İlişkiye giriyolarmis (?)

elifsu0225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
236
162
23
50
Arkadaslar aslında bir arkadaşım için yazıyorum bu kez de.
10 yıl kadar evli çok yakın nerdeyse hergün tl.da görüştüğümüz üniversite den oda arkadaşım var. Şimdi bunun kocasi biraz neseli girisken her gittigi ortamda kabul gören biri.böyle işi düştüğünde yaptirabilecegi bayan tanıdıkları var. Değişik is alanlarından.
Şimdi kocasının son 3.5 yıldır bi bayan arkadaşı var.
Adam bunla telefonda bi ara sık gorusuyor bi ara pek görüşmüyor
Kız arkadasimin memleketinde. Arkadaşım (sule) Denizli'de yaşıyor ama Tokatlı. Kız da yozgat li ama Tokat'ta yaşıyor yalnız. Şimdi bunlar tokat a gidince kocasi bi bahane yalan söyleyip gidiyormus merkeze falanca arkadaşlar diyip. Şule fatura detaylarına bakıyor o arkadaşlar falan değil sadece o kızla tel.görüşmesi var. Face ten çıkan adres Yerleşkesi kocasinin gidiyorum dediği yer değil de kızın oturduğu mahalle. Geçen sene tüm cesaretini toplayıp kızla konuştu kız arkadaşız işi düşüyor arıyor demiş. Kocasına soruyor arkadaşım diyor. Onun işiyle ilgili bi şey oluyor arayıp soruyorum diyor. (Araç firmasında calisiyormus )
Ama en son Sömestr de gittiler. Yine aynısı olmuş. Sonra Şule gitmiş bi kadına. Kadın resimden bakıp anlıyomus olayları. Demiş ki bunlar sevgili gibi. Yıldızları barışık.oraya gittiginizde senede 1 2 ke ilişkiye giriyorlar. Kız zaten o yolun yolcusu bi kız. Kocan karını boşa evlenelim diyor. Ama kocan seni de bırakmak istemiyor demiş.
Şule kendini yiyip bitiriyor. Tamam biliyor ki adam oraya gidiyor.hatta tartismislar adam kabul etmemiş gorustugunu. Gittiğimiz arkadaşlarım beraberdik diye şahitlik yaparlar şimdi demiş. Fatura Detayıni gösterince Şule, falanca işi konustuk telefonda.daha neyin peşindesin niye detaylara bakıyorsun diye tartisip zehir etmişler tatili. Hiç bir şey ispatlayamamis
Şimdi o kadından o ilişkiyi duyduğundan beri boşanmak istiyor. Ama böyle bi şeye dayanarak nasıl hareket edilir doğru mudur. Bunlarla yuva yıkılır mi diye de gece gündüz düşünüp duruyor. Ben genelde olaylarimizi konuşuruz. Ne biliyim.kendisinden izin alıp sordum simdi buraya. Bu arada 2 çocugü var.6 ve 2 yaşlarında. Devlette öğretmen ikisi de.
Kesin emin olsa, o anda bırakacak.öyle yapıda biri aslında. Ne yapabiliriz. Başka nasıl ogrenebiliriz. Lütfen konu kapatılmasın. İçinde fal geçiyor ama bi Evlilik soz konusu.aklımıza Kimse gelmiyor yardım için

Suleye Allah hidayet versin gozunle gormeden inanilmaz boyle sacmalik olmaz ya namuslu bir kadina iftira atiyorsa ne yapacak sule ? Bu cok buyuk bir vebaldir
Gözüyle görmediği için inanamiyor ama adamın gittiği de bi gerçek. İspaylayamiyor

Şu erkekler
Nişanlıyken aldatır
Hamileyken aldatır
Küçük çocukluyken aldatır
Orta yaş krizine girer aldatır....

Kadınların da affetme bahanesi hazır...
Düğüne ramak kaldı davetiyeler basıldı
Karnım burnumda nereye gideyim
Çocuklar küçük kim bakıcak bize
Aa bunca yıl cefa çektim,ayrılayım da sefasını başkası mı sürsün....

Acı ama gerçekler malesef....100 konu açılıyorsa 90 ı affediyor...buyursun şule, affederim diyosa yıkmasın yuvasını (!)

