ilişkiye giremiyoruz :'(((

NaifBegonya

Özlem.... zor olduğu kadar terbiye edici.
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
334
147
123
yeni evlendim ve hala ilişkiye giremedik eşimle:2: biraz açık yazıyorum kusura bakmayın,üzülüyorum acil çözüm bulmak istiyorum fikri olan varsa rica ederim yardımını esirgemesin
iki kere denedik ama olmuyor.. önce ben çok kasılıyordu,şimdi eşimin yardımıyla kasılmalarım baya azaldı ancak bu seferde eşim heyecan yapıyor ve ereksiyon olmuyor,başka anlarda oluyor ama ilişkiye niyetlenince heyecandan her şey bozuluyor:44: ne yapsak ki şimdi biz yardımmmm:26::26:

O sana yardımcı olmuş ve atlatmışsın. Tek sorun heyecansa sanırım şimdi senin eşine yardımcı olman gerek.
İlk gecesinde olmuyo herkesin. :))

Ömür boyu mutluluklar.

Son düzenleme:
4 gün uzun bir süre değil, moralinizi bozmayın.
Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz.
Gözünüzü kapatıp duyduğunuz aşkı düşünün, ben öyle çok motive olmuştum.

Bence bir probleminiz yok sadece zamana ihtiyacınız var,
zamanla yalnız kalmanın tadı, ilişkiye girmeyi kafaya takmamak, birlikte yenen yemekler, sohbetler hepsi sizi mutluluğunuza götürür, eşinize kesinlikle onu küçümseyecek sözlerle eleştrimeyin ya da ilişkiye girmek konusunda baskı yapmayın, gülümseyin önemli olan birlikte olmak bunu düşünün bence...

Bizde evlenince ikiay beraber olamamstik ben titriyordum kasiliyordum esimde sabredemiyor masturbasyon yapıyordu bisure sonra ben doktora giderek ve cem kecenin kitabıni okuyup parmak egzersizleriyle aştım..hatta yapınca bu muymus dedim gözümuzde buyutuyoruz oyuzden zorlaniyoruz aslında.aciyacakdiye dusunup kkendimizi kastigimiz için

Katiliyorum .
Daha 4 gün olmuş evleneli.
Arkadasim evlenince 1 ay kadar olmamisti .
Simdi catir çutur .

Bizimde 15 gün boyunca ilişki olmamıstı.
Sadece canım cok tatlı diye korktugumdan.
Zaten ortada bi heyecan durumu var bide bunu akla sokmaya gerek yok.
Heyecanın olduğu için sevinseniz mi, yoksa heyecandan dolayı ilişkiye giremediğiniz için üzülseniz mi bilemedim..

Zaman verin birbirinize
Her sevişme illa ilişkiye sonlanmak zorunda değil
Birbirinizi tanıyın,vücudunuza alışın,öpüşün koklaşın
Zamanı gelince ilişki zaten gelecek gibi görünüyor

Özel bir soru olacak ama birbirinizin ilki misiniz ? :26:

bizim de 3. denemede olmuştu
ilişkiye girme amacıyla sevişmeyin yani ön sevişme gibi yapın zaten biraz zaman geçtikten sonra istersiniz ikiniz de :)

ilişkiye girmek ne kadar önemli ki şuan da..
birbirinizi rahatlatıcak bir sürü yöntem varken illa gol atmak mühim değil.. birbirinizi tanıyın eğer utanırım dersen ark. dediği gibi tek atabilirsin rakı acı geliyorsa votka enerji falan..

sen böyle kafana takarsan o gol daha çok uzun zman gelmez

Kızlarrr bana yardım edin lütfennn 9 aylık Evliyim. Dr.a gittim meğer hale bakireymişim. şok oldum. Şimdi de stresten yapamıyorum. Kızlık zarın normalden daha kalın dedi dr. Daha çok korktum lütfennn bu konu da yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmalıyım?

yeni konu açın.
bu konu üzerinden yürümeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…