İlişkiye girince aşırı can yanması...

sulugoz01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
70
30
98
Adana
Kızlar merabalar aranız da benim gibi olan Var mi yada olup da buna bir çözüm bulan Var mi paylaşırsanız çok sevinirim çok kötü oluyorum artık çünkü.. Konu bel altı olduğu için özür dilerim ama paylaşmam gerek çözüm arıyorum. Eşimi çok seviyorum aşırı hatta ona karşı istekliyim de bunda hiç problem yok ama ilişki sirasindan benim tek anladığım canımın yanması başka hiç birşey anlamiyorum dayanamayacağım bi derece de canım yanıyor ve ne yaparsak yapalım hep aynı bu durum benim gibi olan varmı bir öneriniz Var mi lütfen yardımcı olun.. dr gitmek istemiyorum kendim çözmek istiyorum bu sorunu..

Belatı kelimesi biraz saçma olmuş.. yeteri kadar ıslanma oluyor mu
Kayganlaştırıcı kullandınız mı
Önsevişme uzun sürüyor mu
Eğer bunların hepsi evetse hala acıyırsa o zaman doktora gitmeniz şart.
Birde yeni evliyseniz zaten alışması zaman alıyo darlıktan dolayı..

Yeni mi evlisiniz ben de yaşadım aynı şeyi ama düzeldi bende sistist vardı hem yanma hem idrar hissi oluyodu geçince acı falan kalmadı gayet iyiyiz

Utanıyorum bu konuyu birilerine açmayı o yuzden o kelimeyi kullandım. Hepsini denedik ama yeni evliyiz evet 3 ay oldu zamanla düzelir mi acaba

Kayganlaştırıcı sizin dostunuzdur. Ona sırt çevirmeyin. Baktınız işe yaramıyor siz kendiniz çözemezsiniz artık, doktor yolu gözükür

Enfeksiyon olabilir, kendini kasiyo olabilirsin, cok fazla hazir hissetmeden basliyo olabilirsiniz, kuruluk problemin olabilir vs vs. Oncelikle doktora gidip bir problem var mi onu netlestir.
Artık o acıdan çok fazla korktuğum için kendimi her ilişki de kasmaya başladım kötü hissediyorum eşimi memnun edemiyomusum gibi geliyo

Zamanla alışacaksın aslında..
ama doktora görünmeyi tavsiye ederim ne olur ne olmaz..

Zamanla alışacaksın aslında..
ama doktora görünmeyi tavsiye ederim ne olur ne olmaz..
Araştırıyorum netten vajinusmus gibi şeylere benziyo ama bilemiyorum çok üzülüyorum yaptığım şey işkenceye dönüşuyo belli etmemeye çalışıyorum ama eşim de anlıyo benim sadece acı cektigimi

Kadın doğum dr una görünün rahminizde yara olabilir tedavisi yaktirmak diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…