Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardır muhakkak olmaz mı hic?Beyefendi gelmiyor iste bekledim belki gelir kavuşuruz birbirimize diye bilmiyorum onu çok sevmiştim uyumlu çift olduğumuzu düşünüyordum sanaldan evlenenler bile var onların ilişkide bizimki ilişki degilmi ? Hergün buluşmuyor onlarda sonucta
Kac kere cagirdim gelmedi doğum günümde gelecekti en son doğum gününe 4 gün kala birden böyle oldu bahane etti.
Öyle biri değil ya öyle olsa zaten ne işim olur serseri it kopukla. güveniyorum ona. Buluşalım diyorum gelmiyor bir ara gelcem diye ayak yapti halbuki gelcegi yok lafta hep. Korkuyormu anlamadimkiGorusmedigin adam sevgilin degildir ya cocuk da degilsin niye boyle sacma sapan seyler yapiyosunuz. Bu kadar mi yalnizsin. Adam katil mi, tinerci mi cevresi it kopuk mu onu bile bilmedigin adami nasil sevmeyi basardin.
Okulu var diye gelemiyordu bende ses etmedim ama hafta sonları evdeydi sonuçta ailesinin yanına gidiyor meselâ bi benim yanıma gelmiyor ya.ben hergun buluşalım da demedim oda sürekli beraber birbirimize gidip gelelim istitorum dedi ama hani nerde icraat ? Ne o geliyor ne ben gidiyorum ama ilk onun gelmesi lazım erkek olarakÖzür dilerim ama bir insan hiiicccc görüşmediği bir insana 10 ayını nasıl ayırır. Seven insan ki sevmiş olsa o on ayda bin kere görüşürdu. Daha başka yorum yapamıyorum. Hayırlısı olsun
Öyle biri değil ya öyle olsa zaten ne işim olur serseri it kopukla. güveniyorum ona. Buluşalım diyorum gelmiyor bir ara gelcem diye ayak yapti halbuki gelcegi yok lafta hep. Korkuyormu anlamadimki
Ya zaten skypedan hergun konuşurduk eskiden tanıyorum yani onu. bağlandım iste ona sanki hep hayatımdaymış gibi hissediyordum çok sevdim mesafeler engel mi aska ? insan görmeden de sevebilir ki biz buluşamadık sadece kavuşamadan ayrıldık iste uzuluyorum 1 kere buluşsaydık bari içim rahat ederdiİnternetten tanışılır ama en azından görüntülü görüşme falan yapsaydınız, yalnızca foto yollamak nedir?
Hiç görüşmediğin biri ile 10 ay sanal sevgililik yaşayıp bir de kıskanabiliyor musun gerçekten?
Bir de kadın ya da erkek, ilişkide karşı taraf ilgisini kaybettiyse, soğuduysa biraz gururlu olup kendini çekebilmeli. Sanki yıllarca emek verilmiş bir ilişki gibi hesaplar sormalar, sürekli arayarak yakasına yapışmalar... Çok itici.
Beyefendi gelmiyor iste bekledim belki gelir kavuşuruz birbirimize diye bilmiyorum onu çok sevmiştim uyumlu çift olduğumuzu düşünüyordum sanaldan evlenenler bile var onların ilişkide bizimki ilişki degilmi ? Hergün buluşmuyor onlarda sonucta
Iliskiden cıktı çocuk oyuncağına döndü iyice haklısın umudu kestim tamamen zatenYahu insanlar kocasina guvenemiyor sen gormedigin adama nasil guveniyosun? Disardan anlattiklarin bariz komik cevrene bu iliskini dillendirme bence icten ice soylecekleri belli cunku. Bu bir iliski degil.
