o zamandan şüphelerim başladı benim. Son zamanlarda olaylar oldu işte sürekli oyuna girer bana saatlerce mesaj atmadığı olurdu. Arkadaşları daha önemliydi bende kızıyordum doğal olarak kıskandım çok sıktım onu . Başkasımı var diyordum ona sürekli.neyse sonki olay bu en yakın arkadaşının sevgilisiyle telefonda konuşuyorlarmış kız bunu arıyormuş. Kız bunun 5 yıllık arkadaşıymış. Ben bunu duyunca fıttırdım tabi.Telefonda ne konuşuyorsunuz neden arıyorki falan sorular sormaya başladım kıskandım o kızla konuşmucaksın dedim. Kızla erkek arkadaş olurmu dedim. Vay neymiş böyle diyemezmişim onu yapcak insanmıyım ben falan demeye başladı. Beni suçlayıp duruyosun diyor. Be adam bunların sebebi sensin şüphelendircek birşeyler yapıyosunki böyle davranıyorum! Sürekli telefonla aramaya başladım normalde telefonda hiç konuşmazdık. Çünkü sorunlarımızı telefonda konuşarak çözebildiğimizi farkettim . Ben aradıkça bu iyice soğuk davranmaya başladı istemiyordu konuşmak çünkü tartışıyorduk.Benimde hatalarım oldu tabiki. Değerimi anlaması için ayrılırım falan diyordum ona. Benden sıkıldığını söyledi davranışlarımdan soğumuş. Aşkım bitanem gibi güzel sözler bile söylemeyi bıraktı. İçinden gelmiyormuş yapmacık olurmuşmuş.Neden böylesin noldu neden soğuksun birşey varsa çözelim dediğimde birşey olduğu yok diyip geçiştirirdi. Sınavlarım var odaklanamıyorum kendime gelemiyorum diyordu. Bende madem benden sıkıldın ayrılalım mı yada hiç konuşmayım bida dedim oda ara verelim dedi. Bende neden ilişkimize zarar vericek biliyosun dimi dedim . Gerekli gibi dedi. Bende oyuncak değilim sıkıldın ara ver geri dön dedim ayrılalım dedi neyse telefonda vedalaştık ben ağlayınca bu sakin ol konuşalım ama bana pasif ol dedi. bana zaman ver nefes almak istiyorum rahatlamama izin ver psikolojik sıkıntılarım var kendimle ilgili şeylerdende sıkıldım dedi. Bazı şeyleri düşünmem lazım dedi. Bende ne gibi bi süre dedim arkadaş gibi konuşcaz kafamızı toplayana kadar dedi. Bana başkasımı var demiceksin dedi. Sonra düşünürüz ne yapacağımıza dedi . benimde sıkıntılarım vardı. Belki birşeyler düzelir diye kabul ettim işte. Okulu bahane etti anlayacağınız.1 aydır konuşmuyoruz bu sürede doğum günümüz vardı onu kutladık sadece. Onu Çok özledim yaptığım hatalarıda farkettim ama gururumdan yazmıyorum sessizim

Ben ne yapmalıyım bu süreçte yardım edin :KK43:
Siz bence kafanızda ayrılın bu işin sonu ayrılık gözden ırak oldugunuzda 2 taraf da tolereli olmalıydı olmamış

bu gerçek bir ilişki bile değil.
yüzyüze görüşmediğiniz biriyle nasıl sevgili oluyorsunuz aklım almıyor.
ara verelim diyen bir erkek zaten kızı gözden çıkarmıştır, gerçekten istekli erkeğin ödü kopar ilişkiye zarar gelecek diye..
gerçek ve ciddi kişiler için zamanınızı harcamanızı tavsiye ederim.

Gelmedi hep b
Niye buluşmadınız hiç bu kadar zaman? Çok enteresan bi konu..
Gelmedi işte
Bence yazsa da cevap verme. Nerem tanışmaya flört etmeye karşıyım ama hadi oldu tanıştınız diyelim en azından buluşmak istemeliydi. Sen şu anda ara vermesinden ziyade neden buluşmayı istemiyor sorusunun derdine düşmelisin. Birisi seni oynatıyor olabilir. Ayrıca tanımadığın bi insan başına bela da açabilir.
Oda istiyordu buluşalım sen gel bende geleyim istiyorum derdi hani nerde icraat ? Geldiği yok buluşalım birbirimizi yakından tanıyalım bu işler böyle olur anca dedim hiç umrunda değil

Siz bence kafanızda ayrılın bu işin sonu ayrılık gözden ırak oldugunuzda 2 taraf da tolereli olmalıydı olmamış
Herşeye hazirlikliyim umudum kalmadı unuttum gibi bişey yokluğunu hissetmiyorum artık zaten mesajlasmaktan başka birşey yapmamışız 10 aydır dönsede birşey değişeceğini sanmiyorum

Herşeye hazirlikliyim umudum kalmadı unuttum gibi bişey yokluğunu hissetmiyorum artık zaten mesajlasmaktan başka birşey yapmamışız 10 aydır dönsede birşey değişeceğini sanmiyorum
10 aydır neden birbirinizi gormedınız komik geliyor bana ben olsam ben de sıkılırdım

Adam sizi sevgili degil telefon arkadasi yapmis sonra da bunalip birakmis ne kadar buyutmussunuz icinizde uzuldum
Öyle gibi belki düzelir birşeyler yaz geliyor tatilde yanıma gelir diye umutlandım demekki boşuna kürek çekmişim 10 aydır sadece mesajlastik doğru düzgün telefonda bile konusmadik tek tük iste. Buluşalım sen gel ben geleyim istitorum derdi hani nerde icraat gelmiyor. Ilk o gelsin istiyorum hani ilk izlenim önemli yakından tanımam lazım ki bende gideyim yanına

10 aydır neden birbirinizi gormedınız komik geliyor bana ben olsam ben de sıkılırdım
ilişki monotonlasinca sıkılması normal bende sıkılmıştım ama ara verelim demedim hiç belki baskasini bulmuştur öyle hissetmiştim var biseyler

ilişki monotonlasinca sıkılması normal bende sıkılmıştım ama ara verelim demedim hiç belki baskasini bulmuştur öyle hissetmiştim var biseyler
Ee varsa var yahu tamam ayrılın hatta sen de ayrılalım diye sakın da onunla teldeyken de aglama tamam bitti vakit kaybetme

Hıc okumadım.bu modeller bellıdır.ya bırı vardır baskası.net degildir henuz.kenarda bekletılıyorsundur..ya da bırı vardır.baska secenek olmuyor bu durumlarda.tecrubeyle sabit
Aynen kesin biri var hayatında bana başkası yok diyor ama varki ara verelim diyor . Benim için hava hoş olmasada olur hayatımda değişen birşey yok böyle daha mutluyum onu farkettim

Aynen kesin biri var hayatında bana başkası yok diyor ama varki ara verelim diyor . Benim için hava hoş olmasada olur hayatımda değişen birşey yok böyle daha mutluyum onu farkettim
Hemen ara vermekten ziyade ayrılmak istedıgını söyle güzelce ayrıl çirkefleşme de tamam mı canım

Ee varsa var yahu tamam ayrılın hatta sen de ayrılalım diye sakın da onunla teldeyken de aglama tamam bitti vakit kaybetme
Sence yazmasınımı beklesem yoksa benmi yazayım biran önce yoksa sessizce btsinmi

Back
X