İlişkiye girme sıklıgınız?

Adetimin son günlerindeyim 6 gün filan oldu stres oldum çok :) biran önce bitsin diyenleri anlayamadım ben biraz istekliyim kanım kaynıyor sanırım.bzim yaşlar 23-28 .
Haftada 3 bazen 4 nadiren 2 gennelde 3 :) ikimzde normal seviyede sorunsuz sıkıntısz :)

Ben yüzüne karşı çok şikayet ediyorum erken bosaliyosun diye bana karşı moralini düzgün tutuyor ama uzaklasmasina neden olur mu ki ?
10 dakika sürüyor, erken boşalıyor diyorsun da, erken değil ki.. ön sevişme yoksa o kadar sürer. adamı da durduk yere mahçup ediyosun.

10 dakika sürüyor, erken boşalıyor diyorsun da, erken değil ki.. ön sevişme yoksa o kadar sürer. adamı da durduk yere mahçup ediyosun.
Mahcup olacagina on sevisme yapsin mal herif. Konu sahibi sen surekli söylen, dir dir et. :KK48: Bu zamane erkeklerinin zaten bi boka yaradiklari yok. Bari sevismeyi duzgun yapsinlar. Ama o da yok. Ne s.kime yariyorlar lan bunlar.

iki saat çok abartı. 1 saat olur evet ama önsevişme cilveleşmeyle falan. Bi de erkek kendini kontrol edebiliyosa boşalmasını geciktirebilir. Yoksa 2 saat git gel kalp mi dayanır :KK70: iyi sallamışlar :KK70:

Valla konu aslında konuusulmali bence ama biraz fazla ozele giriyor :KK70:
ama
Hani sex sadece git gel değil bence. Sevişmek oynasmak sarılmak dokunmak da dahildir sex e. Sadece adam terlememeli. Arada bi onu da odullendireceksin ki dinlenip kendine gelsinn. Zaten bunları yapmiyorsan sex en fazla 10 dk sürer.

Bence detaylar sexi canlı ve taze tutar.

Mahcup olacagina on sevisme yapsin mal herif. Konu sahibi sen surekli söylen, dir dir et. :KK48: Bu zamane erkeklerinin zaten bi boka yaradiklari yok. Bari sevismeyi duzgun yapsinlar. Ama o da yok. Ne s.kime yariyorlar lan bunlar.
Pardon sen erkek misin ?

Valla konu aslında konuusulmali bence ama biraz fazla ozele giriyor :KK70:
ama
Hani sex sadece git gel değil bence. Sevişmek oynasmak sarılmak dokunmak da dahildir sex e. Sadece adam terlememeli. Arada bi onu da odullendireceksin ki dinlenip kendine gelsinn. Zaten bunları yapmiyorsan sex en fazla 10 dk sürer.

Bence detaylar sexi canlı ve taze tutar.
bende farklı bi şey yazmadım zaten önsevişme cilveleşme falan derken 1 saati bulur dedim. Git gel demedim sadece. Ama orda yazılan onu kastediyodu yani konu sahibinin okuduğu şey. Burda beni tanıyan üyeler olmasa bi şey yazcaktım da özelimi bu kadar açmaya lüzum yok.

Bzm 25 -30 dk srüyo 10 dk bana çok az gldi
ama ön sevişme de ısmarlama olmaz ki, demek ki adam sadece iş olsun diye yapıyo. eksik bişiler var, bi duygu eksiği var. yani dır dır edip yeni bi buzdolabı aldırırım belki ama ederek ön sevişmeye zorlayamam ben şahsen.

bende farklı bi şey yazmadım zaten önsevişme cilveleşme falan derken 1 saati bulur dedim. Git gel demedim sadece. Ama orda yazılan onu kastediyodu yani konu sahibinin okuduğu şey. Burda beni tanıyan üyeler olmasa bi şey yazcaktım da özelimi bu kadar açmaya lüzum yok.

Yok ya direk sana özel yazmadım yorum u :D konu sahibine biraz da tüyo olsun diye şey ettim :)

Herhalde baksana profil fotosuna :KK53:[/QUOTE benden de sana tavsiye. Bayanlar arasında sex konusuna fikrini belirtecegine git hayatının kadınını mutlu et. Ha bu arada mutlu etmek sadece bahsettiğin olayda bitmiyor Adamlıkta lazım o da sende varmıdir bilmiyorum

Bacım sakin ol , şaka yapıyorlar.Erkek üye zaten yasak.Arkadaş öylesine erkek fotoğrafı koymuş , sevdiği için filandır herhalde.

Back
X