İlk 3 ayda çok kilo aldınız mı?

Sağlık sorunu olmadığı sürece yiyin için keyfini cikarin. Doğumdan sonra gazı, alerjisi, uyumamasi derken keyifli bir yemeğe hasret kalabiliyorsunuz bir süre:) Şimdiki aklım ve bilgim olsa daha çok yerdim hamileliğimde:)

Hadi ya öylemi diyosunuz emzirirkende gidiyomuş kilo gerçi

Benim şu an hic ihtiyacım yok tost patates falan yiyebiliyorum ee bunlar da maalesef kilo aldıracak bana kaşarlı tost peynirli tost falan yiyorum içim almıyor şu anda maalesef

Benim şu an hic ihtiyacım yok tost patates falan yiyebiliyorum ee bunlar da maalesef kilo aldıracak bana kaşarlı tost peynirli tost falan yiyorum içim almıyor şu anda maalesef
Valla zor ya bu dönem artık bi süre şişko olmaya katlanıp sonrasına forma giricez napalım

İlk üç ayda 14 kilo veren bi benim heralde nasıl alıyosunuz bu kiloları 5. Ay biticek hala eksideyim

Sağlıklı olsun da önemli olan bence o. Ben ilk 3 ay hiç kilo almamıştım ama 9 ayda toplam 18 kilo almıştım

Son 6 ayda o kadar alınıyo mu ya iştah çok mu acılıyor benim şimdiden böyleyse ohoo o zamana düsünemiyorum
Ya benim durum istisna.. Ben ilk 3 ay normaldi sonra kanamalar başladı 9.aya kadar yattım hareket yasaktı. O yüzden biraz fazla aldım.

Ayy nasıl verdin ya o kadar peki bebege bi zararı oldumu kilo vermenin
3 ay ağır bulantı kusma su dahi içemeyince verdim 2 kere hastanede yattım vücudum susuz besinsiz kalıp bakteri bağlamış ayağa dahi kalkamıyodum iki günde bir serum yemeden kendime gelemiyodum ne içsem yesem çıkarıyodum şimdi hafiften almaya başladım çok şükür bebeğe zararı olmadı

Ay çok geçmiş olsun canım baya zor olmuş cidden ama şükür bebişe bişey olmamış sanırım ben bulantı kusma yaşamadığım için yiyorum sürekli

Ya benim durum istisna.. Ben ilk 3 ay normaldi sonra kanamalar başladı 9.aya kadar yattım hareket yasaktı. O yüzden biraz fazla aldım.
Hiii o sebeple demek ki bakalım ben kaç kg alıcam totalde yazarım artık buraya İştahım çok iyi sürekli yiyorum ama doktor günlük 2000 kalori alsam yeterli oldugunu söyledi iyi besinlerle ona uymaya calıscam

Ay çok geçmiş olsun canım baya zor olmuş cidden ama şükür bebişe bişey olmamış sanırım ben bulantı kusma yaşamadığım için yiyorum sürekli
Oh ne güzel maşallahhh bulantısı olmayanlar ne şanslı düzgün vitamin bile içemedim hala içemiyorum İnş doğuma kadar mide sıkıntısı yaşamazsın çok zor

Oh ne güzel maşallahhh bulantısı olmayanlar ne şanslı düzgün vitamin bile içemedim hala içemiyorum İnş doğuma kadar mide sıkıntısı yaşamazsın çok zor
Evet bulantı kusma 10. Haftaya giricem sadece 2 3 kere oldu çok şükür ama midem çok yanıyodu oda bi iki haftadır azaldı baya

Ben ilk çocukta çok zayıf hamile kaldım bebek beslensin diye aşırı yiyordum yağlı karbonhidratlı daha ikinci kontrolde iki kilo almıştım doktor kızdı zayıf olmama rağmen bebeğin büyümesinin yemenle ilgisi yok dedi
Bu ikinci bebek üç ay bitiyor daha yeni 2 kilo aldım sadece göbeğim çıktı protein ağırlıklı besleniyorum her gün iki yumurta
süt ceviz fındık meyve kivi muz bu şekilde Bunu alışkanlık haline getirin yoksa 20li haftalarda çok iştah açılıyor insan ne yiyeceğini şaşırıyor protein hem sizi uzun süre tok tutup hem bebeğe kilo aldırıyor
Oğlumda 20 kilo almama rağmen 2950 doğdu mesela

Gebelik diyabetinizi araştırın mutlaka ihmal etmeyin.benim doktorum 4 kilo birden alınca ayikmis hemen test yaptırmıştı gebelik diyabeti teşhisi konuldu .baştan sıkı tutun lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…