İlişkiye girme sıklıgınız?

fake ler anlaşılmasınlar diye başka konularda acıyorlar kayınvalide görümce şikayetleri gibi.çokk vardı bu sitede neler gördük nelerrr

Valla nisanliyken sırf öpüşerek bosaliyordu diğer yerlerim onun için ulasilmazdi tabi ama şimdi kendi isteğiyle toplasan 5 kere opusmemistir ondada uzun süre ilişkiye girnezsek
Gercekten cok ilginc geliyor bana
ya insanlar nasil opusmez, dokunmaz hayir yani sen zevk almiyorsun bu onu rahatsiz etmiyor mu? Izledigi seylerden etkileniyor sanirim..

Ahhhh ahhh ömrüm 30 sn bildiğin saniyelik ilişkilerle geçti(sadece ilişki süresi önsevişme falan toparlak 15-20dk:KK61::rolleyes:).İstanbulda gayet aydın bir çevrede olmama rağmen

kimseyede soramıyorsun seninki kaç dakika sürüyor diye.E o zaman böyle internet falan da yok gir araştır.

Benim bu durumda bir terslik var diye kendi kendime düşünmelerim yıllarımı aldı.Sonra öğrendim evet

bi terslik varmış.Bir de bu adam gitti beni aldattı.

Bizim ülkemiz kadının şanssızlığı.İlk erkeğinin kocan olması.

10 dk yı beğenmeyenlere duyrulur.

Bir araştırma görmüştüm şimdi sallıyor gibi olmasın da internetten araştırmaya üşendim şimdi , zaten Türkiye erkekleri en erken boşalan erkekler sıralamasında 3. müymüş neymiş.Hatta yabancı bir filmde bile vardı , yan odadan yatak sesi geliyo , adam eşine diyor ki Türk onlar şimdi biter zaten diyor. :KK45::KK45: Bunlar hep Ameriganın oyunları. :KK6::KK6: Bir de erken boşalıyorsun deme eşine denmiş de adama aslansın kaplansın diye gaz verirse de farkına varmaz ki adam eşinin isteklerinin.Harika sevişiyorum zanneder ve hiçbir şeyi çözmeye çalışmaz.Nasıl çözülücek sorunlar söylemeden?
Fake üyeysen ve erkeksen bu yorumumu oku Harun abi. :KK70::KK70:

Sayfalardan okuduğum kadarıyla 10 dk olmazmış. Ben 9 aydır kendimi kandırıyorum o zaman. Benim koca ikinci ele düşmüş galiba :halay::halay::KK45::KK45:

2 bucuk yillik evliyiz. Aslinda tam bi duzen yok bizde, is yogunlugumuza bagli ve o hafta ne kadar yorgun oldugumuza.
Bi bakiyosun haftanin her gunu, bi bakiyosun bi bes alti gun hic olmamis. Yada iki gunde bir. Degisiyo yani.
Bi gun ben yaklassam ertesi gun o gelir mesela. Yada aradan biraz zaman gecse oyle kim adim atacak beklentisine girmeyiz hani kendiliginden olur.
Ikimizde 24 yasindayiz. Aslinda sizde yaslar baya kucuk, bilmiyorum yaslar ilerledikcemi daha cok istek oluyo orasini bilemiycem.

10 dk gayet normal değil mı yahu?
Erken boşalma olmuyor ki. Erken boşalma 1 2 dk sürerse erken boşalma denir.
Ara vermek isteyebilir 2 günde 1 belki fazla geliyor.

Back
X