Varlığı ile yokluğu belli olmuyor haklısın aliskanlikmis benimkisiBoşver,zaten Bir Varmış Bir Yokmuş,Bir Adam Varmış Ama Aslında yokmuş![]()
Ara verelim demek Ben bi bakiyim bu arada iyisini bulamazsam ararım seni demek..sevgi bitmiş artık bunalmış tahammülsüzleşmiş insan sevdiğini görmeden durabilirmi unut gitsin ağırlığını koy..Iyi geceler. Nereden başlasam . uzaktan ilişkim var yaklaşık 10 aydır çıkıyoruz bu sürede hiç buluşmadık. Sadece foto atarak görebiliyoruz birbirimizio 28 ben 24 yaşındayım. hergün mesajlaşıyorduk. Onu çok seviyordum oda beni sevdiğini söylerdi yada ben inandım bu yalana. Bu bedelli askerlik yapıp geldikten sonra çok değişti öyle hissettim yani. Askere gitmeden 2 gün öncede ilgisiz soğuk davranıyordu. Taa o zamandan şüphelerim başladı benim. Son zamanlarda olaylar oldu işte sürekli oyuna girer bana saatlerce mesaj atmadığı olurdu. Arkadaşları daha önemliydi bende kızıyordum doğal olarak kıskandım çok sıktım onu . Başkasımı var diyordum ona sürekli.neyse sonki olay bu en yakın arkadaşının sevgilisiyle telefonda konuşuyorlarmış kız bunu arıyormuş. Kız bunun 5 yıllık arkadaşıymış. Ben bunu duyunca fıttırdım tabi.Telefonda ne konuşuyorsunuz neden arıyorki falan sorular sormaya başladım kıskandım o kızla konuşmucaksın dedim. Kızla erkek arkadaş olurmu dedim. Vay neymiş böyle diyemezmişim onu yapcak insanmıyım ben falan demeye başladı. Beni suçlayıp duruyosun diyor. Be adam bunların sebebi sensin şüphelendircek birşeyler yapıyosunki böyle davranıyorum! Sürekli telefonla aramaya başladım normalde telefonda hiç konuşmazdık. Çünkü sorunlarımızı telefonda konuşarak çözebildiğimizi farkettim . Ben aradıkça bu iyice soğuk davranmaya başladı istemiyordu konuşmak çünkü tartışıyorduk.Benimde hatalarım oldu tabiki. Değerimi anlaması için ayrılırım falan diyordum ona. Benden sıkıldığını söyledi davranışlarımdan soğumuş. Aşkım bitanem gibi güzel sözler bile söylemeyi bıraktı. İçinden gelmiyormuş yapmacık olurmuşmuş.Neden böylesin noldu neden soğuksun birşey varsa çözelim dediğimde birşey olduğu yok diyip geçiştirirdi. Sınavlarım var odaklanamıyorum kendime gelemiyorum diyordu. Bende madem benden sıkıldın ayrılalım mı yada hiç konuşmayım bida dedim oda ara verelim dedi. Bende neden ilişkimize zarar vericek biliyosun dimi dedim . Gerekli gibi dedi. Bende oyuncak değilim sıkıldın ara ver geri dön dedim ayrılalım dedi neyse telefonda vedalaştık ben ağlayınca bu sakin ol konuşalım ama bana pasif ol dedi. bana zaman ver nefes almak istiyorum rahatlamama izin ver psikolojik sıkıntılarım var kendimle ilgili şeylerdende sıkıldım dedi. Bazı şeyleri düşünmem lazım dedi. Bende ne gibi bi süre dedim arkadaş gibi konuşcaz kafamızı toplayana kadar dedi. Bana başkasımı var demiceksin dedi. Sonra düşünürüz ne yapacağımıza dedi . benimde sıkıntılarım vardı. Belki birşeyler düzelir diye kabul ettim işte. Okulu bahane etti anlayacağınız.1 aydır konuşmuyoruz bu sürede doğum günümüz vardı onu kutladık sadece. Onu Çok özledim yaptığım hatalarıda farkettim ama gururumdan yazmıyorum sessizim
Ben ne yapmalıyım bu süreçte yardım edin![]()
Aklında olsun. Seven insan ne olursa olsun zaman ayırır. Çok birşey kaybetmiş olmazsın, hayatından tamamen çıkarsan senin için daha sağlıklı olurOkulu var diye gelemiyordu bende ses etmedim ama hafta sonları evdeydi sonuçta ailesinin yanına gidiyor meselâ bi benim yanıma gelmiyor ya.ben hergun buluşalım da demedim oda sürekli beraber birbirimize gidip gelelim istitorum dedi ama hani nerde icraat ? Ne o geliyor ne ben gidiyorum ama ilk onun gelmesi lazım erkek olarak