- 15 Eylül 2013
- 352
- 518
- 53
- Konu Sahibi elifsu0225
-
Simdi adam arkadaslarla goruscem diyip kadinin yaninami gitmis? Haa o zaman suphelenmekte hakli. Erkekler oyledir 1 seyi 40 defa soylersin yapmaz ama kendi isi olunca birakin baska semti sehri baska ulkeye hile giderlerDua da ediyor sürekli. Neyden medet umacagini şaşırmış durumda. Adam biliyor sule ogrense net olarak, bırakacak kendisini. Gerçekten birakamaz Suleyi. Olay çıkar da ancak biter her şey. O yüzden asla itiraf etmez gibime geliyor
herkes sizin gibi tepkisini ortaya koyabilseYani falcıya gidip lafına inanmak bence de kabul edilebilir bir ispat bir bahane değil.
Ama adam eşinin rahatsız olduğunu bile bile 1 kahve dahi içiyorlarsa da neden gidip gidip görüşüyor?
Bu bile çok çetin bir kavga sebebi benim için.
Benim hiç tanımadığım bir kadın olucak. Böyle sık sık görüşecekler. Ben rahatsız olduğumu söylediğim halde kocam hala gidecek?
Yemişim işini. Yemişim öyle bahaneyi.
Yaygarayı basardım. Baksın bakalım bidaha 1 tek mesaj dahi atabiliyor mu....
Bu arada aldatma varsa adam yeni telefon alır artık. Bu hattından o kadınla görüşmez. Arkadaşınız biraz daha gözlemlesin bence. Adam 1 kez daha giderse açsın davayı. Şuan bişi diyemicemm
Maalesef ya sus pus oturup kabullenecek ya da istemiyorum görüşmeni diyecek. Başka çare yok.Keşke
herkes sizin gibi tepkisini ortaya koyabilse
Kolay kolay böyle şeyler olmaz
Arkadaşımın Falcıyı gitmesine ben de kızdım ama iyi şeyler duyarım belki ümidiyle gitmiş. Suphelerinde haklıydı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?