İlişkiye giriyolarmis (?)

erkekler sanki aldatmak için varlar kadınlarda affetmek için.

Ya bence bi kadin az cok kocasinin ne mal oldugunu bilir, neye ne gozle baktigini anlar. Adamin eger bu tip bi adam oldugunu biliyorsan, ya pesine takilip, yakalayip bosayacaksin yada gormedim, duymadim, bilmiyorum diyerek hic bilmesem daha iyi moduna girecek. Bizim kadinimiz gidip falcidan buyucuden medet umuyor. Simdi neyi kime ispatlayacak? affedecekse, hic didiklemesin!

Fake değil arkadaşım. Telefon detaylarına bakıyor online.anlik yani. Kullanım detaylari diye çıkıyor. Ben de kendiminkine bakıyorum mesela. Şifre girince telefonun tüm detayları çıkıyor.

tokata gittiklerinden adam kadının yanın gidince kendi de gitsin baksın çok basit yani..

Falcı da yanlarındaymış sanırım ilişkiye girerlerken Şule kocasından boşansın ama falcının lafıyla değil adam ona yalan söylediği için.
yılda 1-2 defa oluyormuş canım.onu bile söylemiş.senede 1-2 defa olan sey neden devamlı olmaz.ben olsam fırsat yaratırdım 1-2 defayla kalmazdım yani

Eşi gittiğinde takip etsin onu eğer eve giriyorsa da bassın o zaman anlaşılır ne haltlar karıştırdığı.

Eşi gittiğinde takip etsin onu eğer eve giriyorsa da bassın o zaman anlaşılır ne haltlar karıştırdığı.
Takip edecek fırsat vermiyor gibi. Şule bi arıyor. Ben falanca arkadaslarla falanca yere gidiyorum diyor. Hatta resim istemiş. Yok ortada öyle bişey.arkadaşlarıyla olduğunun da yok ispatı

Şimdi yine ikinci kadınlar namuslu melektirciler gelmeden yazayım şuraya

Ben kadın olarak başka bir kadın tarafından aransam kocamla görüşüyor musun diye sorgulansam hayatta ama hayatta tüm iş hayatım o adama bile bağlı olsa görüşmem bir daha

Kadın karısının rahatsız olduğunu bile bile inadına yapar gibi görüşüyorsa benim gözümde çok net püsküllü o.r.s.udur.

Karısının rahatsızlığını bile bile o kadınla görüşen kocaya gelirsek, o da uçkur düşkünü şeref yoksunudur benim için. Hadım edilesice

Takip edecek fırsat vermiyor gibi. Şule bi arıyor. Ben falanca arkadaslarla falanca yere gidiyorum diyor. Hatta resim istemiş. Yok ortada öyle bişey.arkadaşlarıyla olduğunun da yok ispatı

Gidiyorum dediği yere baskın yapsın
Baksın gerçekten orada mı

Kadin hissederde, erkegi hani o anda bile yakalasan" bknz Şener Şen yaz kizim " bunu erkege itiraf ve kabul ettiremezsin zordur yani

Sinek küçük ama mide bulandırır , o ateş düştü bi defa ... Ya tam olarak olayı öğrenip diycam ama adamın yalan söylediği ortada , kız arkadaş olayıda pek bi samimi gelmedi bana .... Her gittiğinde görüşülen bi arkadaşla buluşup dünyayı kurtarmıyorlardır muhtemelen ... Bekara koca boşamak kolay tabi densede her gün kendimi yıpratmak yerine kangren olan kolu keser atar yoluma bakardım ... Arkadaşınız içinde hayırlısı neyse o olsun inş

öğretmene bak, ilim irfan öğreten biri fotoğraftan durum tahliline nasıl inanır ya?
kadının elinde somut deliller var zaten. onlar da telefon görüşmeleri.
nasıl bir evlilik ki bu koca, kadın istemediği halde başkasıyla rahat rahat görüşüyor.
kendini aldatılmış saymak için illa ilişkiye girilmesi mi lazım?

Ya pardon da uygunsuz bir vaziyette mi yakalaması lazım aldatdığına kanıt için.
Adam buz gibi de kıza tutulmuş.
Ama karısını da kaybetmek istemiyor.
Yani ne şiş yansın ne kebap.

Fake değil arkadaşım. Telefon detaylarına bakıyor online.anlik yani. Kullanım detaylari diye çıkıyor. Ben de kendiminkine bakıyorum mesela. Şifre girince telefonun tüm detayları çıkıyor.
Telefonun detaylarına anlık nasıl bakılıyor yazar mısınız?

Falcı etkiler insanı yalan değil ama bunun için evliliği yıkmak da kolay değil arkadaşın eşine açıkça söylesin o kadınla görüşmeyi hiç bir koşulda kabul etmiyorum şimdiye kadar karışmadım ama eşimsen senden bunu istemeye hakkım var eğer her şeyi göze alıp görüşürsen benim de her şeyi göze alıp yapacağım şeyler olacak son sözüm bu desin. Buna rağmen görüşürse o kadınla demekki arkadaş değillermiş geçmiş olsun

Falcı yılda bir iki ilişki yaşıyorlar mı demiş

Kendisi ile yatsa bu kadar net sayı veremez o da buna inanmış

Madem öyle açsın kadına teli sorsun sen neden benim kocam ile konuşuyorsun diye

Bir de bu yolun yolcusu deyip konuşunca iftira olmuyır mu

ben aldatmış mı yoksa ispatlayamamış mı anlayamadım. telde konuşmadım deyip mi konuşmuş. madem takibe alsın telefon ve watsap geçmiş dökümanlarını bulmaya çalışsın. izlesin biraz kocasının hal hareketlerini. kocasına sormasın inkar eder

Boşanıp boşanmaması konusunda bir şey söylemek haddim değil şu durumda, yalnız siz de sanırım nasıl aldattığından emin oluruz diyorsunuz aslında. Yani arkadaşınız; emin ama kanıtı yok.
İki seçenek var aslında;
1) Sakin bir şekilde konuşulup, bu hareketleri, elalemin kadınlarıyla görüşmeyi kesmesini söylemek. (Bu ikinci şansı vermek isterse geçerli.)
2) Eşine şans vermek istemez, aldattığına(Kadınla birlikte olduğuna) emin olduğu izlenimi verir ve boşanmak istediğini söyler.

Ama nasıl emin olur aldattığından bilemiyorum? Bu erkeklerde evdeki bulgurum dursun, ama karnım da doysun lafına göre yaşamaktan ne zaman vazgeçecekler.

İkinci kadın olmayı göze alan kadın da; adamın kendisinde evlenme hakkı görmediğini bilmiyor mu? Her iki tarafa da konuşsam roman olur.
Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…