İlişkiye giriyolarmis (?)

Gecenlerde de bi bayan benzer konu açmıştı canaan di galiba cafede basmıştı hani onun taktiği uygulayin ses etmeyin gizlenmelerine imkan vermeden peşlerine düşün yani düşsün arkadaşınız elinde kanıt olsun Falla falan yuva yıkılmaz ispat gerek ama görüştüğü sakladığı da aşikar Allah yardımcısı olsun

arkadaşınız çok yanlış yapmış.
evet, emareler bişeyler olduğuna delalet ediyor. kim olsa şüphelenir
ama aldatma böyle ortaya çıkarılmaz, elinde kesin bişey olmadan adama bişey denmez, kıza hiç denmez, delil olmadan konuşulmaz, bunun için falcıya gidilmez, falcı dedi diye de kendine dayanak edilmez -ayrıca falcılar zatne böyle çaresiz kadınları keklik gibi avlar.
baştan aşağı yanlış olmuş. hepsi faul bunların nasıl öğretmen bu kadın ,artık 15 yaşında ergenler biliyor bu işleri.
erkek aldattım der mi Allah aşkına olay anında bassanız, yatakta iğne arıyordum der erkek...
bunun 2 yolu var ya şüphe mi duydunuz bna şüphesi bile yeter şuyuu vukuundan beterdir deyip o noktada bitireceksiniz ya da kesin kanıt bulana kadar sessizce takip edip kesin net var mı yok mu öğrenmeden 1 adım bile atmayacaksınız.

falcı cok anlıosa sayısal numaralarını tutturup zengim olsun ne milletten iki kurus almak için hala didiniyor:)))) arkasdasın falcıya inanıp koca bosuosa yuhhh diyorummmm

falcıyı bacıyı bilmem de... karısına arkadaşlarla gezcez diyip arkadaşlar çoğulunu sadece o kız için kullanıp facede yer bildirimini alakasız bir yer olarak gösterip kızın mahallesinde bulunuyorsa şahsen falcıya da gerek yok biraz aklı olan anlar. ne desek boş. erkek tabiki inkar edecek. madem öyle iyi niyetli bir eş eşini de götürseymiş hem iş hem gezme niyetine... ateş olmayan yerden duman çıkmaz nem olmayan yerden yağmur da çıkmaz

Haklısın hepiniz ne desek boş. İspat lazım. Kadın 2 çocuğuyla düşünmemiş takip etmeyi bi akşam vakti ni de kızın Mahallesi var ama ev hangi ev kimbilir adres yok. Yarım saat önden giden adamı nasıl bassın ki. Allah çıkarsın varsa diyorum
Fırsat vermesin
Ama çok zor biliyor MUSUNUZ..
elimden bişey gelmiyor tam destek çıkamıyorum.uzagim da zaten telefon la haberleşiuoruz Denizli'ye döndüler zaten
Kocasını bi görsen kiskaniuorum benim kocam niye böyle değil dediğim de oluyor. Şule nin üzerine aşırı titrer. Ama gel hor ki huy mudur bozukluk mudur bilemiyorum

Arkadaşınız adı soyadı kaldı bence onu da söyleyiverin. Eğer arkadaşınızı tanıyan ve bu konuyu okuyan varsa kim olduğunu anlamıştır bence

Falcıyı filan boşverin ortada eşinin rahatsız olmasına ramen başka bir kadınla ısrarla konuşan bir adam var. Bana çok masum gelmedi...

Benide gotureceksin desin bidahaki sefere eger beni goturmezsen kesin aldatiosun bunun baska bi aciklamasi olamaz. Adam baska kadinla bulusuo karisi istemedigi halde. Demekki sule hanim disini fazla gosterememis. Yoksa adam ikidebir bulusmaz o kadinla

şule işi büyücülerde arıyorsa vay şulemizin haline
güvenmiyorsa boşasın

Falcının ipi ile kuyuya inilirmi? Arkadaşına herhangi biri eşin şu kadınla ilişkide dese hemen suç atıyor, iftira atıyor diye düşünmezmi? Kanıt istemezmi ? Ha şüpheleri vardır, takip etsin, falcının lafıyla mahkemeye gitse dalga geçip, adama tazminat öder arkadaşın :) Suçsuzken suçlu olur bunu eşine bile dile getirse, adam dalga geçer..

Ay ben tokattan oturuyorum merkezde meraklandim suan umarim kocasi dogru soyluyodurda ikidebirde ne isi dusucekki baska bi kadini ariycak

kadın öğretmen ve falcıya gidiyor ve inanıyor kocasıyla o kız arasındaki ilişki için. o evlilik çoktan ölmüş selasını okumamışlar.
falcının lafıyla evlilik biter mi ya.

canım tokat a gittiklerinde adam evden çıkınca çıkıp peşinden takip edecek. Falciya gidene kadar önce bunu yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…