Ilişkiye başlamak

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.107
1.304
Kızlar,ben 19 yaşındayım.şuana kadar hiç sevgilim olmadı ve korkuyorum kendimi biriyle öperken, el ele tutulurken ,düşünemiyorum.bunu nasıl yenebilirim

Birisiyle konuşmaya görüşmeye başlayın zamanla asarsiniz bunlari ki illa hemen olmak zorunda değil, zamanla olur, evlendiginizde olur belkide, ama olur merak etmeyin

Ne güzel.gayet doğal bise olması gerektiği gibi benceEn Büyük KK
:KK66:
Olması gerektiği gibi ama ben de biraz aşırı sanırım...Kimseyle Görüşmeye de başlayamıyorum ki..erkeklerden korkmak igibi bişi yok ama sanırım çekiniyorum laflarımı yanlış anlarlarsa beğenmezse diye

:KK12:Yanlış düşünüyorsunn tatlimm.bu isler çok farklı nasibin olunca is değişir emn ol senin gibi 2 arkadaşım var evli mutlular şuan.

Yaşın küçük daha yani her sey zamani gelnce olur bnce bi de hayatnda biri oldgunda âşık oldgnda falan dusuncelern degsr dye dusunyorum..

:KK12:Yanlış düşünüyorsunn tatlimm.bu isler çok farklı nasibin olunca is değişir emn ol senin gibi 2 arkadaşım var evli mutlular şuan.
Çok sevindim ya,inş benim içinde öyle olur ama beğendiğim insanları kaybedince çok üzülüyorum

Bende oyleydim hatta ben cok sacmada buluyordum. İy yabanci bir ekegi nasil opuyolar utanmiyolar mi falan diye kendi capimda takiliyodum:KK70: ama sonra biri cikti karsima ben tiksinme nedir utanma nedir unuttum 3 senedir:)) insallah seninde karsina hayirli sevebilecegin biri cikar :KK68:

Bende oyleydim hatta ben cok sacmada buluyordum. İy yabanci bir ekegi nasil opuyolar utanmiyolar mi falan diye kendi capimda takiliyodum:KK70: ama sonra biri cikti karsima ben tiksinme nedir utanma nedir unuttum 3 senedir:)) insallah seninde karsina hayirli sevebilecegin biri cikar :KK68:
Inşallah inşallah bunları duyunca bi umutlanıyorum ama bakalım :oops: ben hem düşünemiyorum hem de sürekli birini istiyorum belki ondan olmuyordur :/

Öpme zaten canım neden öpüyorsun
karşına hoşlandığın biri çıkınca
elimi tutsa diye beklersin

X