• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye ara vermek, ilişkiyi kurtarır mı batırır mı?

İlişkiye göre değişir bence bazen çok iyi gelebilir bazende ipleri tamamen koparabilir...

bence tamamen kişiye, ne istediğinize, inancınıza ve cevrenizdeki insanların ne kadar bokyedi başı olup olmadığına göre değişen bir şey bu.

benzer bir seyi ben de yasadım, isterseniz bir göz atın.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/652071-iliskide-ara-vermek-beklentiler-sabir.html

bunu yazdıktan saatler sonra aradı, cok sasırdım, heyecanlandım. Telefonu actıgımda dediği ilk şey "sesini cok özlemiştim" oldu. ben de aynı sekilde karslık verdim. İçim kan aglasa da, trip yapmadım, işleri daha fena etmemek adına içimden geleni yaptım.

İyi de oldu.

"AYRILIK KÜÇÜK SEVGİLERİ ÖLDÜRÜR,BÜYÜK SEVGİLERİ GÜÇLENDİRİR.TIPKI RÜZGARIN MUMU SÖNDÜRÜP YANGINI GÜÇLENDİRDİĞİ GİBİ."

ve eger sevgi bitmemişse, o adam size dönüyor. Banane ya ne halin varsa gör" de diyebilrdi. Demek ki düşünmek için karşı tarafa zaman vermeliymişiz.

Hala daha soru işaretlerim var kafamda. Ama anı yaşamalıyız. 10 adım sonrasını düşünmemeliyiz. Yoksa üzülen biz oluyoruz. Hem de mazoşistçe.

Hepimizin ilişkisi mutluluklarla dolsun inşallah kızlar.:)

Back
X