Utanıyorum bu konuyu birilerine açmayı o yuzden o kelimeyi kullandım. Hepsini denedik ama yeni evliyiz evet 3 ay oldu zamanla düzelir mi acabaBelatı kelimesi biraz saçma olmuş.. yeteri kadar ıslanma oluyor mu
Kayganlaştırıcı kullandınız mı
Önsevişme uzun sürüyor mu
Eğer bunların hepsi evetse hala acıyırsa o zaman doktora gitmeniz şart.
Birde yeni evliyseniz zaten alışması zaman alıyo darlıktan dolayı..
Aynen canım yeni evliyiz ne kadar süre sonra düzeldi seninYeni mi evlisiniz ben de yaşadım aynı şeyi ama düzeldi bende sistist vardı hem yanma hem idrar hissi oluyodu geçince acı falan kalmadı gayet iyiyiz
Artık o acıdan çok fazla korktuğum için kendimi her ilişki de kasmaya başladım kötü hissediyorum eşimi memnun edemiyomusum gibi geliyoEnfeksiyon olabilir, kendini kasiyo olabilirsin, cok fazla hazir hissetmeden basliyo olabilirsiniz, kuruluk problemin olabilir vs vs. Oncelikle doktora gidip bir problem var mi onu netlestir.
Çok teşekkür ederim inşallah gidebilirimDr git enfeksiyon olabilir ihmal etmeyin
Zamanla alışacaksın aslında..Kızlar merabalar aranız da benim gibi olan Var mi yada olup da buna bir çözüm bulan Var mi paylaşırsanız çok sevinirim çok kötü oluyorum artık çünkü.. Konu bel altı olduğu için özür dilerim ama paylaşmam gerek çözüm arıyorum. Eşimi çok seviyorum aşırı hatta ona karşı istekliyim de bunda hiç problem yok ama ilişki sirasindan benim tek anladığım canımın yanması başka hiç birşey anlamiyorum dayanamayacağım bi derece de canım yanıyor ve ne yaparsak yapalım hep aynı bu durum benim gibi olan varmı bir öneriniz Var mi lütfen yardımcı olun.. dr gitmek istemiyorum kendim çözmek istiyorum bu sorunu..
Araştırıyorum netten vajinusmus gibi şeylere benziyo ama bilemiyorum çok üzülüyorum yaptığım şey işkenceye dönüşuyo belli etmemeye çalışıyorum ama eşim de anlıyo benim sadece acı cektigimiZamanla alışacaksın aslında..
ama doktora görünmeyi tavsiye ederim ne olur ne olmaz..
Kadın doğum dr una görünün rahminizde yara olabilir tedavisi yaktirmak diye biliyorumKızlar merabalar aranız da benim gibi olan Var mi yada olup da buna bir çözüm bulan Var mi paylaşırsanız çok sevinirim çok kötü oluyorum artık çünkü.. Konu bel altı olduğu için özür dilerim ama paylaşmam gerek çözüm arıyorum. Eşimi çok seviyorum aşırı hatta ona karşı istekliyim de bunda hiç problem yok ama ilişki sirasindan benim tek anladığım canımın yanması başka hiç birşey anlamiyorum dayanamayacağım bi derece de canım yanıyor ve ne yaparsak yapalım hep aynı bu durum benim gibi olan varmı bir öneriniz Var mi lütfen yardımcı olun.. dr gitmek istemiyorum kendim çözmek istiyorum bu sorunu..
Bebe yağı ile hallettik bizim 2 haftada halloldu çok kanama ve acı çektim ama bebe yağı ve nefes egzersizleri ile çözdükAynen canım yeni evliyiz ne kadar süre sonra düzeldi senin
Ilişki sırasında bebe yağımı sürdünüz deneyelim bi inşallah ise yarar çok sağolunBebe yağı ile hallettik bizim 2 haftada halloldu çok kanama ve acı çektim ama bebe yağı ve nefes egzersizleri ile çözdük
Ay yaktirmak kelimesi bile çok korkunç geldi inşallah yoktur öyle biseKadın doğum dr una görünün rahminizde yara olabilir tedavisi yaktirmak diye biliyorum
bebek yağı zararlıBebe yağı ile hallettik bizim 2 haftada halloldu çok kanama ve acı çektim ama bebe yağı ve nefes egzersizleri ile çözdük
bebek yağı o amaçla kullanılmaz kayganlaştırıcı alınIlişki sırasında bebe yağımı sürdünüz deneyelim bi inşallah ise yarar çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?