• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiyi ilk günlerine döndürmenin yolları...

varya süpersin .. a.s. :nazar:

her eve senden bi tane lazim ..
bu evlilik konulari, bakim, naz cilve seksilik .. hepsi sende var .. kaydirigubbakcemile5
senden ögrencegimiz cok sey var .. sagol varol :lepi:

iyi güzel diyon da benim herif tamtersi her dediğine he tamam beyim bilir cinsinden.ama ben de bunu yapmaktan cok sıkıldım ezildiğimi hissediyorum artık...

hayal gücünüze kalmis birsey....

onu eglendirmeyi, onu degistirmeyi ya da kendinizi tatmin etmeyi bunlar olmuyorsa kendinizi degistirmeyi denemektense, "sizin icin" birsey yapin...

sadece romantizim, sadece gulmek, eglenmek degil, sevdicegimle birlikte aglamak bile bana yeter... cunku ortak birsey yapiyoruz bu huzun bile olsa....

klasikler belki ama en cok hosuma gidenler;

colugu cocugu, ev isini anneyi babayi bir kenara birakip, tutup sevdiceginin elinden, 4-5 kokulu mum, bir ortu, birer sandvicle (hava soguksa) arabada oturmak (iliksa) kimin ne dusunecegini umursamadan herhangibir yerde oturmak ve sadece gozlerine bakmak...

ucretsiz parasutle atlama, maket ucak kurslari var 1 haftalik, siz sadece yol parasini veriyorsunuz (thy) ona kaydolmak...

lunaparka gitmek coluk cocuk...

...
...
...

elbette heran bunlari yasayamazsiniz, zaten oyle olsa bunlarin da bir degeri kalmaz....

ben bunları HİÇ yaşayamıyorum çünkü elimdeki bir ükuzzz. on un tek derdi anası ve eşşek kadar olmuş kardeşi...

karsındaki bi öküzse bu mümkün değil,aynı benim ökuz gibi... onlar zaten baştan belli ediyolart kendilerini de biz görmek istemiyoruz, görmek istediğimiz gibi görüyoruz.hep düzelirler diye umut ediyoruz. atalar boşuna mı söylemiş şunları : (mutsuz evlilikler için atasözleri)

uluyu dinlemeyen ulur kalır..
insan 7sinde neyse 70inde de odur.
davul bile dengi dengine...

şimdilik aklıma gelenler bunlar

Evet kesinlikle katılıyorum, yaşayarak gördüm, körmüşüz de gözler açıldı şimdi...

Aslında bu durumda iş biraz fazla bize düşüyor. İlk olarak alın elinize kağıdı kalemi ben nasıl değiştim, o nasıl değişti ve ilişkimiz nasıl değişti gibi 3 tane başlık atın ve altlarına aklınıza gelen her şeyi yazın. Hatta bunu yapmak için acele de etmeyin aklınıza pek bir şey gelmiyorsa gözlemleyin ve bırakın bir hafta sürsün. Sonrasında ilgisini çekebilecek yeni şeyler bulun. Misal, daha önce hiç ata binmediniz mi, gidip beraber binin. Yeni aktiviteler iki tarafa da heyecan verir. Bunun dışında kıştırtıcı ve cesur olmaktan kaçınmayın. Bazı şeyler böyle aktif hale gelir. Yani romantik bir akşam yemeği olmadan daha ateşli anlar yaşanmaz değil mi ama :D Ayrıca ilişkimiz nereye gidiyor, biz neden bu hale geldik gibi soruları ilk aşamada ona yönlendirmeyin onlar bunu duyunca ister istemez kaçıyorlar. Ayrıca eğer maddi gücünüz yetiyorsa (evli bile olsanız) önemli bir gün olmasını ve teklifin ondan gelmesini beklemeden gidip zevkinize uygun bir otelde yer ayırtın sabahtan gidip odayı istediğiniz hale getirin (ki inanmazsınız bazı otellerin direk odasında jakuzi var :D yani sınırı biz belirliyoruz) ve onu bir şekilde oraya getirin ama istediğini vermeden biraz süründürün hatta hiç vermeyebilirsiniz de... Baktınız tüm bunlar ve buna benzer şeyler işe yaramıyor işte o zaman UYGUN bir anda alın karşınıza konuşun ama sakın suçlamadan niye niye diye de dırdır etmeden hislerinizi adam gibi anlatarak...

Şimdiden hepinize başarılar bayanlar... :68:

Her zamanın farklı bir güzelliği vardır ilk zamanlar ayrı bir güzeldi şimdi ayrı bir güzel ve gün geçtikçe yenilikler keşfetmeye bakın birbirinizi daha iyi tanıyın ..

imkansızzzzzzz iilk gün ki gibi asla olmazzz naparsanız yapın olmuyo olmuyo olmuyo çünkü kaybedilen çok değer oluyo o geçen zaman zarfında yani:61:

ilk günkü gibi olmuyo hiçbişey. çünkü ozamanki aşk heyecan,zamanla sevgiye dönüşüyo. gerçi bunu bizim öküz sevgililer anlayamadığı için, gözleri fıldır fıldır dışarı kayıyo yeni heyecanlara. ayy bi sinirlendim gene kızlar.... =)))

yani benim en çok çevremde gördüğüm ve sinirlendiğim konulardan birisi erkekler gençken kadını olduğu gibi beğeniyorlar, özgürlüğüne düşkün istediği zaman gezen tozan istediğini giyen. bu hallerini beğenip evleniyorlar. daha sonra evlenince bu sefer onu değiştirmeye çalışıolar baskılar kurarak, yok yolda geçen sana mı baktı böyle giyinirsen tabi bakarlar, sanki suçluymuş gibi hissedersin ve değişmeye başlarsın yavaştan, sonra sen herşeyi izin alarak yapmaya başlarsın gündüz vakti bi kız arkadasınla bulusurken bıle ızın alırsın, o arkadaşlarıyla buluşunca haber bile vermemeye başlar. Gece 1 lere 2 lere kadar gezer ama sen 1 saat geç gitsen eve olay çıkar.
..... bu olaylar böyle sürüp gider...

kadınlar ilişkisini sürdürmek için gereğinden fazla fedakarlık yapıyor bence, baksanıza ilşkiyi nasıl eski günlerine dönüştürürüz diye bile biz düşünüyoruz acaba onların aklından bile geçiyormudur. Sonra da aşırı ilgiden bunalık dışarı kaçıolar, sende artık eskisi gibi bakımlı olmadıgından kendini çirkin ve kendine güvensiz hissediyorsun.

En baştan karşı çıkmalı insan, kendinden taviz vermemeli, madem böyle sevdiler böyle devam etmeli değiştirmeye çalışmasınlar. Biraz da erkekler çaba sarfetsin kaybetmemek için çaba göstersin nasıl eski günlere döneriz diye düşşünsün ...

Sanırım çoğu ilişkide genelde aynı durum yaşanıyor, ilk günlerde erkekler ilgilerini gösteriyor, elde edene bağlayana kadar ama zaman geçtikçe bizi resmen cepte görüyorlar ve umursamaz, sorumsuz ve ilgisiz davranmaya başlıyorlar. Bu sorun nasıl düzeltilir bilemiyorum...

Back
X