Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kere çağırdım gelmedi??Kac kere cagirdim gelmedi doğum günümde gelecekti en son doğum gününe 4 gün kala birden böyle oldu bahane etti.
B
Onun yazmasinimi bekleyim yoksa biran önce konuşup kararami bağlayım beni cepte görüyor şuan .
kuzum hala ilişki diyorsun da ilişki yok ki ortada.adamın kendi hayatı var seninle de sadece boş zamanlarında mesajlaşmış.hayatı bile komple yalan belki ne biliyorsun.kim bilir senin gibi kaç tane mesaj arkadaşı var onda.reeldeki sevgilisi kim kim bilir.sil engelle her yerden.bir daha da böyle şeyler yapma sanal insanlarla.hala ola ki yazsa dönecesin.aklını başına topla biraz.Okulu olduğu için gelmiyor ama bu bahane değil tabiki istese gelirdi. Birgün belki buluşuruz diye bekledim hep . Onada dedim buluşalım birbirimizi daha iyi tanırız diye ama umrunda değildim demekki ciddiye almadı . Bu ara verdiğimiz sürede ondan uzaklaşmaya başladım iyice sizce yazmasınımı bekleyim ilişki bitecek kesin bende yol vercem o döndüğünde
Onun yazmasını bekle biterse biter şans, illa tutacak diye birşey yok seni seviyorsa zaten gelir1 aydır konuşmuyoruz onun yazmasinimi bekleyim yoksa biran önce konuşup kararami bağlayım böyle belirsizlik oldu ya sessizce bitecek gibi iliski
Zaten yalnızdım hep belkide boşluğumu doldurduğu için bu kadar bağlandım ona bilmiyorum. ama isterdimki buluşalım fırsat oldukça. Gelmedi ona kalsa hiç gelmez sürekli foto istiyor mesela foto isteyene kadar gelip görse daha iyi olcak . Bende biktim artik akışına bıraktım iste unuttum gibi onu birşey hissetmiyor gibiyim ama özlüyorumYazık olmuş zamanına tek diyeceğim bu
Telefonla zor oluyor ilişkimiz sanaldamı kalacak demiştim. Sonra bir ara belirsizlik istemiyorum hayatımda dedim. Hani ilişkimizin adını koyalım gibisinden sanal sevgili gibiyiz dedin. buluşalım gezelim eğlenelim yakından tanıyalım birbirimizi falan dedim oda gelcem diyodu oda olcak falan diyordu . Beni oyaladı hep sevdiğim için birseyde yapamadım öyle böyle devam etti iste sonra olaylar tartışma derken bu duruma geldik10 aydır neden görüşmediğinizi anlamadım sizi sevdiğinede inanmıyorum insan hiç mi merak etmez siz gidemezsiniz madem o neden hiç gelmedi. Sadece telefonla olacak iş mi adam belli ki ya başkasını bulmuş yada artık sizinle mesajlaşmak hoşuna gitmiyor.
Önünüze bakın derim 1 aydır iletişiminiz bile olmamış yazık değil mi geçen günlerinize bi umut bekliyorsunuz
Ilişkimiz sanaldamı kalacak telefonla zor oluyor diyorum gel buluşalım birbirimizi yakından tanıyalım bu işler böyle olur anca dedim. Gelcem diyordu en son doğum günümde gelecekti otelden yer ayirttiracaktim ona rağmen gelmedi. Dogum günüme 4 gün kala ayrıldı iste. Gelmeyeceğini biliyordum . Son zamanlarda bana ilgisiz soğuk davranmıştı o yüzden sıktım onu sebebini öğrenmek için. Birşe y yok diyip basında savuşturuyordu öyle yapınca bende iyice üstüne gittim doğal olarak birde o kız meselesini bahane yaparak bu raddeye getirdi uzatılcak bi konu değildi yani. Şuan belki benim yazmamı bekliyor ama ben yazmıcam o yazasıya kadarGörüşmeden sevgili olunmaz zaten, olsa olsa sanal sevgili olur. Bu iş başlamamış ki bitsin.
Bir de aşırı baskı yapmışsınız, daha adamı görmeden baskılardan bunaltmışsınız. Sessiz kalmaya devam edin. Arayıp ısrarcı olmak daha çok soğutur. Akışına bırakın ama beklentinizi de düşürmeye bakın bu süreçte.
Olay aslında kız arkadaşı değil o minik bi kısmı. bana soğuk ilgisiz eskisi gibi davranmamasıydı o yüzden üstüne çok gittim sebebini merak ettim yani. Bana net konuşsa bu kadar uğraşmazdım üstüne gitmezdim zorla çıkarttım ağzından laflarıKızla erkek arkadaş olamaz demissiniz bir yerde
Bal gibi olur,fesat değilseniz ya da siz,size arkadaşım diyen herkese yürümüyorsanız bu gibi düşünceler içinde olmayın.
Ayrica evet sirf şurada kısmen anlattığınız kadarıyla bile ben darlandim adamin yasarken bunalmasi cok normal.
Kendinize reel bir sevgili bulun kafanız rahat olsun
Beyefendi gelmiyor iste bekledim belki gelir kavuşuruz birbirimize diye bilmiyorum onu çok sevmiştim uyumlu çift olduğumuzu düşünüyordum sanaldan evlenenler bile var onların ilişkide bizimki ilişki degilmi ? Hergün buluşmuyor onlarda sonuctaOn aydır hiç gorusmediniz ama cıkıyorsunuz :)
Sonrasını pek okumadım bedelli askerlige gitti sanırim o da 21 gün :)
Allahtan uzun dönem asker yolu beklememissiniz.