İlk 3 ayda çok kilo aldınız mı?

heraklaratpe

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
210
77
298
33
Arkadaşlar ben 9. Haftadayım ama iştahım çok açık kusmam bulantım yok midem yanıyor ara sıra sadece onun icin heralde herşeyi yiyorum kendime dur diyemiyorum 9. Haftada 3 4 kilo almışım bile çok mu sizce ne yapmam gerek aşırı kilo almaktan korkuyorum

tatlı ve karbonhıdrata yuklenme. Ya da sutlu az sekerli tatlılar ye yaz geldı yuruyusler yap süt ic bol bol yogurt falan bebıse cok ıyı gelır.. cerez ye.:)) kurt gibı acıkmayacagından cok yemezsjn. Gece cok acıkınca aclık bstırcak bısey ye meyve yogurt gıbı . Ne bıleyım:)) odem de cok kılo gb duruyor ılk haftalar adette nasıl 2 kg a yakın ınsan sısıyor o ustumuzde kalıyor hamılelıkte:) bende bacaklarım bıle o kadar sıstı kı tuz seker hıc tuketmememe ragmen acaıp balon gb oldum tum vucut. Yuruyordum ayaklarımı dıkıyordum hıc ıse yaramadı. Kılolu basladjm 78 le hamıle kaldım 94 le doguma gıttım 5. Gun 81 e dustum daha da vermedım cunku emzırırken yıyorum:)) 6. aydan sonra dıkkat ederek verırım ınsallah:))cocuga yararlı seyler e bak ınternetten ya da dr a sor onları ye:)) sureklı ıstahın acık gezmıyorsun gecıcı o. Bı de son haftalarda resmen ıstahım kactı donem donem degısıyor demekkı
:)

Aynısı bendede var 15 haftada 5 kilo aldım tatlıyı şekeri kestim kesinlikle canım çok çekmedikçe yemiyorum sadece karbonhidratı kesmedim onu yiyorum.
Ayçiçek yağıyla kızartma yemiyorum oda çok kilo yapıyor 15i geçicek heralde doğuma kadar benimde.. kusma ve bulantı olmadığı için ilk aylarda çok aldığımızı düşünüyorum

Ödemde olabilir dediginiz gibi çünkü parmaklarım falan aşırı şiş ya bacaklarım falan patlayacak gibi sütte mide yakar mı benim midemi sütte yakıyo sanki

Ay işte bende çok tatlı şeyler yiyorum karbonhidratlı doktor dışardan yeme dedi ama canım sürekli el yapımı hamburger dondurma tatlı şeyler falan çekiyor çok kötü ya

20. Haftada 2 kilo filan almıstım galiba. Kalan 20 haftada da 10 kilo aldım. Herkesin bünyesi farklı. Çok kilo da alabilirsiniz. Su an nasıl kilonuz? Bence bu aralar salın gitsin sağlığınız tehdit altında değilse. Emzirirken de zaten sabah çikolata akşam baklava öğlen pudig filan yiyesi geliyo insanın zinhar tatlıya doyulmuyor. Sonra emzirme azalınca profesyonel destek alırsınız gerekirse.

Ya boyum baya uzun benim 178 falanım kilomda 72 İdi ilk öğrendiğimde şimdilerde 75 76 görür oldum

Ay işte bende çok tatlı şeyler yiyorum karbonhidratlı doktor dışardan yeme dedi ama canım sürekli el yapımı hamburger dondurma tatlı şeyler falan çekiyor çok kötü ya
Valla benim ki kız herlade canım hiiç tatlı istemiyor o konuda şanslıyım çünkü malesef en çok kilo yapan şey tatlılar.. karbonhidratı ben dışarıdan yemiyorum sağlıksız olabilir diye ev yapımı börek poğaça vs kendi yapabildilerimden yiyorum çünkü dışarıdaki hamburger vs onlarda çok kalori ve çok katkı maddeli ketçap vs bunları kesmen çok iyi olur. Ben asitli içecek falan hiç içmiyorum.
O kadar şeye yine aldım tek tesellim zayıf hamile kalmam

Bugün itibariyle çok dikkat edicem yoksa doğurana kadar Aşırı kilo alırım gibi geldi bana ne güzel siz dikkat ediyormuşsunuz maşallah bende edicem ya

Doktora gitmiştim ben bilmem kaçıncı haftamdaydım,bir hasta için diyordu ki daha 8 haftalık hamile 5 kilo almış hey Allahım ya ben sana napiyim diyorduHamilelikte iki kişiymiş gibi davranıp bol keseden yerseniz sonunda o kiloları da zor verirsiniz.Çok yediğinizi düşündüğünüz her gün mutlaka bir iki porsiyon az şekerli meyvelerden yiyin ki bari sindirim olsun

Ben resmen işte dikkat etmediğim için oluyor

gebelikte cok kilo almak gebelik sekeri gibi bir cok riski artiyor ne yazik ki
H heraklaratpe en guzeli bir diyetisyenle orta yolu bulmak
Ilk mesajımda saģlığınız tehdit altında değilse dedim zaten. Anormal kilo alımı varsa elbette dikkat edilsin ama ay vücudum bozulacak stresine gerek yok diyorum. Gebelik şüşkoluğu da çokzel.

Ilk mesajımda saģlığınız tehdit altında değilse dedim zaten. Anormal kilo alımı varsa elbette dikkat edilsin ama ay vücudum bozulacak stresine gerek yok diyorum. Gebelik şüşkoluğu da çokzel.
iste kilo aldikca o gebelik sekeri riski artiyor .simdi seker tansiyon olmasa bile kilo alarak o riski artiyoruz
bana da cok sevimli geliyor kilolu gobuslu gebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…