İlişkiye hazır değilim dedi..

sewos

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
152
2
316
İstanbul
kızlar bana da yardımcı olun noluurr:(( bi arkadasım vasıtasıyla biriyle tanıstım..ama bu tanısma normal arkadasca bi tanısmaydı yani bilerek ayarlanmıs bişi değil.. bi baktım aksamında beni face de eklemiş konustuk biraz sohbet ettik sonra cnmlı konusmalar telefon verme filan derkenn bi baktık ki biz bulusuoruzz elele gezioruzz :) tam işte aradoıgımı buldum derkennn gectiğimiz hafta sorma gereği duydum.. biz senle neyiz diye..bana arkadasız dedi..:/dondum kaldım nasıl yani dedim ewt arkadasız dedi..ilişkiye hazır değilim dedi..cok sasırdım:(halbuki bu konusmayı yaptıgım gün elele dlasıoduk arkadaslarımla bile tanıstırmıstım onu :(nie böle oldu anlamadım..bana ilişkiye hazır değilimdedi aksam da..hiçbişi demedim sizce nolur bu işin sonu naapmalıyım bi yol gösterin

ilişki değil takılmak istiyor canım. işin özeti bu. elele gezsin, belki lerde daha fazlası, ama bağlanmasın, ne sen hesap sor ne o.. istediği bu. açık açık da ifade etmiş madem hazır değilim diye. at başından kurtul. işe yaramaz.

onun bitiremediği bi hikayesi var bence.
onun netleşmesini bekliyo..
genelde böyle olur bu cümlenin açıklaması..
görüşme bile birdaha. yedek muamelesi yapmasına izin verme.:20:

ilişki değil takılmak istiyor canım. işin özeti bu. elele gezsin, belki lerde daha fazlası, ama bağlanmasın, ne sen hesap sor ne o.. istediği bu. açık açık da ifade etmiş madem hazır değilim diye. at başından kurtul. işe yaramaz.

ben de öle düşündüm ama biyandan da öle olsa neden arkadaslarımla tanıssın kendisi istedi bunu

canım emin ol arkadaşlarla tanışmak birşey ifade etmiyor maalesef. hem zaten arkadaşın vasıtasıyla tanıştınız, en azından biri tanıyor bile.

birine bağlanmak istemiyo.. ilişkinin adını koymadan ne varsa yaşayıp sıkılıncada hesap vermeden çekip gidebilmeyi istiyor .. bu kadar basitt.. yol ver gitsin. hazır olunca gelsin :19:

elinizi tutarken iyi, gözüne bakarken iyi..adını koymaya gelince hazır değilim yok ya :47: ..bencede uzak durmalısınız

konunu yeni gördüm canm..
dediğim gibi bi şekilde çıkart hayatndan..
yada sevdiğinden emin olunca sevgili olursunuz..:71:

Niye niyetinin ne olduğunu anlamadan sevgilisi gibi davrandınız ki, o da sizi rahat bir kız olarak algılamış ve ilişki gibi görmemiş bile aranızdaki şeyi.
Daha fazla uzatmadan görüşmeyi kesin bence seviyosa döner yoksa gider kendi istediği gibi bir ilişki yaşar

ayy boşver canım ya burda konu açmana bile değmez o insan emin ol..

canım üzülceksn ama kesn geçmişte unutamadığı bir sevgilisi vardır eminim..çnkü arkadşz dediğine göre canı yanmış yani başkasyla konşur ama bişey yapamaz ..senlede takılmak istemiş unutmak için olabilir..:(

ilişkiye hazır değilim dedi..cok sasırdım:(halbuki bu konusmayı yaptıgım gün elele dlasıoduk arkadaslarımla bile tanıstırmıstım onu

El ele tutuşup arkadaşlarınızla tanıştırdıktan sonra "Biz şimdi neyiz?" sorusuna ancak böyle bir tepki verilir...

O hiçbir adım atmadan adımları üçer beşer atarsanız; adı konmuş bir durum yokken, sizinle gönlünce gezip eğlenebiliyorsa, arkadaş çevrenize dahi girebildiyse neden "Sevgili" olasınız? Neden bu sorumluluğu alsın?

Erkekler dışarıdan ne kadar "rahat" görünseler de kendilerini uğraştıracak; elini tutmak için günlerce bekleyecekleri, kendisine "Biz neyiz" diye soracak değil; kendilerinin "Benimle evlenir misin?" diye soracakları kızları bekliyorlar... Bunu tüm kadınlar bilir aslında, dalgınlığınıza geldi sanırım...
:24:

günümüzde artık birçok ilişki " benimle çıkar mısın" ..vb sorularla başlamıyor. kişiler birlikte zaman geçirmekten zevk almaya başladığı anda diğer şeyler gelişiyor ve ilişki herhangi bir konuşma olmadan başlayabiliyor. Benim de böyle başlayan bir ilişkim oldu. ama ben ona hiçbir zaman sormadım" biz neyiz" diye. o da her yerde, arkadaşlarına, benim yanımda vs hep kız arkadaşı olduğumu söylüyordu. yani bu tarz başlayan ilişkilerde garip bir durum yok. olağan bir şey.

ama burda çocuğun istekleri farklı. tek sorun o. dediğim gibi canım açık açık söylemiş. bu saatten sonra cacık olmaz.

son günlarin modası bu.canımlı cicimli konuş sonra da hiç bir şey olmamış gibi arkadaşız de kenara çekil.karşındaki duygularını açıklamadan kendini kaptırmayacaksın:20:

Back
X