• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskiye ara vermek faydalı olur mu ?

verdikçe tepemize çıkıyorlar,alttan aldıkça daha ne kadar altta bırakabilirim diyorlar.Birkere müsamaha gösterdinizmi kendilerini haklı görüyorlar.Kendinizi geri çekin ara verin.Yok geri dönüşü olmaz diye tehdit ederse bırakın gitsin.Sizin değerinizi bilmiyor anlamamış demektir.Anlayana kadar gelmesin.
Bu akşam konuşcan.
Bir süre gorusmeyelim dicem

N
Günahını almayayım ama bir öyle bir böyle bipolar tiplere benziyoro_O ruh hali nasıldır genelde?[/QUOTE
Genelde oldukça iyi , sevecen bir insandır.
Ama bazen aniden aklina bir şeyler geliyor .
Kendisini çekiyor .
Belki hepimizin böyle dönemleri vardır ama geçen gün durduk yere bana konusmadi .
Bağırdı çağırdı ve gitti .
Aradi bend e acmadim .
Bazı şeyleri atamıyor üzerinden

Ara vermek iyi fikir değil bence teklif etme böyle bir şey

Şöyle ki anlattığın konuda nişanlın ben oluyorum sende benim nişanlım (şu an evliyiz)
Bende aynen öyle öyleyimdir sebebini bilmiyorum yetiştirilme tarzı kişilik nedir nedendir tam açıklamasını bilmiyorum ama nişanlıma şu an eşime en kırıcı sözleri söylerken bile onu canımdan çok seviyordum herşeyden çok ama en ufak bir şeyde çok kırıp kötü tavırlar sergilediğimi oldu alttan aldı ve sevgimize inandı herzaman
Evlendikten sonra bende daha olgunlaştım mi desem ne desem bilmiyorum ama bu durum azaldı yani şu an neredeyse hiç tartışmasız geçiyor aylar günler gerçekten zamanla herşey yerine oturuyor
Özellikle nişanlık döneminde insan çok farklı psikolojide oluyor kendimce o dönemi hiç güzel hatırlamıyorum stresli gergin hep bir sıkıntı içinde hatırlıyorum ve genelde çiftlerde böyle düşünüyor kaç kişiden duydum

Onun bir kabahati yok insan ailesini secemiyor bu yüzden hep bekledim
Ailesini seçemiyor ama evlenincede malesef aileler işin içinde oluyor her daim. Yani bu aile sizin mutsuz olmanıza sebep olabilir. Ve siz bunu bile bile evlendiğiniz için kendinize kızabilirsiniz. Sevgi felan tamam ama bi yere kadar . Bilmiyorum bence iyi düşünün

Benim bildiğim evlenince karakter değişmediği gibi daha da bilinmeyen yönleri ortaya çıkıyor
Ailesi ile sıkıntınız var ise maalesef evlenince pekte iyi olmuyor
Ve iyi düşünün tutarsızlık hafife alınacak birşey değil
Ve ani duh hali değişimi

Ara vermek iyi fikir değil bence teklif etme böyle bir şey

Şöyle ki anlattığın konuda nişanlın ben oluyorum sende benim nişanlım (şu an evliyiz)
Bende aynen öyle öyleyimdir sebebini bilmiyorum yetiştirilme tarzı kişilik nedir nedendir tam açıklamasını bilmiyorum ama nişanlıma şu an eşime en kırıcı sözleri söylerken bile onu canımdan çok seviyordum herşeyden çok ama en ufak bir şeyde çok kırıp kötü tavırlar sergilediğimi oldu alttan aldı ve sevgimize inandı herzaman
Evlendikten sonra bende daha olgunlaştım mi desem ne desem bilmiyorum ama bu durum azaldı yani şu an neredeyse hiç tartışmasız geçiyor aylar günler gerçekten zamanla herşey yerine oturuyor
Özellikle nişanlık döneminde insan çok farklı psikolojide oluyor kendimce o dönemi hiç güzel hatırlamıyorum stresli gergin hep bir sıkıntı içinde hatırlıyorum ve genelde çiftlerde böyle düşünüyor kaç kişiden duydum
Bu zamana kadar öyle çok şeyini kabul ettim ve sustum...
Geçmişin izlerini hala taşıyor bunu biliyorum .
Ama artık zaman değişti, herşeyi ben değiştirdim .
Maddi ve manevi olarak onu toparladim .
Ailemle birlikte destek olduk.
Annem ve babam kendisine çok destek oldular ama yine bana böyle yapması benim çok zoruma gidiyor .
Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum
Değmez mi acaba diyorum.
anliyo musunuz bilmiyorum .
Seviyor biliyorum .
Bend e onu çok sevmesem bu kadar kendimi onun için hirpalamam

