İlişkiye girmek istiyorum

Bu kişi benim abimin arkadaşıymış ben çok sonra öğrendim sanal değil.Yüz yüze denk geldik sadece öyle oturup özel görüşmedik
Hiç baş başa görüşmediniz mi yani?
Ya durmazsa? Seni zorlamaya çalışırsa? Bana güven vermedi, bence kendinden ve ondan emin olmadan ilk ilişkini yaşama.

O zaman uzak dur. Karşılıklı sevdiğin sayıldığın biriyle yaparsın. Adamın konuşmaları bile itici sen şu an farkında değilsin.
Evet bunu istiyorum ama bu çocuk da şeytan tüyü mü ne var.Birbirimize giriyoruz sonra engelliyorum geri açıyorum duramıyorum.Aralık ayında başka bir şehirde seminerim var umarım orda biriyle tanışırım.

Ya durmazsa? Seni zorlamaya çalışırsa? Bana güven vermedi, bence kendinden ve ondan emin olmadan ilk ilişkini yaşama.
Hayır baş başa hiç görüşmedik zaten çok soğuk bencil umursamaz birisi

Ki ben ilk ilişkimi aşk dolu sevgi içinde olsun istiyorum evlilik dışına karşı değilim ama böyleleri ile de istemiyorum gerçekten aşık olduğum aşık olunduğum ilişki de yapmak istiyorum.

Yüz yüze geldik dediğin uzaktan selam vermek tarzı şeyler. Yani kısacası bir kere date’e bile çıkmadınız. Ceycey Allah sana akıl fikir versin başka bir şey demiyorum canım.

Kendimi ben de biliyorum o yüzden hemen size geldim,ben burda kendimi anlattığımdan daha çok duygusal daha çok takıntılı birisiyim.
Adam sadece sevişmek istiyor. Bi yatağa atayım gerisi gelir her şeyi yaptırırım diyor zaten. Yatak dışında seni yolda görse tanımayacak. Annesinin bulduğu helal süt emmiş kızla evlenir sen de gider altın takarsın üç beş sene sonra.

Arkadaşım sen daha masturbasyon yapmaya utanmıyor muydun hani yanlış buluyordun ne ara otelde halledelime geldi konu?
Evet öyle zaten,o yüzden buraya sordum ya yapayım mı yapmayım mı diye evlilik dışı artık önlem alınıp gerçekten sevilip,sevdiğin bir ilişkideyse yanlış gelmiyor tabularımı yıkmaya çalışıyorum

Hayır baş başa hiç görüşmedik zaten çok soğuk bencil umursamaz birisi
Yok yok görüşme bununla. Sen de aslında farkındasın onun ne halt olduğunun. İlişki yaşayıp sonra seni bırakıp giderse acayip şekilde kafaya takarsın. Burda açtığın konulardan az çok huyunu anladım.

Yüz yüze geldik dediğin uzaktan selam vermek tarzı şeyler. Yani kısacası bir kere date’e bile çıkmadınız. Ceycey Allah sana akıl fikir versin başka bir şey demiyorum canım.
Kendine alıştırırım sanıyo heralde.

Evet öyle bu arada uzaktan selam bile vermezdi gülümserdi

Gerçekten öyle olur

abinin arkadasinin dedigi laflara bak
insanlarda eskiden onur haysiyet olurdu arkadasinin kiz kardesiyle sevgili olmaya calisirdi ki bu diretk fuckbudy olmak istiyor. keske abine gostersen mesajlarını da pisman etsen

Ki ben ilk ilişkimi aşk dolu sevgi içinde olsun istiyorum evlilik dışına karşı değilim ama böyleleri ile de istemiyorum gerçekten aşık olduğum aşık olunduğum ilişki de yapmak istiyorum.
Ee madem sevgi dolu bir cinsellik yaşamak istiyorsun bu vıttırı vızzık ile işin ne? Görüşmeyi düşünme bile. Sil gitsin aklından. Madem böyle düşünüyorsun seni seven , değer veren, sadece cinsellik için görüşmeyecek birisi olsun hayatında.

abinin arkadasinin dedigi laflara bak
insanlarda eskiden onur haysiyet olurdu arkadasinin kiz kardesiyle sevgili olmaya calisirdi ki bu diretk fuckbudy olmak istiyor. keske abine gostersen mesajlarını da pisman etsen
Abim beni döver ve okuldan alır o riske giremem çünkü mesajlarda karşılık verdim

Kesinlikle teşekkür ederim

Sırf merakından saçma sapan tiplere kullandırma kendini. Yapmazsan bir şey olmaz ama yaparsan bu tiple pişmanlık yaşayacağın belli. Kendinden tiksinirsin sonra bununla mı beraber oldum ıyyy diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…