Gözüyle görmediği için inanamiyor ama adamın gittiği de bi gerçek. İspaylayamiyor
O zaman dua etsin inanin boyle bir durum.varsa gercekten aldatiliyirsa somut bir sebep eline gecerse duruma bakar ama konussun olmadi gorusmemesini istesin erkeklerin boyleh akki var bizde istemdisi bile olsa yapiyoruz onlarda bir zahmet yapsin evliliginden dahami onemli ama kavga etmesin esini uzaklastirmasin akillica davransin ne isi vardi kac dk durdu vs bunlar ancak sorulur ama esiyle arasi iyiyse tavirlarinda degisiklik yoksa eve gelme gitme saatleri konusma saatleri vs bence uzerinde durmasin bu suleyi perisan eder olasiliklar, aklina hep birseyler gelir kurarda kurar gerek yok kendine guvensin duasini etsin esiyle konussun tavirlarina baksin kapatsin konuyu bence

Dua da ediyor sürekli. Neyden medet umacagini şaşırmış durumda. Adam biliyor sule ogrense net olarak, bırakacak kendisini. Gerçekten birakamaz Suleyi. Olay çıkar da ancak biter her şey. O yüzden asla itiraf etmez gibime geliyor

hayır bosanmasin kesinlikle eşiyle konussun ve bi daha hata yapma olasiliginda bosaniriz desin çünkü nefis bu yanlışa düşmüş olabilir 2 çocuk var ortada onları da düşünsün

Şule nefis iki
hayır bosanmasin kesinlikle eşiyle konussun ve bi daha hata yapma olasiliginda bosaniriz desin çünkü nefis bu yanlışa düşmüş olabilir 2 çocuk var ortada onları da düşünsün
Sulw nwfis, iki Çocuğum var demiyor. Ispatlasa bosanacak zaten

rahat ispatlar aslında böyle bi olay benim en yakinimin başına geldi dua etsin ki kızkardeşi değil benim yakinimin eşi kızkardeşini taciz etti ..bosanmadi ama eşinden bi şans daha verdi ailesiylede eşini gorusturmuyor .

N
NaSil rahat ispatlar mesela.

telefonlarını dinletebilir adam bir daha böyle birşeye tokat a gittiğinde kalkışır muhakkak takip edebilir ..ses kayıt cihazları var yerlestirebilir cok şey yeter ki ispatlamak için biz kızkardeşini aradığında ispatladik

Kocasının telefonuna dinleme programı yükletsin. O falcının Allah belasını versin. Arkadaşın psikiyatr a gitsin öncesinde de kocasına ya o ya ben diye resti çeksin.

Falcıyı çekin bi kenara şimdi.
Falcı olmasada durum alenen ortada.
Adamın gittiği mahalle kadının yaşadığı mahalle. Arkadaşlarla buluşacağım diyor ama o kadından başkasıyla haberleşmemiş. Arkadaşlarıyla dumanlamı haberleşip anlaşmış buluşma konusunda ?
Apaçık kadına gitmiş işte. İlişkiye girdiler mi girmediler mi bilemem. Ama bi haltlar yemeyecek olsa ve sadece bu arkadaşını(!) görmek için gidiyor olsa neden saklasın karısından ? Ben filanca kadınla görüşeceğim gelmişken şu işleri görüşmüş oluruz bi gibisinden açıklama yapar hatta karısınada istersen sende gel diyede teklifte bulunur.
Bu kadar açık bence durum.

Evet haklısınız. Arkadaşıma anlatacağım. Konussun kızla bi. Sorsun herseyi. Ses kaydı yapsın konuşmayı. Belki delil olur. Ya da bilemeiyorum. Bunca yıllık arkadaşıma nasıl destek olacagimi şaşırdım

Falcıyı hiç katmasın olaya ben öğrendim oraya her gittiğimizde birlikte oluyorsun desin eğer doğruluğu varsa nereye kadar inkar edebilir ki kocası.. ya her gittiğinde bi erkek bi kadınla özellikle görüşüyorsa evcilik oynıcak hali yok yani bişeyler oluyodur bunu bilmek için falcı olmaya da gerek yok.. ben şuna şaşırdım faturada hala telefon kayıtları çıkıyor mu artık mail ortamında gelmiyo mu faturalar yoksa eski usul de devam ediyor mu bunu da bi açıklarsan sevinirim yoksa insan fake mi diyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…