Nisanliniz özünde iyi bir insan olabilir ama anlattığıniza göre size uymuyor. Evlilik dediğin bir hayatı paylaşmaktır, sevinciyle ve uzuntusuyle. Sizin sirtinizdaki yükleri paylasacagina kendisi de yük oluyor anladığım kadarıyla. Bir ömür bu yükü taşımak istediğinize emin misiniz? Mutlu olmak sizin de hakkınız. Sizi mutlu eden insanlarla olun.

O küçük kalbim öyle kırıldı ki öyle uzduler ki :KK42:
Kiyamam:(

ben size kizdim biraz. Destek vermeniz iyi guzel de bu kadar destek de fazla. Cunku merhametten maraz dogar diye bir soz var. Asiri fedakarlik degersizlik getirir karsi tarafin gozunde. Bu hep boyledir.Hadi hepsini gectim bir kadinin eger esi degilse erkege maddi yardim yapmasina karsiyim. Tamam o sizin nisanliniz ve 3 un 5 in hesabi olmaz arasinizda ama bir erkek kadinin parasina muhtac olmamali. Sonra arsizlasiyor. Nitekim sizin maddi manevi yaptiklariniz ne ailesinin gozunde ne de nisanlinizin gozunde birsey ifade etmemis ki sizi uzmusler. Daha evlenmeden boyleyse evlenince nasil olur bilmiyorum. Ayrica duygusal gelgitleri olan insanlarla yasamak o kadar zor ki..

Kiyamam:KK43:

ben size kizdim biraz. Destek vermeniz iyi guzel de bu kadar destek de fazla. Cunku merhametten maraz dogar diye bir soz var. Asiri fedakarlik degersizlik getirir karsi tarafin gozunde. Bu hep boyledir.Hadi hepsini gectim bir kadinin eger esi degilse erkege maddi yardim yapmasina karsiyim. Tamam o sizin nisanliniz ve 3 un 5 in hesabi olmaz arasinizda ama bir erkek kadinin parasina muhtac olmamali. Sonra arsizlasiyor. Nitekim sizin maddi manevi yaptiklariniz ne ailesinin gozunde ne de nisanlinizin gozunde birsey ifade etmemis ki sizi uzmusler. Daha evlenmeden boyleyse evlenince nasil olur bilmiyorum. Ayrica duygusal gelgitleri olan insanlarla yasamak o kadar zor ki..
Maddi olarak ne verdi isem fazlası ile bana geri ödedi.
Ama o an ihtiyacını karsiladi.
Elalemden alacağına, kimse duymadan bilmeden işimizi hallettik i ayrı.
Bir kaç kez bu oldu.
Hiç arsizlik yapmadi hep ben teklif ettim .
Ama diğer konularda haklısınız , ben çok değer verdim ama hiç değer görmedim .
Ondan gördüm ailesinden hiç bir şey görmedim .
Bir kızım bile demediler .
Kızım sen bizim oğlumuzu topladin demediler .
Zaten beni de hiç istemediler .
Çok net bir insanım ben , hayatta herşey ne ise odur bu onlara ağır geldi.
Bir yabancı onların yanlışlarını söyledi.
Olmadı yani .
Çok sevmek yetmiyor .
Çok istemek yetmiyor .
Insan hayatta biraz bencil olmalı .
Bunu biliyorum .
Ama olamiyorum .
Evet beni normal zamanlarda üzmez ama yine normal zamanlarda bir ruh hali değişir ve kendisinden iter

Sonra gelsin pismanliklar ..
Günde 100 kez aramalar
.......
Çok kırgınım ona, onlara .

Maddi olarak ne verdi isem fazlası ile bana geri ödedi.
Ama o an ihtiyacını karsiladi.
Elalemden alacağına, kimse duymadan bilmeden işimizi hallettik i ayrı.
Bir kaç kez bu oldu.
Hiç arsizlik yapmadi hep ben teklif ettim .
Ama diğer konularda haklısınız , ben çok değer verdim ama hiç değer görmedim .
Ondan gördüm ailesinden hiç bir şey görmedim .
Bir kızım bile demediler .
Kızım sen bizim oğlumuzu topladin demediler .
Zaten beni de hiç istemediler .
Çok net bir insanım ben , hayatta herşey ne ise odur bu onlara ağır geldi.
Bir yabancı onların yanlışlarını söyledi.
Olmadı yani .
Çok sevmek yetmiyor .
Çok istemek yetmiyor .
Insan hayatta biraz bencil olmalı .
Bunu biliyorum .
Ama olamiyorum .
Evet beni normal zamanlarda üzmez ama yine normal zamanlarda bir ruh hali değişir ve kendisinden iter

