• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye ara vermek, ilişkiyi kurtarır mı batırır mı?

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar İlişkiye ara vermek, ilişkiyi kurtarır mı batırır mı?:utangac:

cocuk oyuncagına cevırmemek sartıyla buyuk kavgalardan sonra 1-2 gün sessizlik olabilir aslında....
ama bizim hıc boyle bısey olmadı...ne kadar kavga etsekte hep dipdibeyiz..

cocuk oyuncagına cevırmemek sartıyla buyuk kavgalardan sonra 1-2 gün sessizlik olabilir aslında....
ama bizim hıc boyle bısey olmadı...ne kadar kavga etsekte hep dipdibeyiz..

ayrılamıyorsunuz değil misırnaşık şeykıyamıyorsun

valla bence batırır,bir örnek vereyim;üniversite yıllarında bi sevgilim vardı adı batasıca:) bi süre ara verelim demiştik,veriş o veriş olmuştu,oysa herşey bitmiş tükenmişti,sonra görüştüğümüzde..Arkadaş olmayı önermişti denyo(çok afedersiniz)bende tersleyip tamamen postalamıştım...:mymeka:iyiki de postalamışım:dance:

Bazen ara vermek iyi geliyo..
Bizden ornek vericem ama biz normal deyiliz en iyisi vermiyim:kahve:
Fazla uzun tutmamak sartiyla iyi bence biraz kafayi dinlemek icin durulmak icin.
Sonradan iliski daha guclu bi sekilde baslayabiliyo..
Ama bazende bunun tam terside olabiliyo.
Yani celiskili bi durumsengözlerimebaksanab

bence ara vermek çok doğru değil diye düşünüyorum
küsülür konuşulmaz falan ama
evleri ayırmak.
yok o ayrılık süresinde istediği herşeyi yapmak
doğru değil diye düşünüyorum.

bu durumda bence ilişkinin boyutu süresi ve ayrılığın nedeni de çok önemli kısa birlikteliklerde çok da işe yaramayabilir.evlilikte çok büyük sorun yoksa olabilir.
duruma göre ayarlanılması gereken bir şey bence.biz eşimle askere gitmeden hemen öncesine kadar çok tartışırdık hatta forumda da dile getirmiştim.birbirimizi bayağı yıprattık ama şimdi ikimiz de bir araya gelebilmek için can atıyoruz.yaşanmışlıklar bize pişmanlık veriyor.ve bundan sonra daha anlayışlı olacağımızı düşünüyorum.

habire ara verilirseee güven falan kalmas biter.ama bi iki kereligine olabilir..

ayrılınca nasılsa ayrıldık dıye arada aldatabılır

bu rısk var

bikaç günlük ara verilebilir belki...
ya da bi tartışmadan sonra 1 gün konuşmamak sinirlerin yatışmasını sağlar.
ama benim içim rahat etmez ya :(

çok sinirlenirsin iki gün üç gün konuşmazsın o ayrı ama ara verelim..gidişe zemin hazırlamaktır...dürüstlükten yanayım..vereceğim cevap:ya benimlesin ya değilsin!

kesnlıkle ara vermemk lazım max.1 hafta küslük olabilir ama ara vermek olayı batırır şekerım bence.

biz flört ederken 2 kere ara verdik isteğimizle..
bizi batırmadı aksine daha çok bağlanmıştık.ilişkiden ilişkiye değişir sanırım.

Back
X