İlişkiye giriyolarmis (?)

Takip etsin basarsa fotograflasın açsın tazminatlı bi dava değmez çünkü eğer gerçekten aldatıyorsa ki falcıya güvenmesin takip etsin kendi gözüyle görsün

Kocasından böyle bir şüphe etmesi bile ciddi düşünmesi için yeterli bir gerekçe.
Sadakatten şüphe varsa sevgi de eksiktir, saygı da.

Esı bır daha gidiyorum dediği zaman takip edecek gözüyle şahitlik yapacak.Bundan başka yolu yok.Kanıt olmadan soylenecek hersey iftiradan ibaret kalır.Fal baktırmasın bir daha da söylermisiniz.

Bir kadinla görüşmesi bile benim için biter. arkadaşınız nasıl izin veriyor görüşmelerine anlamıyorum. Ortalığı yikardim ben herhalde

Falcının falıyla koca boşanmaz,yok artık diyorum!Arkadaşınız daha somut deliller toplasın,gerekiyorsa takip etsin ettirsin.Sinek küçüktür ama mide bulandırır.Yaşadığı şeyler yüzünden kocasından şüphelenmiş ama iki çocuğu için konuyu netleştirmeden boşanmasın.Aralarındaki saygı zedelenmiş bence,üzücü bir durum.Ben birde şuna üzüldüm,bu insanlar öğretmen demişsiniz,kimse dört dörtlük değildir herkesin kusurları var ancak bu bayan öğretmen gelecek nesili çocuklarımızı yetiştiriyor,falcıya itimat etmesi eğitim seviyesine yakıştıramadığım bir durum oldu,çocuklarımızı emanet ettiğimiz insanlar öğretmenler bilmem anlatabildim mi?Konudan çokta sapmayayım,şöyle ki delil toplasın ve boşansın,şüphesi boşa çıkarsa çocuklarıyla kocasıyla durumu toparlayıp evliliğine devam etsin.

Yapmayın Allah aşkına ya adam ilişkiye girdik dememiş ki görüştük demiş ne biçim şeylere inanıyorlar bir kadına gitmiş de kadın resime bakıp bunlar ilişki içindeler demiş de. Ne saçma sapan şeyler. Ayrıca fatura telefon kimin üzerineyse fatura detaylarına o bakabilir şifresi falan var ayrıca face de yer bildirimi yapmadığı sürece de nerede olduğu görülmez ki faceden görmüş diyorsunuz. Kadın o yolun yolcusu derken nasıl yani hem madem gördü faturalardan sonra gittiğinde eşini yalnız göndermeseydi bir yere. Nerden baksan saçma yani. Hem fatura da numarası var, face de de görmüş diyorsunuz hem de ispatı yok diyorsunuz o da bir tezat zaten

Allah aşkına bir öğretmenin araç firmasıyla nasıl bir iş ilişkisi olabilir? Nasıl bir iş gorusmesidir bu?

Şimdi detaylara bakarsak birşeyler döndüğü ortada. İpuçları zaten masum olmadıklarını gösteriyor.
Şule kendisini yoklasın,illa yatakta basacak kadar şanslı olmayabilir (kanıtlamak açısından).
Fakat kadın hisseder,hislerini dinlesin

Simdi adam arkadaslarla goruscem diyip kadinin yaninami gitmis? Haa o zaman suphelenmekte hakli. Erkekler oyledir 1 seyi 40 defa soylersin yapmaz ama kendi isi olunca birakin baska semti sehri baska ulkeye hile giderler

Yani falcıya gidip lafına inanmak bence de kabul edilebilir bir ispat bir bahane değil.
Ama adam eşinin rahatsız olduğunu bile bile 1 kahve dahi içiyorlarsa da neden gidip gidip görüşüyor?
Bu bile çok çetin bir kavga sebebi benim için.
Benim hiç tanımadığım bir kadın olucak. Böyle sık sık görüşecekler. Ben rahatsız olduğumu söylediğim halde kocam hala gidecek?
Yemişim işini. Yemişim öyle bahaneyi.
Yaygarayı basardım. Baksın bakalım bidaha 1 tek mesaj dahi atabiliyor mu....
Bu arada aldatma varsa adam yeni telefon alır artık. Bu hattından o kadınla görüşmez. Arkadaşınız biraz daha gözlemlesin bence. Adam 1 kez daha giderse açsın davayı. Şuan bişi diyemicemm

Allah akıl dağıtırken arkadaşınız şemsiye açtı herhalde.. Falcıya inanıp boşanmayı düşünmek de nedir? Gitsin takip etsin.

Keşke
herkes sizin gibi tepkisini ortaya koyabilse
Kolay kolay böyle şeyler olmaz
Arkadaşımın Falcıyı gitmesine ben de kızdım ama iyi şeyler duyarım belki ümidiyle gitmiş. Suphelerinde haklıydı zaten

Keşke

herkes sizin gibi tepkisini ortaya koyabilse
Kolay kolay böyle şeyler olmaz
Arkadaşımın Falcıyı gitmesine ben de kızdım ama iyi şeyler duyarım belki ümidiyle gitmiş. Suphelerinde haklıydı zaten
Maalesef ya sus pus oturup kabullenecek ya da istemiyorum görüşmeni diyecek. Başka çare yok.

Şule falcıya gitceğine bir dedektif tutsaydı çatır çatır boşar kocasının donuna kadar alırdı her şeyi Gerçi dedektif tutuluyo mu bilmiyorum benim öyle ofis açasım geliyor kk da böyle konuları okudukça İş yaparmış gibi
Yalan söyleyip kızın yanına gidiyor, masum olsa neden yalan söylesin? Açıkça söyler bu kızla buluşcam işimiz var diye.
Bir de ben karşı tarafı arama olayını anlamıyorum ya ne diye karşı tarafı arıyorsunuz erkek paylaşamıyormuş gibi.
Pusuya yatsın şule, kocasına inanmış gibi gözüksün, seviyorum seni filan desin. Sonra doğru zamanı beklesin. Enselesin. Ağzına mıçsın ikisininde, benim yerime de yolsun o yollunun saçını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…