Sonra gelsin pismanliklar ..
Günde 100 kez aramalar
.......
Çok kırgınım ona, onlara .
Ailesiyle ilgili yapacak bisey yok. Bunca seye ragmen sizi sevemedilerse agzinizla kus tutsaniz bu saatten sonra bisey degismez. Nisanlinizla ilgili tek sorun degisken ruh hali mi? Bunun disinda kiymet bilen biri mi? Ben tam kafamda oturtamadim sanki.

Ailesiyle ilgili yapacak bisey yok. Bunca seye ragmen sizi sevemedilerse agzinizla kus tutsaniz bu saatten sonra bisey degismez. Nisanlinizla ilgili tek sorun degisken ruh hali mi? Bunun disinda kiymet bilen biri mi? Ben tam kafamda oturtamadim sanki.
Şöyle izah edeyim; ne istersem almaya yapmaya özen gösterir .
Kesinlikle küfür etmez . Hakaret etmez .
Bana çok baglidir .
Günde en az 10 kez arar.
Akşam benden izin almadan arkadaşları ile çıkmaz .
Sevmediğim kötü tipli arkadaslarinla gorusmez .
Böyle böyle gider .
Sonra aniden bir hareket yapar ..
Durduk yere konuşmaz , kendisini odaya kapatır yalnız kalmak ister .
Yahut geçen gün olduğu gibi hiç bir şey yokken durduk yere bağırır çağırır .
Konuşmaz .
Sorarsan cevaplamaz
Ben önceleri hep bu konuyu anlamlandirmaya çalıştım.
Mesela, iste sorunu var o yüzden .
Evde sorunu var o yüzden
Evet bunların etkisi büyük ama Benim de sıkıntım var ..
Ben kendimi odaya kapatmiyorum .
Kimseyi kirmam .
Kavga edince de düşman gibi davranıyor .
Sanki buncA şeyi biz yasamadik .

Şöyle izah edeyim; ne istersem almaya yapmaya özen gösterir .
Kesinlikle küfür etmez . Hakaret etmez .
Bana çok baglidir .
Günde en az 10 kez arar.
Akşam benden izin almadan arkadaşları ile çıkmaz .
Sevmediğim kötü tipli arkadaslarinla gorusmez .
Böyle böyle gider .
Sonra aniden bir hareket yapar ..
Durduk yere konuşmaz , kendisini odaya kapatır yalnız kalmak ister .
Yahut geçen gün olduğu gibi hiç bir şey yokken durduk yere bağırır çağırır .
Konuşmaz .
Sorarsan cevaplamaz
Ben önceleri hep bu konuyu anlamlandirmaya çalıştım.
Mesela, iste sorunu var o yüzden .
Evde sorunu var o yüzden
Evet bunların etkisi büyük ama Benim de sıkıntım var ..
Ben kendimi odaya kapatmiyorum .
Kimseyi kirmam .
Kavga edince de düşman gibi davranıyor .
Sanki buncA şeyi biz yasamadik .

iyi yönleri güzel fakat bir anda değişen tavrı bütün güzel özelliklerini götürebilir. bilemedim. en iyi siz bilirsiniz. bu iyi özellikler hatrına onun bu huyunu tolere edebilirim diyorsanız devam edin. bana çok yorucu yıpratıcı geldi :(

Bence senin düşünmeye ihtiyacın var . Uzun soluklu bir düşün derim ben evlilik için acele etme

iyi yönleri güzel fakat bir anda değişen tavrı bütün güzel özelliklerini götürebilir. bilemedim. en iyi siz bilirsiniz. bu iyi özellikler hatrına onun bu huyunu tolere edebilirim diyorsanız devam edin. bana çok yorucu yıpratıcı geldi :KK43:
Yorucu ve yıpratıcı zaten ..
Ortalık güllük gulistanlik iken adam aniden deliriveriyor.
Bazen hiç aldirmadim.
Bazen çok kızdım konusmadim .
Öylece bırakıp gittiğim de oldu.
Yaşadıkları kolay değil.
Inanın çok zor bir hayatı var .
Ama ben onun hep destekçisi oldum.
Bu bana reva mi ?
Bence değil

Back
X