• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskiye ara vermek faydalı olur mu ?

Bence siz onu yeterince tanımışsınız, çözmüşsünüz olmuyorsa şimdiden herkes yoluna baksın. Uğraşmayın derim.

Sanırım bazı enerjiler birbirine uymuyor. Ben aynı şeyi bir arkadaşımda yaşadım. Sorsak oda benim için aynı şeyleri söyler. Nitekim o hayatımda yokken birbirimizi sevsek ve değer versekte enerjilerimizin ağır geldiğini anladım. Sorunlar hiç eksilmiyor hep artıyordu. Ayrılın yada ayrılmayın diyemem ama bir insanı taşımaya çalışmak çok kötü. En kötüsüde kendisi için birşey yapamayan ama sürekli aynı psikolojide diretenler. O yüzden ben bırakı derim. Hayırlısı olsun.

Baskalari cok sanslisin diyor nisanlina cunku onu surekli cekiyorsun ama evlenince inan bir tek nisanlini degil ailesinin sorunlari diyorsun sorunlar bitmez ailesini de cekeceksin yeri gelecek ve daha simdiden yorulmussun iyi dusun bence sorunlu insanla evlilik yapmaktansa hic yapmamak daha iyi gibi geldi bana

Back
X