- Konu Sahibi heraklaratpe
-
Hadi ya öylemi diyosunuz emzirirkende gidiyomuş kilo gerçiSağlık sorunu olmadığı sürece yiyin için keyfini cikarin. Doğumdan sonra gazı, alerjisi, uyumamasi derken keyifli bir yemeğe hasret kalabiliyorsunuz bir süre:) Şimdiki aklım ve bilgim olsa daha çok yerdim hamileliğimde:)
Evet gidiyor ama emzirmek de çok acıktırıyor. Işte O dönemi sağlıklı beslenerek geçirirseniz kilo sorununuz olmayacaktır. Tabi bünye meselesi bir yerde.Hadi ya öylemi diyosunuz emzirirkende gidiyomuş kilo gerçi
Valla zor ya bu dönem artık bi süre şişko olmaya katlanıp sonrasına forma giricez napalımBenim şu an hic ihtiyacım yok tost patates falan yiyebiliyorum ee bunlar da maalesef kilo aldıracak bana kaşarlı tost peynirli tost falan yiyorum içim almıyor şu anda maalesef
Sonrasında ben süt olsun diye yerken doğumda verdigimi geri aldım alis o alisValla zor ya bu dönem artık bi süre şişko olmaya katlanıp sonrasına forma giricez napalım
Ayy nasıl verdin ya o kadar peki bebege bi zararı oldumu kilo vermeninİlk üç ayda 14 kilo veren bi benim heraldenasıl alıyosunuz bu kiloları 5. Ay biticek hala eksideyim
Bakalım artık bu gidişle bende çok alcam gibiSonrasında ben süt olsun diye yerken doğumda verdigimi geri aldım alis o alis
Sağlıklı olsun da önemli olan bence o. Ben ilk 3 ay hiç kilo almamıştım ama 9 ayda toplam 18 kilo almıştımArkadaşlar ben 9. Haftadayım ama iştahım çok açık kusmam bulantım yok midem yanıyor ara sıra sadece onun icin heralde herşeyi yiyorum kendime dur diyemiyorum 9. Haftada 3 4 kilo almışım bile çok mu sizce ne yapmam gerek aşırı kilo almaktan korkuyorum
Son 6 ayda o kadar alınıyo mu ya iştah çok mu acılıyor benim şimdiden böyleyse ohoo o zamana düsünemiyorumSağlıklı olsun da önemli olan bence o. Ben ilk 3 ay hiç kilo almamıştım ama 9 ayda toplam 18 kilo almıştım
Son 6 ayda o kadar alınıyo mu ya iştah çok mu acılıyor benim şimdiden böyleyse ohoo o zamana düsünemiyorum
3 ay ağır bulantı kusma su dahi içemeyince verdim 2 kere hastanede yattım vücudum susuz besinsiz kalıp bakteri bağlamış ayağa dahi kalkamıyodum iki günde bir serum yemeden kendime gelemiyodum ne içsem yesem çıkarıyodum şimdi hafiften almaya başladım çok şükür bebeğe zararı olmadıAyy nasıl verdin ya o kadar peki bebege bi zararı oldumu kilo vermenin
Ay çok geçmiş olsun canım baya zor olmuş cidden ama şükür bebişe bişey olmamış sanırım ben bulantı kusma yaşamadığım için yiyorum sürekli3 ay ağır bulantı kusma su dahi içemeyince verdim 2 kere hastanede yattım vücudum susuz besinsiz kalıp bakteri bağlamış ayağa dahi kalkamıyodum iki günde bir serum yemeden kendime gelemiyodum ne içsem yesem çıkarıyodum şimdi hafiften almaya başladım çok şükür bebeğe zararı olmadı
Hiii o sebeple demek ki bakalım ben kaç kg alıcam totalde yazarım artık buraya İştahım çok iyi sürekli yiyorum ama doktor günlük 2000 kalori alsam yeterli oldugunu söyledi iyi besinlerle ona uymaya calıscamYa benim durum istisna.. Ben ilk 3 ay normaldi sonra kanamalar başladı 9.aya kadar yattım hareket yasaktı. O yüzden biraz fazla aldım.
Oh ne güzel maşallahhh bulantısı olmayanlar ne şanslı düzgün vitamin bile içemedim hala içemiyorum İnş doğuma kadar mide sıkıntısı yaşamazsın çok zorAy çok geçmiş olsun canım baya zor olmuş cidden ama şükür bebişe bişey olmamış sanırım ben bulantı kusma yaşamadığım için yiyorum sürekli
Evet bulantı kusma 10. Haftaya giricem sadece 2 3 kere oldu çok şükür ama midem çok yanıyodu oda bi iki haftadır azaldı bayaOh ne güzel maşallahhh bulantısı olmayanlar ne şanslı düzgün vitamin bile içemedim hala içemiyorum İnş doğuma kadar mide sıkıntısı yaşamazsın çok zor
Sağlıkla dogsun da verilir kiloBakalım artık bu gidişle bende çok alcam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?