• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkiye "ara vermek"

yc929

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
95
0
286
İçel Mersin
kızlar merak ettiğim bir konu olduğu için soruyorum
ayrıldıktan sonra tekrar başlayan ilişkinin devamlılığı hakkında ne söyleyebillirsiniz?
kendinizden ya da çevrenizden örnekler verir misiniz, ne kadar şey değişebilir,
hiç duydunuz gördünüz mü yeniden başladıktan sonra ilişkinin sağlamlaştığını?

hıç görmedım, hem bence o ılışkıden hayır gelmez artık
bıtmışse bıtmıştır

hem otobüs değıl kı bu mola versın,
tekrar bı araya geldıkten sonra hıç bırşey eskısı gıbı olmaz emınım

hiç görmedim.bende yaşadım iki ilişkimde de.ayrılık olunca barıştıktan sonra hiç birşey daha iyi daha sağlam olmuyor.sadece başta öyle geliyor ama bir müddet sonra herşey yine eski haline dönüyor

bir ilişkide kızdan veya erkekten''ara verelim'' teklifi gelmişse bikaç ihtimal vardır
1)başka birileri vardır ve bu ara vermek isteyen kişi bu arada o birisiyle belli bir müddet takılır hatta yeni ilişkisi güzel giderse eskisini tamamen bitirmek ister
2)sevgisinden emin değildir sevgilisiyle arasında istediği sıcaklığı yakalayamamıştır o verilen arada bakar eğer özlüyorsa eksikliğini hissediyorsa geri döner yoksa da bitirir
3)seviyordur ama aşırı ilgiden bunalmıştır biraz ilgisizliğin ona iyi geleceğini düşünür

bir ilişkide kızdan veya erkekten''ara verelim'' teklifi gelmişse bikaç ihtimal vardır
1)başka birileri vardır ve bu ara vermek isteyen kişi bu arada o birisiyle belli bir müddet takılır hatta yeni ilişkisi güzel giderse eskisini tamamen bitirmek ister
2)sevgisinden emin değildir sevgilisiyle arasında istediği sıcaklığı yakalayamamıştır o verilen arada bakar eğer özlüyorsa eksikliğini hissediyorsa geri döner yoksa da bitirir
3)seviyordur ama aşırı ilgiden bunalmıştır biraz ilgisizliğin ona iyi geleceğini düşünür

çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim

Her insanın bir kişiliği ve karakteri vardır.Ve belli bir yaştan sonra da kişi istesede bu değişmez.O yüzden ilişki problemliyse ara verdik düzelecek diye beklememek gerek bence.Çünkü yaşanacaklar hep aynı olacaktır.Ara vermek sadece erteliyor.

ilişkinin hangi noktada olduğuna göre ve kişilerin duygusal durumuna göre değişir aslında. aranın neden verildiğine de bağlı :D erkek arkadaşımla ilişkimizin başlamasının üzerinden 6 ay geçtikten sonra ayrılmıştık kesin bir kararla ama ara falan değildi sebep ise ben üniversiteyi kazanmıştım onun puanı istediği gibi değildi uzaktan ilişki sürdürebileceğine inanmamış kendine güvenmemiş ve benim değişeceğimden çok korkmuştu. neyse ayrıldık son sözlerimiz seni seviyorum du :D üzerinden 1 ay geçti o arada iletişime geçtik bir defa ama sadece merakından aramıştı 1 ay geçtikten sonra tekrar aradı konuştuk sadece konuşmak istemişiz ikimizde bi süre sonra her ikmizinde yanında bulunan kişiler aracılığıyla bi baktık barışmışız o günden beri birlikteyiz 5.5 yıl oldu benim okulum bitti benden 1 yıl sonra o da kazandı benimle aynı şehre geldi :) hızla ilerliyoruz geleceğe doğru. ama dediğim gibi tamamen ayrılma sebebine bağlı.

Ara verdikten sonra daha iyiye donen iliski bende gormedim. Ama ayrilip baristiktan sonra iyilesenleri var, soyle ki ayrilik sebebi ortadan kalkinca, mesafe, parasizlik, olanaksizliklar gibi, iliski daha guzel yasanabiliyor.

Aslında ilişkiye bağlıdır birazda

sağlam zemin üzerine kurulan ilişkide özlemek değer bilmek bunları getirir ara vermek

ara vermek iki şekilde ayırırım bunu:

1. eğer tarafların arasında bir kavga, husumet olduysa ama hala birbirleriyle konuşup, görüşüp çözüm bulmaya uğraşmışlarsa, araya başkaları girmediyse devam eder.

2. sudan sebeplerle bitmiş ve bir daha deneyelim mantığıyla hareket edildiyse o ilişkiden bir hayır gelmez...

hmmm evliliğimden önceki flörtümde basıma gelmıstı zaten toplamda 9ay kadar cıkmıstık ozamanda 12 kez ayrıldık nerdeyse ,ayrılıgımızın nedeni onu öpmememdi ve öptürmek istemememdi ..o noktaya gelemiyordukki habire bi tartısma kuslukler vsvs.. küs oldugum ,sinirlendiğim zaman tuutpta dudaklarına yapıscak değilimya! kısmet eşimeymiş ilk napayım yani.

hiçbiri ilk çıktıgımız günler gibi olmadı..3den sonrasıysa ilk kızan bi süre gorusmeyelım diye msj atıyordu öle diyim çocuk oyuncagına donmustu..

oyuzden bence ara vermek yerıne tamamen ayrılık en ıyısı.. adı belli en azından.

aşka ara mı verilirmiş , eğer aşk yoksa hiç uğraşmanın da manası yok zaten.

İlişkimize ara verelim, araya biraz özlem girsin derseniz eğer araya sadece özlem girmez. Buse girer, Ayşe girer, Selen girer..
Yani daha iyisini bulduktan sonrada tekrar başlamaz o ilişki açıkcası :D

İlişkiye göre değişir bence bazen ayrılıklar ilişkiyi daha çok güçlendirebilir...

Back
X