Emin misin? Mastürbasyon bile yapmadığını söylemiştin daha önce. Pişman olacaksan hiç bulaşma bence. Ama istekliyim, kararlıyım, pişman olmam seks sonrası bırakıp giderse ağlamam diyorsan, bu sorumluluğu alabiliyorsan korunarak seviş.Beni biliyorsunuz artık zaten, konuya direkt gireceğim o yüzden 3 yıl önce tanışıp ara ara konuştuğum ama olabildiğince toksik olduğumuz,olursak fb ilişkisine dönecek birisi var bu sene yine döndü ahahahs konuşurken bu sefer ben de ona yükseldiğimi hissettim.İkimiz de istiyoruz ama ben korkuyorum o ise korkma felan diyor ama sizce sağlıklı bir karar mı alırım?Askerden yeni döndü olabildiğince istekli yavaş yapar mı sanmam acır diye korkuyorum birde pişman olurum diye, iyice düşünmem mi lazım yargılayacak olursa yazmasın lütfen çok ciddi soruyorum.
Ona emin olamıyorum işte,ben zaten akrep burcuyum haritam yoğun su grubuyla dolu.Çok takıntılı birisiyim takarım kesin çocuk bırakırsa bilmiyorum,haftaya geleyim otel tutayım gündüz gezelim içelim akşam otele gidelim halledelim diyor.Ben seni bırakmam gtnden ayrılmam aksine diyor beni mutlu ettin diyor bu da bana hiç inandırıcı gelmiyor ben olduğum için değil artık seks için benimle görüşecek gibi geliyor her türlü fbliğe çıkıyor bu ilişki.Emin misin? Mastürbasyon bile yapmadığını söylemiştin daha önce. Pişman olacaksan hiç bulaşma bence. Ama istekliyim, kararlıyım, pişman olmam seks sonrası bırakıp gidersen ağlamam diyorsan, bu sorumluluğu alabiliyorsan korunarak seviş.
Ben 22 o da 23 ya da 22 idiYaslar kac ablacim
Bu kekoyla sakın yapma.akşam otele gidelim halledelim
Kendinden emin olmadan böyle bir şey yapma. Otele gidelim halledelim nedir yaOna emin olamıyorum işte,ben zaten akrep burcuyum haritam yoğun su grubuyla dolu.Çok takıntılı birisiyim takarım kesin çocuk bırakırsa bilmiyorum,haftaya geleyim otel tutayım gündüz gezelim içelim akşam otele gidelim halledelim diyor.
Ben de dedim otel ne alaka ev tut sen kal ben gelirim olursa olur,zaten,diyor sen istemezsen öpüşmeden ileri gitmeyizBu kekoyla sakın yapma.
Halledelim derken o anlamda değil ahshahsj hani geceyi yurtta geçirme akşamda beraber olalım bana alışırsan ileri gideriz ama alışmazsan yapmayız diyorKendinden emin olmadan böyle bir şey yapma. Otele gidelim halledelim nedir yabir değişik konuşuyor bu herif.
Hep de öyle derler zaten. Sarılıp uyuycaz da dedi mi.Ben de dedim otel ne alaka ev tut sen kal ben gelirim olursa olur,zaten,diyor sen istemezsen öpüşmeden ileri gitmeyiz
Bu kişi benim abimin arkadaşıymış ben çok sonra öğrendim sanal değil.Yüz yüze denk geldik sadece öyle oturup özel görüşmedikBu kişiyle hiç yüz yüze görüştün mü? Sanaldan tanıştığın biri mi? Böyle anlattığın birinin sanal sevgilin olduğu kalmış aklımda.
Bu kişiyi ne kadar süredir tanıyorsun? Kaç kere görüştünüz? Bana pek tekin gelmedi bu kişi.Halledelim derken o anlamda değil ahshahsj hani geceyi yurtta geçirme akşamda beraber olalım bana alışırsan ileri gideriz ama alışmazsan yapmayız diyor
Yok bu çocuk dürüst açık açık diyor seni arzuluyorum istiyorum sevişelim dur dersen dururuz istemezsen sadece öpüşürüz.Ama sevmediğim şey bırakmazsa da sadece seks için görüşecek bir tip her türlü fbliğe çıkıyor ben bunu istemiyorumHep de öyle derler zaten. Sarılıp uyuycaz da dedi mi.
Tabi canım o yatağa girince kesin durur.Yok bu çocuk dürüst açık açık diyor seni arzuluyorum istiyorum sevişelim dur dersen dururuz istemezsen sadece öpüşürüz.Ama sevmediğim şey bırakmazsa da sadece seks için görüşecek bir tip her türlü fbliğe çıkıyor ben bunu istemiyorum
3 yıldır tanıyorum hiç görüşmedik sadece yüz yüze denk geldik yazları bazen de dükkanının önünden geçerken gülümsüyor her geçtiğimde ama beni daha 3 yıldır bir kez olsun evi dışı davet etmedi o yüzden hep reddettim.Bu kişiyi ne kadar süredir tanıyorsun? Kaç kere görüştünüz? Bana pek tekin gelmedi bu kişi.
O zaman uzak dur. Karşılıklı sevdiğin sayıldığın biriyle yaparsın. Adamın konuşmaları bile itici sen şu an farkında değilsin.Yok bu çocuk dürüst açık açık diyor seni arzuluyorum istiyorum sevişelim dur dersen dururuz istemezsen sadece öpüşürüz.Ama sevmediğim şey bırakmazsa da sadece seks için görüşecek bir tip her türlü fbliğe çıkıyor ben bunu istemiyorum
Kendimi ben de biliyorum o yüzden hemen size geldim,ben burda kendimi anlattığımdan daha çok duygusal daha çok takıntılı birisiyim.Yapma sen kesin bağlanırsın. Hayatının içinden geçer bu herif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?